* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *
Raspunsuri - Pagina 3
irlandeza spune:
Carmilia . Esti racita de 10 zile si nu-ti mai trece ? Ai luat ceva ?
Eu sunt de 3 sapt. racita si am schimbat 2 tipuri de antibiotic si tot nu mi-a trecut. S-a mai ameliorat , dar mai am de "tras".
De ce nu mergi la dr. sa-ti dea ceva ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
35+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 5 SAPTAMANI !!!
gattasalvaje spune:
Nemary ,felicitari pentru vestile bune de la eco...nici mie nu mi-a scris Herghelegiu nimic in buletin despre cordon , insa am intrebat eu si mi-a zis ca e ok !Film sau poze nu ti-a dat ?
Cyntia , numele Octavian cred ca ar merge simplu , fara altceva , doar in asociere cu numele de familie. Gandeste-te ca este un nume f. lung , din multe litere si nu se mai combina cu altceva , ca nu da bine . Cel mult ar merge cu Ion , asta numai daca numele de familie este un nume scurt ( ex. Dima , Sima , Dinu , Hera , Duca , etc )
Monica Doc , sa-ti traiasca bebe Serban cel maricel. . Cu colul de 5 cm ...hmm , greu de crezut !o fi el lung , da' nici cinci centimetri...daca e asa , chiar trebuie sa te pui pe la greu.
Gratiela , in leg cu petrecerea Revelionului...doctorita mea cica sa-mi faca inducere pe 31.12 sau pe 01.01 , ca atunci are garda anestezista care face epidurala ...asa ca ...cred ca o sa petrecem la CFR2 ( deja incep sa-mi invit prietenii ...ala vine cu sampania , ala cu carnatii , ala cu camera s-o filmeze pe bebelina , and so on...)
Vela , bine ai venit ! Sper sa te simti bine printre zuze !
Ellenuta , multumim pentru listuta , mi-am salvat-o si eu ....
34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
grati.ela spune:
Ozi mi-a facut febra...inainte de a o duce la inot mi s-a parut cam fierbinte dar am zis ca tocmai s-a trezit si a stat infofolita...mama nu avea termometru asa ca a mers la bazin. La iesire insa se simtea rau...acasa febra 38.5. Habar nu am de la ce. Nu tuseste, nu-i curge nasul. Acum 2 zile a facut vaccin antipolio dar nu stiu sa dea febra. Acum sa fie gripa?! La scoala sunt cativa copii care-s cam bolnavi. Am asa o grija cand ma gandesc la noaptea asta. Copila asta ma terorizeaza aproape de fiecare data cu temperaturi de 40 grade si...
Maine dimineata merg la gineco. Vreau sa se uite pe eco.
30+
AMR 10
irlandeza spune:
Gratiela, eu de fiecare data dupa ce fac vaccinul antigripal, ma ia raceala. De ce ? Nu stiu. Poate si la Ozi e la fel. Si am inteles ca bantuie o viroza urata. Aici. Nu stiu daca o fi si in Ro.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
35+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 5 SAPTAMANI !!!
gattasalvaje spune:
Fetele , mai este pe-aici cineva care bea ceai din frunze de zmeura ? Am inteles ca ar ajuta foarte mult la nastere ...inmoaie colul si usureaza contractiile . Mi-am luat azi de la plafar , insa nu stiu daca este bine sa incep sa beau de pe-acum sau sa mai astept...voi ce ziceti ?
34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Gina M spune:
Buna fetelor,
Hop si eu la semnat condica!
1.Tocmai ne-am reintors de la doctor. Am facut testul acela pentru steptococii din grupa B (cu un betisor mi-a luat ceva secretie din vagin, iar cu un altul, m-a 'scormonit' in fund sa-mi ia si de acolo!La ce truda le-o fi trebuit si 'caca nu stiu! - Oricum e un test simplu, sa nu va speriati).
2. BB este angajat pentru nastere(cu capul in jos) si este dezvoltat foarte bine.Este mai mare decat varsta pe care o are.
3.La controlul ginecologic am avut parte de o surpriza uriasa!Colul imi este moale si deschis de aproape 3 cm ceea ce inseamna ca, momentul cel mare este dupa colt si nu asa cum tot visez eu, sa ajung macar pana la Craciun.Partea buna este insa aceea ca interior, e' inca inchis si trag speranta ca va mai sta puisorul in burtica macar 1-2 saptamani!
4.Am stabilit ca voi naste natural si de aceasta data. Doar in caz de probleme/urgente iau/luam in considerare o cezariana.
5.Mi-am pus doctorul in tema sa faca cumva la aceasta nastere sa evite epiziotomia daca este posibil deoarece, nu-mi vreau budunica sa arate precum fata lui Frankenstein.
Ei bine la aceasta faza, am ras de ne-am prapadit insa in acelasi timp intr-un mod foarte serios, m-a sigurat ca a mea arata boboc!Sper sa ramana asa si dupa!
6.A inceput sa mi se umfle picioarele in zona rotulelor iar de aseara am inceput sa merg si sa ma simt tot mai greoaie.
7.Trebuie sa o sterg sa fac restul cumparaturilor ce au mai ramas.
8.Ma intreb cine truda o face curatenie, gati si face cozonacul propus pentru ziua de astazi in locul meu?!
9.Fetele se simt mai bine.Multumim pentru suport.
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
miri_mik spune:
gina...gata, e dupa colt. acu iti fuge si tie covorul de sub picioare! oricand s-o intampla, sa fie intr-un ceas bun!
gatta, am baut ceaid e frunze de zmeura de m-amacrit pt bruno. la mine n-a fost fix deloc eficient, nici picaturile homeopatice nu m-au ajutat darpe altele le-a ajutat. rau nu-ti face, deci...
raca, o idee pt lista de spital: tine minte ca un bebe regurgiteaza, si se intampla accidente in pampersi. deci ar trebui sa prevezi macar 2 bodyuri pe zi si doua pijamalute/costumashe. paturica sau sacul in care ai sa-l tii, caciulitele - eu pun una pe zi ca stiud e la bruno ca transpira si nu-mi placea. doua prosopele de baie, unul in functiune, unul de rezerva:) manushi... n-aveti nevoie. "intalnirea cu manutele" ii ajuta sa-si formeze viziune ain spatiu. zgarieturile, nu-s grave, taiati unghiutsele si gata.
honey, asa-s io, ma apuca talentele cand nici nu te astepti. anul trecut de craciun faceam figurine din fimo:)) maine ma pregatesc sa decorez casa, desi cu o cada cat o zi de post in sufragerie... mai greu:)
si ma doare capul. d ela ce naiba, habar n-am:(((
miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
miri_mik spune:
grati.ela, pupici lui ozi. o fi doar o reactie la vaccin.
miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Tinna S. spune:
Fetelor eu am deschis capitol nou si apoi am disparut, ca a venit sora mea (impreuna cu baietelul ei Stefan de 2 ani si jumatate) pe la noi, ca sa-l vada pe Andrei de ziua lui. Vai ce distractie a fost! S-au alergat copii prin casa si s-au jucat de mama focului! Nu stiu ce-or fi zis vecinii care stau la etajul de jos, ca a fost o tropaiala pe cinste la mine acasa pana acum vreo ora. Asta apropos de faptul ca am avut multe discutii cu ei pe tema asta de cand s-a nascut Andrei, odata chiar mi-au "sugerat" sa-l leg de pat sa nu mai alerge atata prin casa, niste nebuni...Acum au si ei o fetita de un an, sunt curioasa, dupa ce o incepe sa alerge prin casa, daca ei o vor lega de pat cum imi propuneau mie...
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
Shose spune:
Miri asa e pe bblusa o iubesc bunicii...doar ea i'a facut bunici.
Fetelor azi am fost sa iau citotestul si secretiile. Tre sa le arat la doc sapt. viitoare...dar i le'am aratat mamei asta seara si si'a dat si ea cu parerea.
Mi'a iesit la secretii Candida. Si io tot ii spun ca de 2,3 luni simt ceva ciudat pe acolo, ce nu am mai avut.
Si la citotest a iesit Clasa II in limite normale. Cica nu e rau.
Voi ce ziceti? De candida in special?
30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png