Rahova sau apropiere (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Vio, primit PM, raspuns PM. Nu, nu vreau sa schimb scoala, eu sunt f. multumita si de scoala, si de invatatoare. Niste mamici de la Dani din clasa as schimba cu draga inima, dar mi-e imposibil. Si mi-as dori after, ca Dani e dornic de copii. Cu bona, tot in casa ar sta, pana venim noi.
Monica, felicitari ca ai putut tine post. Eu, ca si Vio, nu am reusit, doar miercurea si vinerea m-am straduit sa nu cad in ispita. Dar m-o ierta Doamne-Doamne.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, postul este mai profund decat o simpla abtinere de la mancare...asa ca DD te iarta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

fetelor de cand tot vreau sa va intreb si am uitat
se mai aud pocnitori in rahova ca in anii trecuti? sau nu le mai dau voie sa comercializeze cu asa de mult timp inainte... ca incepeau din nov si terminau in feb
aici le duc lipsa nu gasesc pocnitori si nici artificii sper macar sa organizeze un foc de artificii ceva la restaurantul unde mergem in seara de anul nou...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, din ce stiu eu, pocnitori nu mai au voie sa comercializeze, dar cred ca unii au stocuri din anii trecuti, ca se mai aud din cand in cand. Artificii mai vad din uneori, ca de la mine din balcon vad muntii Carpati... nu muntii la propriu ci la figurat, si mai trag cu artificii la cate o ocazie festiva, Asa ca s-ar putea sa ai parte de artificii in noaptea dintre ani!
Multumesc pt. incurajare!

Mergi la inceput

da...vicky, stiu unde sunt muntii carpati pe una din stradutele alea am copilarit(bunicii mei acolo stateau)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,nu se mai aud pocnitori,slava Domnului!!
ca inebunisem in anii trecuti...
tin minte ca ieseam cu copilul pe strada,la plimbare si eram ingrozita ca ii pocneste o chestie din aia in ochi...
asa ca eu,una,nu le duc dorul...
Vicky,ti-am raspuns la PM si ...repet,cred ca varianta cea mai buna e afterschool-ul de langa tine(daca o fi langa tine!-ca eu nu stiu unde-s muntii carpati )...
insa nu stiu ce sa zic despre faptul pret...mie mi se pare cam putin pt o chestie particulara
langa noi,la cuibusorul zanelor costa dublu de cat zici tu...
sau cine stie?!
o fi ceva,o sa vezi tu oricum...
poate ca n-au pus la socoteala si orelel de engleza,dansuri sau ce-or mai face!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

aha...am inteles vio...deci in zona noastra nu se-aud
vicky sta mai la munte

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Vio, Monica, ce am mai ras! Da, stau mai la munte (sa nu zic periferie de-a dreptul?). Pai daca stii zona, Monica, prin zona asta urmeaza sa refacem casuta unde vom sta la curte. Abia astept!
Vio, daca stau sa ma gandesc bine, in afara de suma asta pune la socoteala si transportul, care este in functie de distanta. Noroc ca nu e distanta prea mare. Si acest after e la Parcul Sebastian. Ei au orele de engleza, pictura si nu mai stiu ce dupa orele de program, dupa ora 18-19, deci platesti separat. Ca de asta sunt optionale. Ai la alegere mancarica la pachet sau catering. Pana la urma, daca transportul e separat, orele de engleza separat, mancarea cam tot asa, ce costa 500 Ron? Ca-i supravegheaza si fac lectiile cu ei , nu-i cam mult? In fine, vad eu maine si ma lamuresc la fata locului Ca eu o sa mai am fata sau nu, dupa intrevedre, ramane de vazut.
Va , mai vb si maine, copilu'al mare e la servici si asta mic profita sa se joace la calc. Ma tot roaga sa ma dau la o parte si eu nimic. Mama denaturata si dependenta de DC. O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara, rahovistelor!
Trec si eu pe la ceas de seara sa va salut. Nu prea am mai avut inima sa scriu in ultima vreme pentru ca sunt intr-o perioada cam intunecata pentru mine. La serviciu imi merge prost, nu ma pliez deloc pe ceea ce am de facut si ma simt pur si simplu incapabila. Incerc sa-l schimb, dar va dura pana gasesc altceva.

Am petrecut si noi un Craciun cu mese si vizite primite si facute, toate in familie. Mos Craciun a fost generos, a adus un trenulet Thomas cu sina, o tablita de scris, 2 masini si un ATV, un set de plastelina cu forme si vreo 2 bluzite neinteresante. Sa tot aiba baiatul ce strica.
V-am zis ca am fost la Mos la tati la serviciu? N-a vrut sa stea la Mos in brate, dar i-a spus poezia de langa mine. Io ziceam "catelus", el "cu paru cret", io "fura rata", el "din cotet"... si tot asa. Mosu' i-a dat un joc, dar el n-a fost multumit, ca vazuse la alti copii masinute. Se tot ducea inapoi la el si-i cerea "vreau masinuta". Pana la urma colega sotului care s-a ocupat de eveniment i-a schimbat copilului jocul cu o masinuta.

Revelionul il vom petrece la munte, impreuna cu colegii mei, asa ca va urez de pe acum:
UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI SI MULTA SANATATE (CA AM CONSTATAT CA-I DE NEPRETUIT)! SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE MOMENT AL ANULUI CARE VINE!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

vicky, noi pe epigonilor avem casa batraneasca undea au stat bunicii mei...dar e rea mic locul sa faci casa acolo am vrut sa luam acum vreo 2 ani teren vis a vis de casa bunicilor si babutza care vindea a fost acalita de niste tipi si le-a vandut lor casa era bine ca daca luam asa...maica-mea se muta in locul bunicilor si noi stateam vis a vis...dar...asta e...am pierdut trenul acum preturile au sarit f mult...voi pe ce strada aveti? mai e ceva de vanzare in zona?(cu cel putin 300 m...ma refer la casa veche care sa trebuiasca daramata) sa putem face asa cum vrem noi...of nu stiu cand om reusi sa o facem si pe-asta...poate la anul ca tot mai e putin...Doamne ajuta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput