* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

LA MULTI ANI! numeioana

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

Ceska, eu toata copilaria imi aduc aminte doar cum imi doream sa ninga, si la constanta se aseza o data la 3 dati, si atunci se topea in 2 zile, si asa o tristete era... la noi la malul marii e doar frig si vant, zapada prea putina...

eu am insomnii, si e asa nasol... n-am avut problema asta pana acum, dar acuma ma trezesc dimineata si nu mai pot adormi, sau in mijlocul noptii si huhurezesc. si nici macar de foame, sau pipi, sau de durere, ceva..
nu de alta, dar stiu ca dup-aia sigur mi s-a dus somnul de noapte...

Gina, tinem pumnii sa iasa cand vrea mamica lui!

fetele de decembrie, ne tineti la curent, da?

noi de craciun acasa in familie restransa -ai mei au plecat in Coreea de sarbatori, tata e acolo si face vapoare, si mama mi-a promis ca se intoarce pana nasc eu! are deja bilet de avion pe 7 ianuarie e inapoi deci ar fi frumos ca si Serban sa mai stea acolo o vreme...
Iar de revelion nu am idee, cred ca o sa stam frumos si cuminte acasa, sa vedem ce planuri isi fac si fetele, la restaurant am aceeasi retinere, fumul de tigara, sa vedem daca sunt doritori sa vina pe la noi sa facem un craciun mai "babesc", adica fara mare topaiala, da' cu muzica tare (asa-i place lui Serban). sa vedem ce mai zic si socrii, cred ca vor vrea sa vina macar dupa ce se naste juniorul, daca nu inainte.

va pupic si un we frumos, eu o sa carfuresc azi (mai nou avem animalutze acasa, niste chinchilla asa draguuutze! si trebe sa le luam cele necesare)

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata.
La Multi Ani !!!! Numeioana, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si o nastere usoara .
La Multi Ani !!! de Ziua Romaniei.
Noi am avut o nopate tare aiurea: bebelusa s-a miscat dar rau de tot abia puteam sa respir cine stie ce nu i-a convenit .In rest am reusit sa-mi scot ieri vergheta de pe deget in sfarsit.Acum muncim din greu : spalam pe urma vrem sa mergem la cumparaturi, este o zi tare frumoasa afara asa ca o sa profitam din plin.
Va si aveti grija de burtici.

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI ANI NUMEIOANA !!!! Nastere usoara, bebe sanatos si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca !!!

LA MULTI ANI FETELOR !!! LA MULTI ANI ROMANIA !!![/

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc din suflet pt urari, fetelor!!

Azi-noapte am visat ca nascusem f usor un baietel tare frumusel, cu ochii albastri si cu putin par. Mai si vorbea, pe deasupra.

Pupici!

Ioana
27+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Neata!

La multi ani NumeIoana!Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ai un bebe sanatos,frumos si mancacios!

Poze
Elena
35+

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

numeioana - LA MULTI ANI MAMICO!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

LA MULTI ANI Ioana!!
tine-te bine cu urarile, abia au inceput

un bebe frumos, sanatos si fericit langa mami si tati!!

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Adab,
asa as veni la Cluj!!!!!!!! Pt zapada! Nu am fost niciodata in Cluj decat in trecere cu masina intr-o noapte. Eu vreau zapada. Cum ninge acolo???? Frumos??? Se depune??????? Poti sa-mi dai orice daca iarna nu am zapada nu sunt eu!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by NataliaS

waw - Gina - pai chiar ca e dupa colt momentul...poate ne-o iei inainte la toate, mai ales ca la tine e a treia nastere...ar trebui sa fie floare la ureche, ca doar colul tau e deja"educat"

Pai, la cat este de nazdravan micutul nostru probabil, v-a pasi singur afara!
Nu vreau insa cu nici un chip sa v-o iau inainte cu nascarea caci, sunt fata respectuasa si imi place sa stau la rand.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput