* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana Sa ne traiesti si sa cresti maaareee! Sa fii fericita si sa te ocoleasca vesnic necazurile! Nastere usoara si bebe sanatos!
Sandor saracuta de tine prin ce spaima ai trecut! Si eu spun la fel ca fetele: nu mai dai nimic in plus, pe langa asigurarea pe care ai dat-o! Sa stii ca sunt multi smecheri care-si tamponeaza masinile si pe urma le vor noi (ei avand niste tinichele pe roti)! Bine ca nu ati patin nimic grav tu si bebe

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, vad ca vorbiti de zapada... Ce mult as vrea sa vad si eu la Constanta o zapada adevarata... asta e cam raritate pe-aici. In general iarna e frig dar fara zapada.
Cel mai rau imi pare ca iarna asta nu cred ca o sa ajung la munte, mi-e frica totusi sa ma aventurez asa cu burtica...
Socrii mei au o casuta undeva la munte (pe langa Rucar, in Piatra Craiului). Am fost anul trecut cu sotul meu si cu Andrei si am prins o zapada de vis... Ce mult s-a distrat Andrei cu saniuta, dar si noi (avem un fel de partie chiar in curte, care e destul de mare)...
Anul asta ma gandesc sa-l trimit pe Andrei doar cu tati la munte, desi el zice ca nu are farmec daca merg fara mine, iar mie mi-e un pic frica sa raman asa singurica acasa, dar asta e... Poate o conving si pe sora mea sa mearga cu ei impreuna cu sotul si baietelul ei, desi ei nu au concediu in perioada aia cand ar putea sotul meu sa mearga... ma gandesc ca poate reusesc sa se elibereze cateva zile si sa mearga cu totii (offf, eu le fac lor planuri de vacanta la zapada, iar eu sa raman acasa...)

Va pup,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, FETELOR[

eu imi petrec ziua de 1 decembrie la serviciu .. pana acum a fost totul bine, sa speram ca si de acum incolo nu vor fi probleme ..

cat despre petrecere .. am fost intr-un club dupa Sf Mihail si Gavril si bebe a dansat, s-a agitat aproape toata noaptea .. probabil ca l-a deranjat muzica tare ..

petrecere frumoasa astazi!!

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani fetelor!

nu stiu voi cum traiti "romanismul" insa de cand sunt aici...jumatate belgianca, tanjesc dupa "ai mei de-acasa". in prag de sarbatoare, plini de simtaminte inaltatoare. am trait revolutia cu imaginea parizerului din magazine in cap - singura care m-a impresiionat intr-atat incat sa ramana cu adevarat fixata in memorie... dar asa, ca in balada batranului marinar imi amintesc in rastimpuri de vremurile grele, de vremurile dureroase si totusi atat de frumoase. eram toti unii langa altii, ne incalzeam sufletele cu vorbe bune si durerile se stergeau mai usor din inimi.
acum... sunt departe de acasa, de emisiunile patriotice, de blah-blahul pe care-l uram nespus si totusi imi lipseste! imi lipseste serbarea scoalara de 1 Decembrie, de sentimentul ca: oau! am facut ceva extraordinar cu copiii. mi-e dor de concertul de colinde care imi umplea mereu ochii de lacrimi cand baietii de la seminarul teologic il incheiau cu un recital preluat din hrusca...
si da, mi-e dor de frigul de acasa. de iarna mea baimareana, grea, uscata care iti degera si inima! si de vinul cald fiert cu scortisoara, de mama si de tata, de certurile infernale cu tata - de emotii nu gaseam nimic mai bund e facut decat sa tipam unul la altul cu mama jandarm intre noi (ce vremuri!) - de febra cadourilos de mos nicolae! de frenezia craciunului. de cum se "traieste" acasa...
am decorat camera lui sacha, am pus fulguleti pe geam in dormitor, dar nu gasesc inca impulsul care sa ma faca sa decorez sufrageria! aveam atatea planuri... le mai am, dar nu prea ma imboldeste entuziasmul.
si totusi, ma gandesc la voi, si ma gandesc ca asa cum voi va bucurati, am sa ma bucur de bucuria voastra, cu pantaloni albastri, tricou galben si caciula rosie de mos...
mi-e dor de romanii mei de acasa...

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

la multi ani fetelor!

nu stiu voi cum traiti "romanismul" insa de cand sunt aici...jumatate belgianca, tanjesc dupa "ai mei de-acasa". in prag de sarbatoare, plini de simtaminte inaltatoare. am trait revolutia cu imaginea parizerului din magazine in cap - singura care m-a impresiionat intr-atat incat sa ramana cu adevarat fixata in memorie... dar asa, ca in balada batranului marinar imi amintesc in rastimpuri de vremurile grele, de vremurile dureroase si totusi atat de frumoase. eram toti unii langa altii, ne incalzeam sufletele cu vorbe bune si durerile se stergeau mai usor din inimi.
acum... sunt departe de acasa, de emisiunile patriotice, de blah-blahul pe care-l uram nespus si totusi imi lipseste! imi lipseste serbarea scoalara de 1 Decembrie, de sentimentul ca: oau! am facut ceva extraordinar cu copiii. mi-e dor de concertul de colinde care imi umplea mereu ochii de lacrimi cand baietii de la seminarul teologic il incheiau cu un recital preluat din hrusca...
si da, mi-e dor de frigul de acasa. de iarna mea baimareana, grea, uscata care iti degera si inima! si de vinul cald fiert cu scortisoara, de mama si de tata, de certurile infernale cu tata - de emotii nu gaseam nimic mai bund e facut decat sa tipam unul la altul cu mama jandarm intre noi (ce vremuri!) - de febra cadourilos de mos nicolae! de frenezia craciunului. de cum se "traieste" acasa...
am decorat camera lui sacha, am pus fulguleti pe geam in dormitor, dar nu gasesc inca impulsul care sa ma faca sa decorez sufrageria! aveam atatea planuri... le mai am, dar nu prea ma imboldeste entuziasmul.
si totusi, ma gandesc la voi, si ma gandesc ca asa cum voi va bucurati, am sa ma bucur de bucuria voastra, cu pantaloni albastri, tricou galben si caciula rosie de mos...
mi-e dor de romanii mei de acasa...

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!
LA MULTI ANI IOANA!!!!

Miri, si mie mi se face dor de tara in prag de sarbatoare. Eu sunt din Bucuresti si tin sa-ti spun ca mi se face dor cateodata si de gropile de pe strada mea ( si stiu exact unde sunt toate). Astazi m-am uitat toata ziua la Protv international dar tot mi s-a facut dor de tuica fiarta pe care o facea tata de 1 decembrie si de sarmalutele mamei. De faptul ca ne uitam la parada militara la televizor toti patru ( mai am o sora minunata) si tata ne explica ce uniforme poarta ofiterii.

In cateva ore ma intalnesc cu prietenii mei romani si asta ma invioreaza putin!

VA dulce!

Miki 35+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor,

De mult nu am mai intrat pe net... A mai aparut lume pe care nu o cunosc, ce sa-i faci. Cred ca nici nu ma mai tineti minte .
Am citit capitolul asta, ca nu am timp sa ma intorc sa citesc vreo 20 de capitole cat am pierdut... Vad ca s-a imputinat tare rau lista de care nu stiu ce e puiutul lor. Eu nici acum nu stiu... Bebe nu vrea sa se intoarca cu capsorul in jos, medicul cica sta cocolosit si nu vede clar, cand imi spune ca e fetita, cand ca e baie', nici nu mai stiu ce sa cred. Acum plang, ca va citesc si nu stiu ce m-a apucat asa si pe mine dorul de zapada. In plus, ma simt singura si nu i-am cumparat nimic lui bebe, ca nu stiu de unde sa incep, ma streseaza mult chestia cu sexul. Am devenit foarte emotiva zilele astea. Nu mai stiu cine (imi cer scuze..) a zis ca i s-a facut o nedreptate in parcare, de fapt, a fost o rautate din partea unui nene care nu a putut sa mute un carucior mai incolo. Asa ma simt si eu cateodata, parca lumea e rea, ma urc in tramvaiul plin ochi si cum am burtica mica si geaca mare nu ma vede nimeni si as sta si eu jos... Si imi dau lacrimile, dar nici nu vreau sa fac pe martira, sa ridic pe cineva de pe scaun. Cred ca este o chestie de hormoni, simt mult mai acut micile rautati de zi cu zi pe care odata le neglijam si plang mult mai usor. Voiam sa va intreb daca printre voi mai este cineva cu bebe neintors cu capul in jos, ca eu nu as vrea sa fac cezariana, ar fi cireasa de pe tort dupa toate prin cate am trecut lunile astea (nu cu bebe, in general, in viata personala). Scuze, nu stiu cat de coerenta am fost, sunt cam dezorientata, desi afara e soare si e cald si ar trebui sa fiu plina de energie si dornica de viata!

32s+ cu bebe mic si nehotarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

miri

La fel ma prinde si pe mine azi nostalgia si numai Ceska e de vina. Am plecat din Sibiu urandu-l si jurandu-mi ca nu am sa ma mai intorc niciodata. Motivul? Nu am fost fericita acolo si abia am asteptat sa scap, ca dintr-o puscarie. Si nu-mi pare decloc rau pentru ca mi-am gasit fericirea si pacea sufleteasca, m-am realizat. dar.... azi, Ceska m-a dat peste cap. Si imi aduc aminte de luna decembrie in Sibiu cu toate ornate, de oraselul copiilor, de casele medievale din centru ornate cu luminita de parca ai fi pe alta lume si in alt tim. De zapada care iti scartaia sub picioare. De bradul inalt care se ridica lannga zidul cetatii. De Piata Mare care devenea un loc de lumini, acoperita de zapada. De podul minciunilor pe care gaseai mii de confetti. Si de zapada, de zapada care aparea chiar in octombrie si uneori tinea pana la Paste. Doamne, cat o mai uram... dar acum, de de parte mi se pare atat de frumos. Si sunt convinsa ca ma bucur mai mult de amintirile astea decat daca r fi sa ma intorc acolo.

Ce sa mai zic in afara de faptul ca am inceput sa tusesc ca un cal? Saracu bebe o sa creda ca vreau sa il dau afara. dar vorba Ginei, trebuie sa fim politicoase si sa stam la rand, chiar daca suntem in fruntea clasamentului...

Eu nu mai pot sa mananc. Ma trezesc ca imi e foame si imi umplu farfuria si daca mananc un sfert din ce mi-am pus, e bine. Adineaori mi-am facut o omleta din 2 oua, doua felii de muschi si branzica si am mancat cred ca jumatate dintr-un ou. Si m-am saturat de sa nu mai vad mancare.

Azi am sa fac bradul si am sa decorez!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mitsu_bishu, bine ai revenit! Cum sa nu te mai tinem minte, eu chiar m-am intrebat de cateva ori ce e cu tine!

Eu eram cea cu parcarea si cu moshul cel rau

Stiu de miri_mik, bebele ei e cu funduletul in jos, dar stai linistita ca se mai poate intoarce.

Si eu sunt fff sensibila, bocesc din orice, orice cuvant mai nu stiu cum mi se pune stramb si il despic in patru si ma transform in martira, dar i-am avertizat pe cei din jurul meu sa nu se mire ca sunt plina de hormoni si pe urma o sa imi revin la normal. cat despre cedat locul in autobuiz, stai linistita ca nici daca ti-ar vedea burta nu te-ar lasa sa stai pe scaun, asa e omul...

Linisteste-te si scrie-ne, nu vezi cum ne descarcam noi aici?

Ellenuta, pana la urma stai toata ziua la serviciu sau ai rezolvat cu sefa sa stai numai jumate?

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Mitsu-Bishu, stiu ca e greu cand vedem nesimtirea si nepasarea unor oameni de langa noi, mai ales acum cand suntem intr-o stare mai delicata si am avea nevoie de mai multa intelegere si protectie...
Si eu m-am izbit frecvent de lucrurile astea... Acum aproape 2 luni de exemplu, am avut un accident usor, conduceam si mi-a zgariat masina o alta masina condusa de o graviduta ca si mine (culmea e ca avem si aceeasi data probabila a nasterii). Am fost impreuna cu sotii nostri la politie sa declaram accidentul, si acolo era coada mare rau de tot. A trebuit pana la urma sa stam 5 ore acolo. Sotul meu l-a rugat pe politistul ala sa aiba un pic de intelegere si sa ne ia mai repede declaratiile, ca suntem doua gravide si nu vrem sa nastem acolo, iar politaiul ce crezi ca i-a raspuns, ca el trebuie sa respecte legea, si in lege nu scrie nimic cum ca gravidele ar avea prioritate.
In timpul asta, oamenii de la coada dadeau din umeri si ziceau ca avem totusi dreptate, dar nici unul nu s-a oferit sa ne lase in fata lor...
Asa sunt unii oameni...

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

AngeliquedeS,
multumesc de apreciere. Scriu, notez zilnic chestiile banale, cotidiene care ni se intampla, despre evolutia lui Dudu mic, ce ma preocupa etc. Si cand sunt "high" -aberez. Am citit in copilarie o carte pt copiii: Morcoveata. Acolo Morvoceata asta e al treilea copil, probabil accident sau luat in grija intr-o familie franceza. Cum ii spune si porecla e roscat si sufera intr-o familie de "tampiti". Fratele mai mare cu care e la internat primeste carti de acasa, literatura etc. Pe Morcoveata il tot sar. Contrariat intreaba el de ce nu primeste carti - ce copil mai intreaba azi in realitate asa ceva, sper ca Benji sa citeasca cu atata placere cu cata o sa-l alimentam noi. Raspuns f sec: "sa-ti scrii singur cartile pe care ai vrea sa le citesti"! Poate asa a ajuns autorul sa scrie cartea?
In fine, ideea e ca daca pot sa recitesc ce am scris si imi place mie e bine. Tre sa imi placa mie sa mai citesc odata si sa retraiesc. Cred ca o sa-i scriu eu povesti noi lui Benji. :-)
Si iarna e superba...... vorbesc de iernile ierni. ( Un capricorn care vara sufera.) Iarna mi se pare nu stiu cum ........rece dar onesta si frumoasa foc. Adica nu o sa-si topeasca zapezile cu obrajii rosii dar e pur si simlu frumoasa-pt mine. Asa rece cum e ea. Cel putin la noi care cunoastem iernile: anul se termina si incepe iarna, iarna vine Mos Craciun, iarna ne intoarcem la noi. Avem timp de noi. Asa mi se pare mie. Am amintiri nostalgige despre iernile copilariei. Despre veri am niste amintiri de alt gen. Mai exuberante cumva. Mai altfel. Pacat ca vacanta de vara nu era iarna! Ca durata cel putin...
iar aberez, scuze!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput