Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 18
ina C spune:
Mephala, felicitari!
Sa fiti fericiti!Sunteti familia perfecta.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
6+
mephala30 spune:
multumesc, multumesc! Da, sunt fericita si implinita!
Ina, ce v-a adus mosul? Nu ne povestesti nimic?
cum te simti?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Asa, Carmen, nu vrei sa vina Mosu' pe prima pagina. ![]()
Oricum e cam tirziu....
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia cred ca Carmen se discuta cu Mosu acuma
.
Carmen felicitari pentru mama.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Si poate cine stie o sa-l puna pentru urmatorul Mos!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
ia uitati-va cum arata prima pagina, ce de stationari! ![]()
Delia, ia vezi, e bine?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
mephala30 spune:
mi-am amintit o faza:
Zuzilici, de care fata vorbesti, cea care ne-a parasit intr-un mod nu tocmai placut? Zau ca nu stiu cine e....imi amintesc doar de Nora, ![]()
Ne referim la aceeasi persoana?
mephala30 spune:
deja v-ati culcat? 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
mi-am amintit o faza:
Zuzilici, de care fata vorbesti, cea care ne-a parasit intr-un mod nu tocmai placut? Zau ca nu stiu cine e....imi amintesc doar de Nora,
Ne referim la aceeasi persoana?
Yep! N-o chema Nicoleta???? S-au sunt eu beata?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
eu stiu ca numele ei era Nora....cea cu luna plina, nu? ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()