* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, ia uitati ce am facut eu azi: http://good-times.webshots.com/photo/2481944470065968642KlvZuH Sunt tare incantata cum a iesit! Si lumineaza pe intuneric!

Aaa, si am facut si bradul si am ascultat colinde. Si am tusit intr-una

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Carmen e, super misto filmuletul... Desi citisem ca primele 10 secunde sunt plictisitoare.. eram gata sa cred ca tot filmuletul va fi asa !!
Tare ce m-a amuzat !!! Eu sunt tare dornica sa vad chestii d'astea haioase!

Si, in alta ordine de idei.... am fost sa vad aprinderea bradului de la unirii.... Abia astept sa vad maine la stiri cum a fost... Va puteti imagina ca nu am putut iesi din metrou ???!!
Am stat sub pamant o ora si 10 minte.. Din care cred ca 20 de minute am mers cu metroul iar restul am incercat pe la diverse iesiri sa ajung in piata unirii... Eram cu dimitris si sotul si cu noi o alta familie cu o fetita de 2 ani si jumatate... Era imposibil sa mergi prin marea aceea de oameni... Era incredibil dar unii oameni stateau sus pe pasarela si filmau cum trenuri intregi cu oamenii ale caror fete erau lipite de geamuri (pentru ca la modul acesta s-a circulat pana la piata unirii ) se goleau pana la ultima persoana aproape la piata unirii... Si de acolo incepea calvarul sa incerci sa iesi afara fara sa fii strivit in picioare...
Noi am renuntat... Ne era frica sa nu fie loviti copiii..

Sunt tare curioasa.. creata, tu ai ajuns pana la urma? Pe sosele cum a fost ?? Noi nu am mers cu masina ca ne gandeam ca este foarte aglomerat si nu avem unde opri... Se pare ca a fost mai rau la metrou !!!

In fine, nu as mai repeta experienta asta niciodata !!!!

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani Ioana si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, ia uitati ce am facut eu azi: http://good-times.webshots.com/photo/2481944470065968642KlvZuH Sunt tare incantata cum a iesit! Si lumineaza pe intuneric!

Aaa, si am facut si bradul si am ascultat colinde. Si am tusit intr-una

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

[

Angi, super idee ai avut !!! Arata tare frumos si imi imaginez ce cald si intim se vede pe intuneric !!!
Imitare rau ca esti racita... Ai incercat cu stodal ? Si, am mai auzit o zuzulica supanand asta si am incercat si eu alta data.. ceai de frunze de ceapa... I-am dat chiar si lui Dimitris odata... Nu este chiar imposibil de baut si a avut efect asupra tusei!!

Mor daca mai aud reclama astora de la TV sa mergem la inaugurarea celui mai mare brad din europa sambata la ora 19.00...

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Multumesc de apreciere, Laura!! Imi pare rau ca nu ati ajuns sa vedeti bradul! Cred ca mai bine s-a vazut la TV!

Stodal am incercat la prima raceala de acum 2 saptamani... si nu mi-a facut nimic. Dar absolut nimic! Cred ca pana al urma o sa incerc reteta cu ceai de frunze de ceapa

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ce frumos e patutul anjelik! sa doarma bebe cu vise frumoase in el:)

si noi am facut culcushul lui sacha azi. am lipit mutrite pe pereti, o vaca scufundaca, niste pestisori, inca o vaca sirena:)) nah, nebunii cum ii plac lui ma-sa:)) am rearanjat camera lui bruno - e nitel contrariat dar o sa-i treaca repede. are si el aceleasi vaci lipite deasupra patului, sa fie frateste sa nu se supere unul pe altul. urmeaza sa mai pun fulgii fosforescenti pe tavan si stelutele lui sacha:) in rest, haine calcate, aranjate, dar nu puse in bagaj... am dat si comanda de sutien de alaptat (e singurul care mi-a placut din epoca lui bruno si acu nu aveau marimea mea desi ma perind pe la magazin de doua saptamani), am pregatit felicitarile de sarbatori... trebuia sa le gasesc plicuri - ca doar sunt personalizate- si sa ma gandesc la "mesaj".

laura (scuze ca te confundasem), bine ca nu ati patit ceva in multimea aia. eu am panicat anul trecut de revelion cand mi-am dats eama ca dupa artificii lumea se bulucea spre iesirile din piata dar alea erau neincapatoare... oribil!

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Miri,

Stii cu ce ne-ai ramas tu datoare? Cu pozele cele frumoase de la studio!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor,

Multumesc de incurajari. Imi imaginam ca si alte gravidute trec prin chestii d'astea aiurea, dar... cand mi se intampla mie... e urat...
Ellenuta, ce frumooos... Ma refer la chestia cu calendarul. Numai ca m-a intristat tare mult mesajul tau intr-un fel, ca bebele meu nu are un tatic care sa se gandeasca asa la el. Intr-un fel, eu am ales asta si nu vreau sa crezi nici ca sunt invidioasa, dimpotriva, ma bucur ca exista tatici care simt la fel de intens ca mamicile (se stie ca barbatii sunt mai reci in general, pana nu vad "obiectul" concret) si ca se nasc bebelusi doriti de ambii parinti.
AngeliquedeS, si poza ta cu patutul mi-a umplut ochii de lacrimi, ca eu stau cu chirie intr-o camera miiiica unde nu o sa am loc de patut... Bine, asta nu inseamna ca nu mi-a placut si ii doresc bebelui tau somnici cat mai pufosi in patutul ala minunat.
OOOOooof.... ce ma mai plaaang... Nu stiu ce se intampla cu mine de sunt asa deprimata zilele astea!
Oricum, va pup si va doresc sa fiti la fel de inconjurate de iubire si sa faceti lucruri la fel de frumoase, care sa va incante oricat de mici ar parea!

32+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anjelik, daca ai sti cum le astept eu! le-am facut abia sambata trecuta; dureaza 10 zile lucratoare pana le primim...

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsu-bishu...m-ai intristat.....nu fi trista..eu cred ca tarie un lucru...Toate se intampla cu un scop...si daca pe moment nu vedem binele ..sigur el se va arata la alt moment..mai potrivit...si ce daca stai cu chirie...suntem multi care stam cu chirie..important e ca atunci cand vine bebe sa il iubesti, sa ii arati asta ..si ai sa vezi ca nimik nu se compara cu dragostea de mama...o mie de camere si de lucruri......

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput