Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
: Tzuni a dormit, in sfarsit!!!!
acum am aflat, din intamplare, ca Olim a nascut un baietel. Habar n-aveam....oricum, felicitari, draga mamica! 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
sa ne reamintim cateva "obligatii",
:
*Prima obligatie: trebuie sa te scoli nesatul de la masa.
*Sa mananci disociat: nu amestecati alimentele in acelasi fel de mancare (friptura cu cartofi prajiti, macaroane cu sos de carne etc.)
*Cat mai putina sare sau chiar deloc.
* Mancati sanatos, prin gatire rapida, la foc mic. De exemplu: peste fript intr-o tigaie de teflon acoperita, in care adaugati 2-3 capatani de usturoi necuratate. Ele au un gust delicios, nu iti lasa in gura un miros neplacut. Bineinteles, dupa frigere sau coacere, se curata de coji.
*Cartofi fierti in coaja, frecati foarte bine inainte cu o periuta. Se mananca cu coaja cu tot (model suedez).
*Lactate degresate (iaurt, branza de vaci, exista si cas de vaca proaspat si foarte bun la gust).
*Fructe de aceeasi culoare intr-o zi.
*Legume de aceeasi culoare intr-o zi.
*Cine suporta poate manca un ardei iute pe zi. Popoarele ce mananca ardei iute (mexicanii, chinezii) nu au probleme cu stomacul.
*Apa: 2 l pe zi.
* Exercitii fizice sau mers 5 km/zi (cine poate).
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
mamica dulce spune:
Carmen, astea-s sfaturi de buna purtare, nu obligatii![]()
vii si tu cu ele inainte de Craciun?????
E clar ca ne-am ars
mephala30 spune:
obligatii cu ghilimele, ![]()
Tzuni spune:
Mephala, ciolanul cu fasole, carnatii si sarmalele sa le facem tot la foc mic? 
Un singur punct il respect si inca f bine: ala cu ardeiul iute. Io mananc plantatii intregi, ca nu prea ma pisca la limba! aseara chiar am mancat doi, cu spanac scazut! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Carmen le-am citit bagat la cap dar azi le trec cu vederea si de luni le pun in aplicatie.Imi dai liber pana luni?Ca sa nu ma simt vinovata la ce bag in gura.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
ce-mi sariti in cap,
, le-am citit si eu....
Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Fetelor am o veste grozava. Mosul meu a venit ieri cu-n cadou "gras" si frumos la care o s aplatesc toata viatza!
Stiti despre ce vorbesc?![]()
Mephala multumim de sfaturi. Am sa le printuiesc si-am sa le pun pe frigider. Poate asa am sa fug si eu de el, ca
de tamaie.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Hmm! chiar nimeni nu vrea sa-si de-a cu parerea?
Hai c amai astept un pic. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)