Nou stil de viatza (160)
Raspunsuri - Pagina 13
cornelia_laura spune:
Intru si eu pe fuga. Am hranit trupa si acum isi fac ghetele pe hol asa ca profit putin. Ii invata tati sa le lustruiasca. Abia asteapta Mosul, si noi alaturi de ei. La noi va veni din seara asta ca sa apuce sa se joace nitel cu masinile ca maine dimineata nu prea au timp si sigur ar plange dupa ele.
La munca e bine, treaba destula incat sa nu-mi dau seama cum trece ziua.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 1 corn mic
P: un sandvis mare cu cascaval, castravete si paine neagra
C: 1 banana, 1 portie placinta cu mere(e la cuptor acum)
Sabina, Mamicadulce, v-am admirat pozele
. Foarte frumoase!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
InaC o seara cu un Mos gras si tie!
Si www.youtube.com/watch?v=-hftHHJESxI&feature=related" target="_blank">AICI o dedicatie pt Zuzilici! ...sa aiba ritm in drum spre frigider
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
No, mersi de melodie!
am s-o ascult cat mai departe de frigider. Deja sunt cat cele 2 cantarete la un loc daca nu si mai mareatza. Iaca postez si o dansabila:www.youtube.com/watch?v=JfoVTtFAfzc&feature=related" target="_blank">aici.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
test again
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/sets/
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/
Anca mie www.flickr.com/photos/21547972@N03/2088726906/" target="_blank">asta imi place cel mai mult. Asa mi-l imaginam pe Marc iubindu-te pentru cadourile pe care i le-ai facut.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
Zuzilici spune:
Salutare dragelor! Gata a venit mosu' la voi de nu mai scrieti nimic?
Meniul meu azi:
MD - Cafea + 1 croissant
P - salata + tuna
C - Iaurt cu cereale Kellogg's pecial ~ Fat free
Gustari - 3 mandarine , o grefa si multa apa.
Zuzilici
Delidana spune:
Carmen, acuma pun tortul la cuptor. ![]()
Am facut si eu testul, dar nu era la "Generale" ci la "Un ochi..."
Pot sa spun ca am inceput bine. ![]()
Tzuni, ne mai spui niste bancuri?
Zuzi, eu i-am spus mosului ca n-am timp de el miine asa ca la mine vine simbata. ![]()
Mik,
.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare fetele, ce faceti? ati lustruit papucii???
Mie simt ca-mi explodeaza imediat creierii ce galagie e la noi, cred ca am gresit de data asta, amandurora le-am cumparat jucarii ce canta, vorbesc etc oare cat oi rezista?
Mami dulce, vazut poze, un dragut Marc al tau, seamana cu tine! Am citit si eu pe acolo pe la tanga, am vazut ca nu-ti plac nici tie modelele cu cap de morti, eu stiu pe una ce a cumparat o astfel de geaca la fiu-su, si noi am fost socati, sunt nasii nostri, si ii cumparase lui fiu-su geaca respectiva, dar ea e super incantata (copilul are 3 ani jumate)...insa ma gandesc ca se vand din moment ce in fiecare an apar haine cu asemenea motive! Mai uita-te pe www.esprit.de iar apoi la sale, eu cam cumpar la reduceri la esprit, ce nu-mi place trimit inapoi,nu se percep cheltuieli postale, pt mine nu am prea gasit anul asta nimica fain, insa la copii tot timpul le gasesc cate ceva, si la barbatu-meu i-am luat niste tricouri faine!
Celor ce isi serbeaza maine ziua de nume le doresc o zi frumoasa, si "La multi ani!" (maine nu cred ca reusesc sa ajung pe net pana seara).
Atat voua cat si copiilor vostri sa va aduca mosul ce va doriti!
Claudia
Tzuni spune:
Delidana, ce bancuri sa spun decat de 3 h si 40 de min stau in trafic si injur politia romana catre care merg impozitele noastre si niciun politist pe strada sa dirijeze circulatia. Am facut 3 h 40 de min de la pro tv la mall si invers. Ca-n mall n-am reusit sa intru - era blocata stada! M-am dus sa iau cadouri pt Mos si...nimik!
Zuzilici, jur ca azi toata ziua am ascultat Despina Vandi. Ca un facut, asta ai pus si tu! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, urata treaba... aproape 4 ore in trafic, nu pot sa-mi imaginez! Pe jos, la pas, cat faceai? ![]()
Delia, buun, bine ca avem tort, sampania o aduce Tzuni.
...
da, subiectul a fost mutat la 'un ochi...'.
cine mai e?
Sigrid, te vad bine? Esti pe-aici? ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Tzuni spune:
Mephala, pe jos faceam dus-intors maxim o ora. Asa... Noroc ca eram in masina cu o colega si-am povestit. Copilaria si adolescenta si bolile copilariei si asigurarea de pensie si neamurile pana la a 5-a spitza. Ce mai, am ajuns sa ne plictisim una de alta.... GROAZNIC.
Hai ca viu cu sampania. Pregatiti paharele ca vine Mos Nicolae ho ho hoooooo....

Sa va spun si un banc: ce va inspira un tigan fara maini? R: incredere. E banc, so, daca ma reclama careva pt rasism, asta este!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, noroc cu prietena, altfel vorbeai singura. ![]()
Ma duc la culcare, maine ma trezesc dimineatza devreme, pe la 6 jumate, ma duc sa-mi fac radiografie la spinare. ![]()
Somn usor!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">