* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *
Raspunsuri - Pagina 13
miri_mik spune:
ellenuta, tocma ma gandeam si eu cum ar fi sa fac un calendar de sarbatori cu bruno. dar...numa pot hotara cu pozele:)
miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Ellenuta spune:
miri .. diseara o sa fac pozute la fiecare pagina de calendar si o sa le pun pe webshots! imi pare rau ca nu a luat pozutele de la eco .. sa le fi pus pe calendar .. ar fi fost haios ..le faceam cadou ..
imi spunea soacra-mea aseara .. a venit razvan si m-a intrebat daca sunt curata pe maini ca sa-mi dea sa vad ceva .. si mi-a aratat calendarul .. era asha mandru de el ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
AngeliquedeS spune:
Ellenuta, ce frumooos! Sa ne pui poze!
Ce suparata sunt pe raceala mea! Asa m-am saturat de mine de nu va puteti imagina. Nu stiu cum de ma mai suporta familia, pe bune. Una doua, hop si eu cu un virus. Of, of, mai, mai!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
gattasalvaje spune:
La multi ani de ziua Nationala tuturor zuzicilor romancutze , indiferent in ce colt de lume s-ar afla !
Ce zi minunata e azi , soare si caldut , o adevarata zi de sarbatoare...eu ma pregatesc sa ies cu soatza la o plimbarica , la un mic si o bere pe undeva printr-un parc si apoi la un film sau la shopping prin mall ...vedem noi !Mi-ar place sa merg sa vad cum se aprind luminitele , dar sunt sigura ca o sa fie nebunie cu locurile de parcare. Sper sa nu inceapa iar durerea aia nesuferita la simfiza pubiana si sa trebuiasca sa vin acasa ca nu mai pot sta in picioare
Shose , in leg cu produsele pt igiena intima , eu folosesc geluri , nu am vazut sapunul de care zici tu ...mie-mi prinde f. bine unul cu iaurt ,strugure si propolis de la Fresh & Clean .
Nemary , astept sa vad poza cu bebelina ta...
Carmilia , si la mine este aceeasi situatie ...bebelina va dormi cu noi in camera si...ca sa mai inveselesc atmosfera , voi lipi pe pereti niste figurine din desene animate facute dintr-un material spongios , cam ca mousepadurile pentru calc.Uite aici un exemplu...se gasesc in hipermarketuri , librarii , pe site-uri cu articole pt copii ( de ex. Babyconfort , Bebelusultau , etc
quote:
Originally posted by Carmilia
Dar poate ma ajutati voi cu ceva:ati vazut perdele si tablouri(postere) cu personaje din desene animate pe undeva?Vreau sa pun pe pereti cateva,asta pt.ca bebe va sta cu noi in camera o perioada si e cam sobra pt.un pui mic.As fi pus tapet pt.copii,dar nu mergea cu mobila noastra de adulti.Caut deci o cale de mijloc pana il mut in camera lui.
Pupici si week-end placut!
Ceska , Miri , Angi...ce frumos scrieti voi ,ce frumos creati imagini din cuvinte...felicitari , e mare lucru sa ai darul asta al scrisului.
Uite cum ati trezit voi nostalgii in mine...si mie mi-e dor de iernile copilariei petrecute la tara , la bunici , cu zapada cat gardul , cu ore-n sir petrecute pe derdelus , pana nu mai imi simteam picioarele de frig , cu seri cu miros de mar copt cu scortisoara si strigate de copii la poarta : " Primiti cu colindul ? ". Aproape ca-mi dau lacrimile cand imi amintesc toate astea...
[blue]Ellenuta , daca mai astepti pana maine , iti impartasesc atunci cateva pareri despre Kidex...maine trag o raita pe-acolo , poate cumpar patut.
34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Ellenuta spune:
gatta, abia astept sa vii cu vesti de la kidex .. poate trag si eu o raita maine ..
bebe david e un scump, un bebe asha de frumos .. il mai vazusem dar am intrat sa admir mutunachii de pe pereti si l-am admirat si pe bebe!! na' ca ma pocneste iar amocu' .. ca io imi doream din tot sufletelul un baietzel ..dar daca n-a fost sa fie .. poate data viitoare .. tati mi l-a promis si pe praslea ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
mariaanna spune:
Buna, zuzici!
Ce mai faceti?
Azi am spalat si eu hainutele de BB iar de luni intru la calcat.
Doamne, sunt asa de mici, incat nu-mi vine sa cred ca totusi, nu va fi o papusa, ci o fetita adevarata!!!!
CYNTHIA, ai reusit sa intri la parintele Iustin?
Numai bine va urez tuturor!
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
stoisor spune:
Ceau zuzicilor,
LA MULTI ANI DE 1 DECEMBRIEsi la noi a nins incetisor aseara iar acum este ger cu miros de iarna
M-am mirat ce mult a-ti scris ,abia am apucat sa citesc ,am niste dureri mari de la statul in fund pe scaun si citesc tot 2,3 pagini si apoi ma mai intind in pat 30 min, ca altfel nu se prea poate
Ellenuta spune:
stoisor .. vreau si eu zapadaaaaaaaaaaa!!
dupa cum vezi, cred ca fetele au plecat la plimbare ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
carmen e spune:
La multi ani de ziua Nationala !
La multi ani Ioana sa fi sanatoasa si ai parte de bb sanatos , frumos si mancacios!
Ellenutza si eu vreau sa merg maine la kidex, dar o sa merg dupa pranz , daca vin repede iti dau si eu detalii despre ce e pe acolo.
Gatta tu pe la ce ora mergi? poate ne vedem pe acolo.
Si pe mine ma intors raceala , dupa ce ca data trecuta ma tinut o luna si doar ce ma lasase de 2 sapt acum iar ma luat , dar sper sa nu mai ma tina asa mult, luni merg la dr si sper sa imi dea ceva sa ma lase mai repede.
va trimit ceva, sper sa va placa pe mine mine ma distrat mult http://buddha.voce.ro/2007/11/22/dansul-mirilor-wooooooow.html
Pupici
cum creste
Carmen 31 + David Alexandru
AMR 9 SAPTAMANI