* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *
Raspunsuri - Pagina 8
ceska777 spune:
Nu stiu de ce am un sentiment de anormalitate daca nu ninge intr-o iarna. Trece ea si fara zapada dar e asa fad totul! In iarna 2005 cred a fost zapada frumoasa si in februarie 2005 ger de -25grade. Si eu eram singura bucuroasa ca la lucru lucram cu manusi la comp fiindca era slaba presiunea la gaze si se oprise centrala din cladirea unde era biroul! Dar asa se pastra zapada afara mai mult!
Cea mai frumoasa amintire de iarna e din copilarie. Probabil prin anii 84-85. De Craciun plouase. Sora mea tot capricorn e nascuta pe 26 dec. In plac era sa vizitam de ziua ei niste rude la tara dar nu aveam chef de namol pana in gat pe ulite desfundate. Si asa am adormit abia alinate de cadouri -fara zapada. Ideea e ca a doua zi dimineata afara erau nameti. Inghetase destul peste nopate cat sa se depuna ceva zapada intr-un strat bun sa sustina nameti. Si stiu ca am plecat la tara, era frig in tren dar cald in soba la rudele unde am fost. Am primit cadou, cred ca sora mea un purcelus pt Craciunul viitor. L-am adus cu trenul.... Si mai stiu f bine ca am primit un borcan urias de smantana pe care trebuia sa il pazesc ca pe ochii din cap tot drumul de la gara acasa. Si in fata portii am alunecat si s-a spart borcanul. A incremenit lumea in loc. Si eu am inceput sa plang. Stiam cat de important e un borcan urias de smantana pt sarmalele de Revelion si Anu Nou! Si azi de dimineata mi-am adus aminte de asta cand ungeam o felie de paine neagra integrala cu o smantana vleguita!!! :-)
UNDE SUNT ZAPEZILE DE ALTA DATA!???
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
ceska777 spune:
Pssssst! Are Bjorn o melodie asa faina cu: psssst ! ssssssssssst! si apoi isi da fata drumu. ;-)
Asa fac la unison, acuma la ora asta inca, din dormitor sotul si cainele nostru! Sforaie pe doua voci. Odata l-am inregistrat pe Tobias cum doarme ca urma sa vin pt 6 sapt in RO si ma gandeam ca o sa-mi fie dor de el. Apoi am glumit ca odata il inregistrez doar sonor cum sforaie. Mi-a interzis. De cand sunt gravida de vreo luna zice ca si eu sforai cand intre doua sucituri pe lateral raman putin pe spate. Incep sa sforai el imi zice sa ma opresc eu ii spun "bine" in somn si incetez. Ma sucesc pe o parte. Ciudat e ca el ma aude pe mine dar pe el nu se aude in somn!!!!!
Cred ca Dudu mic o sa semene cu mine e matinal de la 4 se tot agita.
Am dat in logoree dar iar am o stare de high inexplicabila. Mai sunt atatea de facut si eu sunt la mana altora!!!!!!!
Dar vine Craciunul si ma calmez instantaneu!
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
ceska777 spune:
Docdecap,
iubesc zapada, dar si marea tre sa fie ceva special iarna. Nu am fost in Constanta decat vara dar cred ca e perfect pe la Cazinou si iarna cu valuri mari si balustrada inghetata si pescarusi si vant si frig!
Parca sunt nascuta in Norvegia!!!!!! ;-)
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
creata2008 spune:
Iuhuhuhu, Nemary! Sa fie intr-un ceas bun, azi, la ceas aniversar!
quote:
Originally posted by nemary
Ereena, multumim pt.noul capitol, sa fie plin numai cu vesti bune.
asa ca incep eu cu una. ne-am intors de la eco, bebelina mea este tot fetita (multa lume imi spune si acum ca burtica mea seamana cu cea de baiat). Are 1733 gr, IR-urile sunt ok, de fapt totul e bine, placenta posterioara. nu mi-a spus nimic despre cordonul ombilical, dar banuiesc ca daca era infasurat in jurul gatului mi-ar fi spus. si ce ma bucura cel mai tare este faptul ca am colul in continuare inchis.
Mari 31+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
La multi ani Ioana !!!
Gina mai ai un picut si iti ti baietelul minune in brate ! Ce frumos !
Mi-am luat azi listoiul cu rezultate la analize , in mare sunt bune, cateva modificari la hemograma dat banuiesc ca sunt normale in sarcina.
abia astept sa merg joi la dr poate stabilim si cand nastem.
Eu sper sa fie pe 19-20 decembrie
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
creata2008 spune:
NumeIoana - LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA, VIITOARE MANDRA MAMICA!
[red]Puisor[red] - pentru ca maine nu stiu daca pot intra si pentru ca vreau sa fiu prima care-ti ureaza... LA MULTI ANI! Toate gandurile bune se duc catre tine si catre bebicul tau!
creata2008 spune:
Da, asa cum a zis si Irlandeza, bantuie si pe aici o viroza. Ozi nu e singura cu accese de temperatura, fara nicio explicatie. Ai grija de ea si de tine! Tine-ne la curent cu ce se intampla!
quote:
Originally posted by grati.ela
Ozi mi-a facut febra...inainte de a o duce la inot mi s-a parut cam fierbinte dar am zis ca tocmai s-a trezit si a stat infofolita...mama nu avea termometru asa ca a mers la bazin. La iesire insa se simtea rau...acasa febra 38.5. Habar nu am de la ce. Nu tuseste, nu-i curge nasul. Acum 2 zile a facut vaccin antipolio dar nu stiu sa dea febra. Acum sa fie gripa?! La scoala sunt cativa copii care-s cam bolnavi. Am asa o grija cand ma gandesc la noaptea asta. Copila asta ma terorizeaza aproape de fiecare data cu temperaturi de 40 grade si...
Maine dimineata merg la gineco. Vreau sa se uite pe eco.
30+
AMR 10
creata2008 spune:
Acum ii astept pe baieti de la cumparaturi si o sa ma urnesc si eu la mami, sa vad in ce stadiu e cu pregatirile.
Sunt putin bosumflata... cat v-am citit pe voi, am dat drumul la tv, in asteptarea unor evenimente speciale si frumoase. NImic de genul asta. Da' las', ca diseara ne infiintam la bradul de la UNirii, cel mai mare din Europa. Si o sa am parte acolo de sarbatoare.
Ellenuta - stiu ca azi esti varza, tinem pumnii sa iasa bine duplex-urile si ce mai faceti voi pe acolo. Eu trebuie sa sun la Digi TV, ca am vreo 5 sau 6 posturi care nu merg si nu stiu de ce. Printre care si voi.
Pup toate fetele, petrecere frumoasa azi. Ma duc sa ma imbrac asa cum trebuie. Pantaloni albastri, pull-over rosu si fular galben.
Maine... sa speram, ca m-am saturat de cate ori am sperat pana acum, o sa ajungem si noi la studio, sa facem pozele alea. Dar nu mai zic "hop!" pana nu sar!.
Ciao!
Shose spune:
Neatza fetelor...mai devreme am facut si noi ochisori....ma cam bantuie insomniile din cauza spatelui.
La multi ani la toate!
La multi ani inca o data NumeIoana si sa ai aniversare frumoasa.
Petrecere frumoasa parintilor tai Creatza
Natalia multumesc din suflet...caut sa imi iau si eu tratamentul mai ales ca e cu spalat "la suprafatza" !!!
Mergem si noi la cumparaturi....va pe toate si ne auzim dupa-amiaza.
Sa va petrecetzi frumos.
30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
LaLa_20 spune:
neata zuzici!(noi acum am facut ochi)
la multi ani numeioana!!!si bebe sanatos!
zuzici voi cand faceti pomu'...eu cred ca maine il fac nu mai am rabdare...sa vina craciunu asta o data!
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut