* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (71) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu_bishule, bine te-ai reintors! oricare ar fi fost problemutele tale, iti doresc sa se linisteasca apele cat de repede.
nu-ti fa griji ca nu stii sexul lui bebe. tu si laura_ioana o sa fiti cu adevarat surprinse:) si cu statul in fund, e vreme pana in sapt 35. daca pana acum n-a stat deloc "in cap", urmeaza. daca insa a stat deja, si s-a pus iar in fund... nah, asta e cu cantec, ca la mine. dar gandeste-te ca pana la urma o cezariana nu e un capat de lume si ca sunt femei care isi doresc asta. pusici si curaj.

cat despre politeturi... las' ca stim noi cum e pe la astia "civilizatii" din vest. sa crapi langa ei si nu le pasa.

grati.ela, te invidiez ca stii o treaba: 25 si gata, fara incertitudini si alte cele.

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

AngeliquedeS,
si tu scrii asaaaaa frumos..........
Si daca imi tot dai apa la moara: e asa o mare diferenta intre iernile la munte- in Sibiu, Brasov, in munti in general- si cele din campie ca la noi la Timisoara. O campie lunga nesfarsita, o mica Siberie..... Asa.... corecta, cumva. In fata ochilor se intinde tot ce are de oferit, nimic ascuns. Mai un copac ratacit si albit de tot. Mai un tufis. O balta inghetata. De care cand te apropii descoperi ca e patinoar pt copii. A mai fost o iarna frumoasa undeva langa Jimbolia.... Mama ne facuse rost de niste cizme superbe, marca Otter cred, ce se faceau acolo langa Jimbolia pt export. Si ne-am dus sa le luam si sa vizitam niste rude. Apoi la plimbare in zapada. Si asa am descoperit tarsaind prin zapada picioarele dar scuturandu-le sa nu imi ude cizmele noi, o balta de langa vechea tiglarie. Si sunetele sunt altfel iarna.....parca fulgere de sticla. Pana f aproape de balta credeam ca e pustie. Spre balta erau nameti de aia m-a atras desi eu am frica de apa. Si apoi prin papuris........o ploaie de rasete, chiuituri. Copiii la patinaj...cu sau fara patine. Si i-am privit de pe margine cum se invartesc nebun pe gheata, cum se ridica, se alearga fara frica. Eu tot cu gandul la cizmele mele noi nu am indraznit. Mi-era teama ca daca crapa gheata iau apa si se uda, se deformeaza cizmele mele noi. Nu mi-era frica ca pot -Doamne fereste- sa ma innec daca se casca o copca naturala sub mine ci ca imi stric cizmele..........:-)
La munte e altfel-asa cred eu. E mai "calda" iarna. Mai primitoare. Te invaluieste cumva protector. In campie e o gazda rece. La munte te ascunzi sub un brad urias, nins, cu ramuri ce aparna greu, mai niste troiene sub care descoperi cumva ca e un gol, o pestera de zapada cu intrarea acoperita de turturi de gheata. Superb! IARNA!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi, sunt tot la serviciu .. si e nebunie .. am venit amandoua de dimineata .. si eu si shefa .. sunt mult de coordonat si nu as fi facut fata singura .. asa ca voi sta aici pana diseara ..

oricum, acasa as fi fost doar cu soacra caci sotzul meu este la congresul companiei la care lucreaza .. si prefer la serviciu ..

fetelor .. m-ati emotionat cu randurile voastre .. adevarul e ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa .. am trait doar doi ani departe de casa .. in India .. aveam 14 ani cand am plecat .. si fiind cu familia si alte cateva familii nu am resimtit asa dorul de casa .. dar imi era tare dor de zapada, de mirosul de brad .. de derdelusul de la bunici ..

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ceska777

AngeliquedeS,
si tu scrii asaaaaa frumos..........
Si daca imi tot dai apa la moara: e asa o mare diferenta intre iernile la munte- in Sibiu, Brasov, in munti in general- si cele din campie ca la noi la Timisoara. O campie lunga nesfarsita, o mica Siberie..... Asa.... corecta, cumva. In fata ochilor se intinde tot ce are de oferit, nimic ascuns. Mai un copac ratacit si albit de tot. Mai un tufis. O balta inghetata. De care cand te apropii descoperi ca e patinoar pt copii. A mai fost o iarna frumoasa undeva langa Jimbolia.... Mama ne facuse rost de niste cizme superbe, marca Otter cred, ce se faceau acolo langa Jimbolia pt export. Si ne-am dus sa le luam si sa vizitam niste rude. Apoi la plimbare in zapada. Si asa am descoperit tarsaind prin zapada picioarele dar scuturandu-le sa nu imi ude cizmele noi, o balta de langa vechea tiglarie. Si sunetele sunt altfel iarna.....parca fulgere de sticla. Pana f aproape de balta credeam ca e pustie. Spre balta erau nameti de aia m-a atras desi eu am frica de apa. Si apoi prin papuris........o ploaie de rasete, chiuituri. Copiii la patinaj...cu sau fara patine. Si i-am privit de pe margine cum se invartesc nebun pe gheata, cum se ridica, se alearga fara frica. Eu tot cu gandul la cizmele mele noi nu am indraznit. Mi-era teama ca daca crapa gheata iau apa si se uda, se deformeaza cizmele mele noi. Nu mi-era frica ca pot -Doamne fereste- sa ma innec daca se casca o copca naturala sub mine ci ca imi stric cizmele..........:-)
La munte e altfel-asa cred eu. E mai "calda" iarna. Mai primitoare. Te invaluieste cumva protector. In campie e o gazda rece. La munte te ascunzi sub un brad urias, nins, cu ramuri ce aparna greu, mai niste troiene sub care descoperi cumva ca e un gol, o pestera de zapada cu intrarea acoperita de turturi de gheata. Superb! IARNA!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Fata draga, tu chiar ma imbolnavesti cum scrii. Asa cum spunea si miri, pune mana si scrie de chiar, ca e mare pacat sa nu impartasesti si cu altii ceea ce simti si "vezi" tu. Ai un talent extraordinar de a-l face pe cale care citeste sa vizualizeze ceea ce scrii tu cum rar se intampla. Mi-ai dat o stare de cand m-am trezit de imi vine sa nu stiu ce sa fac. Chiar simt Sarbatorile!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Miri_mik,
multumesc. Eu uite as vrea sa scriu asa iute, haios ca tine. Tu nu cred ca ai putea sa dai o veste rea. Intai s-ar rade si apoi s-ar realiza mesajul trist. Sa dea insa Domnul sa nu ai de dat niciodata vesti rele!
Eu cand scriu - scriu asa aiurea pe cate o tema ce imi trece tusti prin cap, cand sunt "high". Uite jurnalul meu e scris in romana. Si sotul ma incurajeaza sa scriu dar in germana sa citeasca si el. Si pot dar asa telegrafic gen raport. In romaneste imi dau drumu la aberatii. Si cred ca o sa incep cu povesti pt Dudu mic si mai vedem. Daca as avea stilul tau vioi as incerca ceva gen Astrid Lindgren!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi place de Pipi. Eu la varsta cat de cat matura dupa revolutie cand s-a mai liberalizat televiziunea ma uitam cot la cot cu sora mea cu zece ani mai mica la cate un film cu Pipi, la Winnie si la alte cele mascarii pt copii. Recuperam.......

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Tot miri_mik,
uite ce imi place cum scriiiiiiiiiii. Daca imi permiti faci aceleasi greseli pe care le fac si eu si le cenzurez cat pot. Palce in loc de place si de genul asta, inversiuni de litere. Si ma bucur. Ca asa cred eu ca se vede ca scrii cald si din inima. Eu am vrut chiar sa merg la logoped si sa vad ce am! Dar e din cauza tastaturii -asa mi s-a zis. De mana scriu normal!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ceska, eu stiu germana. E a doua mea limba. Dar niciodata nu ai putea scrie in germana la fel de suav ca in romana. E o limba dura si e intr-adevar potrivita pentru mesaje telegrafice. Am citit mari autori germani in original. Si nici unul nu are suavitatea pe care o poate avea limba romana. Am tradus in romana din germana. Si am ramas la aceeasi parere.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

zuzici, daca mergeti la KIDEX, va rog sa dati un semn .. sa ne spuneti si noua daca ati gasit ceva interesant .. e aici langa serviciul meu si daca spuneti ca merita, trag si eu o fuguta maine!

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ceska, e chestie de viteza. cine mai sta sa corecteze cu lupa typingurile. poate cine n-are de lucru. "cercetatorii americani au demonstrat ca"... ai nevoie doar de prima si de ultima litera ca s aintelegi cuvantul. restul adauga creierul, ca de aia il avem:))
s-apoi dah, la scris... e altceva. stilul e propriu si personal. io-s cameleon, scriu in toate genurile, si trag nadejde c-o s-o fac corect in flamanda, intr-o zi cu soare. noroc ca nu-s prea multe de genul asta in be, asa ca mai am timp:) dar romana, ramane limba neaosha de-acasa, savuroasa, aia in care pot sa injur o juma de ora fara sa ma plictisesc si fara sa ma repet:))
de nu mi-ar fi tocma asa de lene, v-as spune o poveste de craciun, cu cei trei ingerasi de craciun si renul lui mos craciun care a intarziat cu bradul pt ca s-a dat pe gheatsa cu patinele si-a cazut taman in bot...
cu vestile rele, cand le dau, daca nu ma privesc is chiar ok. dar dacamaprivesc pemine, e sfarsitul lumii vreme de 3 ore antologice, dupa care "imi bag picioarele" si scutur din coama si privesc dintr-o parte, asa printre gene, mormai in barba si..."dreaq nu-i asa d enegru pen'ca"... si-mi gasesc io explicatii:)))

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce traznaie i-a dat prin cap sotului meu .. a facut un calendar, din ala mic ptr birou cu numele lui fii-sa pe diverse chestii .. pe prima pagina e numele ei Eva Maria Stancu intr-un glob si scrie Happy Holidays Eva Maria Stancu .. apoi e numele bebelushei pe un semn din ala cu indicatia de strada .. mai e tot asha numele ei scris in loc de Hollywood .. e tare haios ..

o sa-i fac pozute si o sa vi le arat si voua ..

ce tatic traznit ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput