* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *
Raspunsuri - Pagina 6
Tinna S. spune:
Fetelor care mai bantuiti pe-aici la ora asta, va pup pe toate! Eu ma duc la nani, ca e aproape 1 noaptea, si maine vreau sa umblu si eu prin oras sa-mi cumpar ce-mi trebuie pt bagajul de spital, ca am ramas codasha rau la capitolul asta.
Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
NataliaS spune:
Waw ce petrecere va fi acolo Gatta...
La multi ani! Numeioana - sa fii sanatoasa fericita si iubita si sa ai un bb sanatos!
Shose - cu micoza , eu o am de la inceputul sarcinii, am tratat-o de 4 ori si maine merg sa-mi mai cumpar o tura de ovule, ca asa mi-a zis medicul...nu mai rezist, asa ma deranjeaza.
Tratament: - spalaturi, nu irigatii cu ceai Ginosept de la Fares si ovule: Ginozol sau Pimafucin. Pentru normalizarea PH-ului poti incerca Multigyn Bioclin.
Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Gina M spune:
Pfaaiii,Eu sper sa o mai duc inca o bucata buna de vreme - ce tot vorbiti acolo?!!!Doar no-ti fi pocite la gura sa nasc zilele astea!
Fie insa asa cum o vrea Dumnezeu.Ma rog doar ca BB sa fie bine - sa-l putem tine fericiti in brate atunci cand va fi sa vina.
Geanta mi-e oricum gata iar acum, o sterg la restul cumparaturilor.
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
AngeliquedeS spune:
Vela, bine ai venit printre noi! Scrie repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare altfel risti ca noi sa nu vedem mesajele!
Eu merg la culcare. va pupic dulce
Numeioana LA MULTI ANI FERICITI!!!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
cynthia_ spune:
Neazta zuzici, si La Multi Ani de 1 Deacembrie!!!!!!!!!!!!!!!
... da stiu e foarte dimineata da asa sunt u pic pe la 9-10 si daca nu ma culc imi sare somnul si aleluia dar in schimb la 5-6 dimineta sunt DREPTI.
Multumesc fetelor pt urarile de bun venit.
Azi nu voi fi cu voi merg la manastire la Petru Voda , pt cine stie, mi-a zis socrela mea ca e un preot bun acolo rusine mie ca nu stiu cum il cheama, sper sa ajungem cu bine si mai ales sa pot intra la el , caci am auzit ca sunt niste cozi, dar va fi cum vrea DD.
O sa ma pentru toate sa aveti sarcini usoare in continuare, nasteri cat mai usoare si cel mai important bebei sanatosi.
va pup.
P.S: bine ca nu stau acasa ca-m merge netul ingrozitor de greu nu stiu ce are de aseara imi face probleme,dar nu mi-au raspuns la tel cei de la firma de net.
35+Octi
ceska777 spune:
Fetelor: LA MULTI ANI!
de ziua nationala sau chiar de ziua de nastere sau si de Sf Andrei cu intarziere.
Poate era frumos sa nu pice sambata sa fie o zi de liber in plus???
Aici nu e sarbatoare dar maine incepe Adventul. O sa strang prin casa, eventual incep sa decorez. Sotului meu nu ii place sa inzorzonez prea mult desi eu consider ca ornez mai mult decat decent abia se observa. Trebuie neaparat sa cumpar azi coronita de Advent si sa ma uit de brazi. Mergem de Craciun la socrii, speram sa nu ne schimbe Benji planurile. Asa ca poate facem pomul de Mos Nicolae.
Pt prima data in viata lui tatal meu se va costuma in Mos Craciun anul asta. Spunea ca o sa o faca la pensie candva pt copiii nostrii. O face anul asta pt copiii verisoarelor mele. Si cred ca va arata bine. Par alb, putin burtos si f jovial!
La anu` ar fi frumos sa fim in Romania de Craciun, sa fie toti sanatosi sa ne bucuram de primul Craciun al lui Benjamin. Sigur ca si anul asta o sa ii povestesc despre brad si Mos Craciun si Betlehem si despre traditii dar la anu va fi marisor pe vremea asta. Va fi o bucurie in plus Craciunul prin ochi de copil. Din nou dupa ani de la experienta proprie!
Eu sunt de cateva ore treaza. Mi se mai intampla cand visam noaptea ca ninge si eu chiar credeam ca asa va fi si bantuiam prin casa in asteptarea zapezii. Stiu ca in anii de scoala primara se intampla uneori sa si ninga. Spre dimineata ma taram in pat putin descurajata. Dar la ora trezirii primeam veste buna ca a nins. Spre scoala imi placea sa las urme de cizmulite in zapada neatinsa de pe marginea drumului. Speram sa ajung tarziu sa scap de bulgareala. Nu aveam mereu norocul asta! :-)
De asta imi doresc daca se poate ca Benjamin sa vina pe lume intr-o noapte alba cu ninsoare mare si ..... Sigur asta dupa ce ajungem noi la spital! Si ma bucur ca Benji se naste ca mine iarna! Si deja visez cu ochii deschisi, nu???????
Cred ca ma intorc in pat, Benji se tot suceste. Si poate mai incolo cand ma trezesc iar o fi nins?!?!?!?!?!
Am innebunit cu dorul de zapada, nu????????????????
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani
adab spune:
Buna dimineatza si La MUlti ANi!!
cine vrea bulgareala cu zapada.....haideti la CLuj....este din plin!
am fost matinala azi...m-a trezit devreme o tuse seaca si n-am mai putut adormi.
Ce faceti azi? cum sarbatoriti? Eu cand vad zapada mi-i se face un dor de sanius si de schi....dar na, imi pun pofta in cui pana la anu, pe vremea asta...
O zi frumoasa sa aveti zuzelor!
Ada 20+
Ereena spune:
gattasalvaje, tare fericita trebuie sa fii.......e dulcica foc bebelina , si ce obrajiori are.......sa fie sanatoasa
31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
adab spune:
uupppsssss...acuma am vazut ca m-am semnat gresit...in loc de 20 e 29...mai sunt 5 zile si schimbam prefixul. Deja incep sa visez numa nasteri...desi chiar nu ma gandesc peste zi prea mult la evenimentul in sine...subconstientul lucreaza in schimb.
Cam cat de des mergeti sau ati fost la control gine/eco din sapt. 30?
Ada 29+
Gina M spune:
*** La noi ploua cu "butoiul' de cateva ore bune.Asa o ploaie nu am mai vazut de taaare multa vreme!
Cu toate acestea, am fost la cumparaturi pentru BB si ne-am reintors acasa incarcati cu cele necesare.Odata cu aceasta, mi s-a luat o mare piatra dupa inima si sunt adanc multumitoare/recunoscatoare fata de Dumnezeu pentru ca a fost cu noi,ne-a binecuvantat, intarit,si ne-a ajutat sa ducem si aceasta zi - cu bine la capat.
Curatenia, gatitul/cozonacul le-am lasat in truda lor pe maine daca o mai fi o zi.Caut sa o iau cat mai usurel cu treburile de acum.Va
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!