Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

ia uitati-va cum arata prima pagina, ce de stationari!

Delia, ia vezi, e bine?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Las' ca saptamana viitoare toate o s ase transforme in la cate dulciuri papam.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

eu stiu ca numele ei era Nora....cea cu luna plina, nu?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Da, da... da sa stii c-am inceput sa-i daui dreptate... de la luna plina mi se trage mie .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

m-a lovit somnul, imi iau pozitia de somn si va urez o noapte buna, cu vise placute.
...ce bine ar fi daca ne-am astampara pofta de dulce mancand in somn, .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Zuzi, pe bune ca morcovii aia din poza arata bine, dar la telina nu ma bag. Eu nu-l inteleg pe Mosu' tau, acum te cearta ca nu slabesti si apoi iti aduce ditamai oul de ciocolata.

La multi ani Dordia-Nicoleta!

La Multi Ani, Tzunileta, sa cresti mare (cuminte esti deja, stiu ).

Gusta, chiar ca arati a pustoaica. Imi place si mie oraselul de iarna, e frumos tare.

Carmen, o sugestie: schimba si tu la zilele de nastere, pune ceva de Mos Nicu, un emoticon cu gluga din aceea cu rosu si alb sau altceva ce vrei tu.

Carina, nu mi-ai raspuns la intrebare...

Edit: Cornelia, mersi.

Uitasem, vad ca v-ati apucat de sport: aruncatul cu ciocolata. Buna activitate, cred ca ma bag si eu.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delia: cred ca am luat-o pe carari, dar nu stiu la ce intrbare trebuia sa raspund. Am recitit de prin urma, dar nu vad....
Carmen: minunat a fost cozonacul (au fost multe feluri din alea italiene) si am mancat cam mult ca acus imi cam vine sa vomit.
Sunt tare fericita, dupa aproape 2 luni de asteptare azi ne-au montat usile. Mai au ceva retusuri maine dar in mare e gata. Inca nu ma pot obisnui cu ele.
La stilul in care am mancat in ultimele zile, cred ca pana marti la raport rod doar guma si bete de telina ca Zuzi.
Va pupilesc si ma duc la somn si eu in curand (dupa ce imi mai admir usile un pic)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza! Va trezesc c-o poveste sau c-o / ceai? ...sa ramana cafeaua, ca daca va spun o poveste, adormiti la loc.

Carina, sa-ti fie de bine!
Speram la ceva poze, cand vei termina de amenajat casa?

Gusta, "La multi ani!" cu sanatate olandezului tau!

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!!
Mi-am trimis copilul la gradi si sunt la cafeaua nr 2 deja...cred ca ma duc sa ma culc
Ieri a fost zi de leneveala,adica nu m-am simtit in stare de facut nimic util sau creativ asa ca am cautat (si gasit)parola pt net de la abonamentul meu la mobil unde s-au adunat vreo 50 de jocuri gratuite de cand am intrat ultima data(acum vreun an).Si am dat download la vreo 4,m-am jucat pana am facut febra musculara la mana si am visat numai baloane impuscateTin sa subliniez ca eu nu sunt tipul care se joaca la computer decat ocazional,o data pe an,ziua de ieri a fost exceptia. Si ca sa fie tacamul complet am stat cu mana in doua pungi de bomboane,una de rocher si una de la Lindt,le-am dat gata pe ambele si-surprise!- am slabit aproape un kil Asta e pt ca altceva n-am bagat in gura,deci disociat de ciocolata.
Azi trebuie sa calc si sa spal pe branci sa recuperez letargia de ieri,asa ca urati-mi spor la treaba,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Carmen , felicitari pentru" mama"!

Dorutz imi zice: maiiii , Oana imi zice Doinitza.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Parcat copil la gradi si venit acasa m-am infipt direct in cafea si o bucatica de prajitura ca sa vad cum a iesit.

Multumesc Carmen si va invit pe toate la un pahar de ce vreti si o bucatica de ceva dulce da nu mult ca strica.

Zuzulici eu nici numai zic ca saptamana viitoare cred ca imi iau porcu ca deja ma pandeste sau poate incerc un disociat ca Mamicadulce si sa vezi cum car eu 2 porci cu mine.

Carina eu cu guma si cu bete de telina nu merge si cand ma gandesc cate lucruri o sa fie pe masa diseara si eu nu pot numai sa le privesc.

Tzuni hai la cafea ca pun eu vorba la mos Craciun sa ne aduca ceva la amandoua.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: La multi ani pentru olandez!
Carmen: am restante la poze, dar le pun eu la un moment dat.
Azi nu stiu ce o sa mananc iar, ca stia ma tin acasa cu usile, si de la serviciu ma tot suna ca nu vin odata. Asa ca nu stiu daca am timp, da' nu-i nimic ca se compenseaza cu porceala de ieri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata neata!

E lata...am adormit azi dimi! Am ajuns la 10 la munca si am simtit ca lumea a inaintat mult si io am dormit ca vacutza in porumbi!

Gusta, da-l incolo pe Mos, ca ma moshesc io si singura!

Revin ca am un mosafir.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput