* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *
Raspunsuri - Pagina 16
laura_dimitris spune:
Mitsu-bitsu... stergeti lacrimile ca o sa-l superi pe bebe din burtica !!!
Imi imaginez ca te simti foarte rau acum insa te asigur eu ca atunci cand iti vei tine copilul in brate nicio problema nu va mai conta... Si te vei simti asa de puternica ca vei putea face orice este necesar ca sa-i fie bine copilului tau !!!
Si bucuria de a fi mamica, dragostea pe care o vei da copilului tau va fi egala cu a tutruror mamicilor din lume !!!
Hai, linisteste-te acum !!!
Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
off mitsu, si pe mine ma intristeaza ce imi spui. nu stiam .. oricum, o sa vezi ca in momentul in care o sa-ti tii bebele in brate nu o sa mai conteze nimic, o sa fii asa de fericita!! am o colega careia i s-a spus ca nu va putea avea niciodata copii, ca are probleme .. s-a intamplat minunea si a ramas gravi cu un tip cu care nu avea o relatie .. parintii ei i-au spus sa faca avort, ca nu o sa se descurce .. normal ca nu i-a ascultat si acum are o minune de fetita de 6 luni, frumoasa foc .. care seamana leit cu ta-su .. ea isi creste copilu' singura dar e fericita!!!
te cred ca e greu dar capul sus si curaj .. te pregatesti de cel mai minunat moment din viata .. si trebuie sa-l privesti asa indiferent daca sunteti doi sau unul .. bebe are nevoie de tine sa fii fericita caci si el traieste aceleasi emotii ca si tine!!
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Fetelor..azi am incalcat embagoul rau de tot...am fost la meci la fratelo al meu (e handbalist)..unde m-am agitat..ca a fost pe muchie...au castigat cu 19-18..va dati seama..de infarct...apoi am fost la ikea...de unde am luat niste prosopele pt bebelina...am fugit efectiv prin magazin..pt ca sotul meu este anti-shopping...dar...nu mai iesisem de o luna...va dati seama....savuram fiecare moment...
A..si ma duc si maine la meci la fratelo...super
Fetelor care ati fost la kidex...cum fu? Sa ma oftic?..Voi merge si eu la Babyexpo we viitor...si am zis sa nu exagerez..ca..nu cred ca face bine colului:D
Nemary...ma bucur sa aud ca a fost bine la eco...asteptam poza cu ingerasul...sa vedem si noi ce fetitza are mami...eu la urmatoarea eco ma duc la 2D..cred ca nu se va vedea prea bine...dar poate imi fac curaj si ii cer si eu poza...cu fetzishoara bebelinei, nu?
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 29 si Stefania
Ellenuta spune:
angi .. super treaba ai facut cu patutul!! imi place tare tare!
eu sunt inca la serviciu ... daca poti sa-ti inchipui .. si maine vine alta zi ..abia astept data de 6 decembrie ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
nemary spune:
Creata,
Mari 31+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Ellenuta, saracuta de tine, inca esti la munca? Vai de capushorul tau, ai grija de tine ca nu ii face bine la bebe!
Mitsu-bishu, nu mai fii suparata, un copil in primul rand are nevoie de dragoste si de asta u va duce lipsa bebele tau, sunt convinsa! Iti va lumina viata indiferent de greutatile pe care le ai! Capul sus! Noi suntem alaturi de tine!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
alinaatudor spune:
Ellenuta..cred ca ar trebui sa pui AMR si cu zilele de scarbiciu...parca si eu astept sa nu te mai duci...mi se pare mie greu..care stau ca ursoaica in barlog...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 29 si Stefania
Ellenuta spune:
da .. angi .. si sunt asa obosita si maine vin iar la munca de pe la 10 pana la 18.30 .. si am papat doar doua sandwichuri pe ziua de azi ..
bebe s-a agitat cat s-a agitat si acum s-a culcat! cred ca l-am chinuit tare rau azi .. mai ales ca m-am agitat si m-am si enervat ..
of .. si nici tati nu-i acasa si n-o sa dorm cum trebuie ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Mitsu-bishu spune:
Uf, nu am vrut sa va intristez si pe voi. Imi spuneam si eu oful, ca nu am cu cine sa vorbesc de varsta mea care sa ma inteleaga - prietenele mele nici nu se gandesc sa aiba copii si oricat de apropiate imi sunt, nu prea imi inteleg grijile si gandurile, nici nelinistea ca nu o sa pot sa ii ofer ce ii trebuie lui bebe. Dar... Stiu ca o sa fiu fericita ca inca ma mai minunez de ce poate sa faca natura, adica mi se pare incredibil ca am in mine o fiinta vie, care se misca independent de mine, care are o inimioara cat o aluna si sta si imi asculta vocea... Si sper sa pot sa fiu foarte apropiata de bebe, sa il fac sa ma iubeasca si sa inteleaga ca ceea ce ii ofer este tot ceea ce pot. Of, sper sa iasa totul bine! Pentru toate! Pupici!
32+ cu baby neidentificat
nemary spune:
Mitsu_bishu, bine ai revenit! nu fii tristuta ca nu stii inca sexul lui bb, poti sa-i cumperi oricum hainute, sunt atatea body-uri frumoase pe galben, verde, alb incat nu ar trebui sa-ti faci atata suparare singurica. esti in sapt.32, BB mai are timp suficient sa se intoarca cu caputul in jos. asteptam mesaje vesele de la tine.
Mari 31+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.