* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata,fetele!
Ioana,,sa fii fericita si iubita si sa ai un bebe asa cum ti-l doresti!
Irlandeza,eu sunt racita de vreo 10 zile,dar nu am luat decat paracetamol,din cand in cand si Oscillococcinum,plus un scarbos,dar foarte eficient ceai de ceapa pt.gat!Nu am avut deloc febra,doar ca imi curge nasul de nu se mai opreste!
Ma oftic rau ca nu pot si eu sa merg la cumparaturi,ca voi,pe o vreme asa frumoasa,dar prefer sa stau in pat sa-mi protejez colul.Dar poate ma ajutati voi cu ceva:ati vazut perdele si tablouri(postere) cu personaje din desene animate pe undeva?Vreau sa pun pe pereti cateva,asta pt.ca bebe va sta cu noi in camera o perioada si e cam sobra pt.un pui mic.As fi pus tapet pt.copii,dar nu mergea cu mobila noastra de adulti.Caut deci o cale de mijloc pana il mut in camera lui.
Pupici si week-end placut!

Carmilia 33s7z , Alex
AMR 6 SAPT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

postere cu teme din povesti si personaje din desene animate...ar trebui sa gasesti la orice librarie....

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani, Ioana! Un bebe sanatos, mancacios si norocos si tie nastere usoara si multa sanatate!

Intrebare pt. zuzele din Cluj
Zicea cineva (am uitat cine, normal!!) ca si-a luat din Cluj crema Garmastan cu 20 RON. Ar putea sa-mi zica si mie de la ce farmacie? Sotul (farmacist) a intrebat la toate depozitele, si numai depozitul care apartine farmaciilor Sensiblu avea crema. Si noi de la aia nu cumparam, pt. ca trebuie sa-i boicotam
Asadar mi-as lua din Cluj.
Mersi fain!

Ca tot vorbirati, m-au apucat si pe mine de ieri durerile de spate si de oase de bazin. Pfueii, dar abia ma misc. Azi dupa baita lui Markus abia l-am scos din vana si, mai rau, abia l-am pus pe masa de infasat (tot acolo il imbrac si acuma, bine ca vine cineva sa-l detroneze :))) AH, si aseara la magazin, n-am reusit sa-l urc in caruciorul de cumparaturi. Se holbau mai multe persoane la mine, dar nu a catadicsit nimeni sa zica "Lasati, doamna, ca-l urc eu." Inca unii se uitau urat ca stau acolo si nu puteau trece, vezi Doamne, de mine! Mda. Romanika..........tara mea de dor......
Azi suntem iar singurei, tata are inventar, ne-am imbaiat amandoi, am papat si acum ne echipam sa mergem la Casa Ambient ( e sg. mag. de genu in Bistrita) sa mai cumparam una-alta (decoratiuni, chestii-trestii).
SI la noi este zapada, numai vreo 5 cm, dar s-a asezat.

Va pupam si va dorim un weekend placut!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!!! Ma rog... eu acum m-am dat jos din pat... La multi ani, Romania! Si inca odata la multi ani NUmeioana

Ceska, ce frumos poti sa scrii! De cand ai aparut pe forum la noi ti-am admirat stilul de scris si imaginile pe care reusesti sa le faci foarte clare din vorbe. Dar cel putin azi, m-ai dat gata. Cu tine va incepe sa imi placa iarna! Eu urasc iarna si frigul si norii mohorati si vantul... deh, geamana adevarata nascuta in mijlocul lui iunie. Dar tu m-ai facut azi sa imi fie dor de zapada. Imi aduc aminte de nametii tineretii mele din Sibiu, cand mergeam la liceu cu zapada pana la genunchi si totusi nu era frigul care e acum in Constanta, fara zapada... Mai povesteste-ne! te rog eu!

Bebe al meu misca de zor, incearca sa isi faca mai mult loc si inca nu s-a prins ca nu are cum. Dar el tot incearca... perseverent ca ma-sa...

Hai ca va pup, mergem sa papam ceva....

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ven, apropo de oameni saritori

ieri am fost la carrefour si am vazut doua locuri de parcare unul langa celalalt. Inaintea mea era un jeep cu un mosh la bord care a ocupat unul dintre ele si eu il voiam pe celalalt, in mijlocul caruia era un carut. Pana sa ajung moshul (unul din ala cu fite care face pe tinerelul si probabil cu o amanta cu vreo 30-35 de ani mai tanara pe-acasa) s-a dat jos si atunci am scos capul pe geam si l-am rugat frumos sa traga carutul de pe locul de parcare ca sa intru si eu. Si el mi-a aruncat o privire de parca eram o omida si mi-a spus ca n-am decat sa ma dau jos sa mi-l trag singura. Si-a plecat. Stau acum sa ma gandesc oare am fost eu prea exagerata, am sarit calul cu rugamintea mea? Pe mine sa ma fi rugat cineva sa fac asta as fi facut-o, mai ales ca era chiar langa carut. Mie una mi s-a parut rautate pura!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI IOANA!!! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI!

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by Ven

La Multi Ani, Ioana! Un bebe sanatos, mancacios si norocos si tie nastere usoara si multa sanatate!

Intrebare pt. zuzele din Cluj
Zicea cineva (am uitat cine, normal!!) ca si-a luat din Cluj crema Garmastan cu 20 RON. Ar putea sa-mi zica si mie de la ce farmacie? Sotul (farmacist) a intrebat la toate depozitele, si numai depozitul care apartine farmaciilor Sensiblu avea crema. Si noi de la aia nu cumparam, pt. ca trebuie sa-i boicotam
Asadar mi-as lua din Cluj.

Mersi fain!

Ca tot vorbirati, m-au apucat si pe mine de ieri durerile de spate si de oase de bazin. Pfueii, dar abia ma misc. Azi dupa baita lui Markus abia l-am scos din vana si, mai rau, abia l-am pus pe masa de infasat (tot acolo il imbrac si acuma, bine ca vine cineva sa-l detroneze :))) AH, si aseara la magazin, n-am reusit sa-l urc in caruciorul de cumparaturi. Se holbau mai multe persoane la mine, dar nu a catadicsit nimeni sa zica "Lasati, doamna, ca-l urc eu." Inca unii se uitau urat ca stau acolo si nu puteau trece, vezi Doamne, de mine! Mda. Romanika..........tara mea de dor......
Azi suntem iar singurei, tata are inventar, ne-am imbaiat amandoi, am papat si acum ne echipam sa mergem la Casa Ambient ( e sg. mag. de genu in Bistrita) sa mai cumparam una-alta (decoratiuni, chestii-trestii).
SI la noi este zapada, numai vreo 5 cm, dar s-a asezat.

Va pupam si va dorim un weekend placut!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

...eu sunt cea care am cumparat Garmastan cu 206 Ron de la farmacia din cartierul in care locuiesc ,adica Gheorgheni ,iar farmacia e la Complexul Comercial Hermes...pentru cine stie

AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

buna tuturor! am trecut cu bine peste noapte...se pare ca Ozi a avut reactie la vaccin. Este insa ingrijorator ca 1% din cei vaccinati oral antipolio pot dezvolta boala si mai rau o pot da celor din familie care nu au fost vaccinati. Dr neonato mi-a zis ca lui Tudor sa-i fac vaccin injectabil.

la gineco a fost ok...a zis ca eograful pe care mi-a facut eco arata in minus asa ca Tudor e mai maricel. Si placenta mea de gr3 nu e de speriat pt ca lichidul e ok, fluxuri pe artere ok...
Am stabilit data nasterii pt 25ian.

30+
AMR 10

Mergi la inceput

...buna fetelor...

La multi ani Ioana!!! si tuturor pentru ziua nationala..

..in primul rand ,vreau sa mai spun si eu...ca afara e superb...in sfarsit zapada mult asteptata....
... pentru fetele din Cluj ,care s-au intalnit ieri...ma bucur ca v-ati distrat si ca v-ati intalnit...cred ca a fost fain sa vezi mai multe burtici intr-un loc...

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

...ei...am uitat sa va mai spun ca azi mergem la o petrecere....sunt foarte curioasa cat o sa rezist si cum o sa reactioneze bebele la zgomot si distractie....(nu de alta dar la ultimul chef ,de acum o luna si ceva...dansa in burtica mama,mama)

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput