Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, ai facut si tu testul? (e la discutii generale)
Ne pregatesti un tort pentru maine?

Tzuni, , nici mie nu mi-a reusit. Numai ca n-am facut entorsa...vezi daca perseverezi?

Anca, faine pozele, Marc seamana ft. bine cu tine. Ft. fain tortul, daca zici ca avea un gust oribil....pacat!
...pozitia de somn a lui Marc, tare haioasa e! Asa dorm si-ai mei.

Gusta, astept sa te vad cu noul look.

Tumpi, ai cazut in vreo cutie?
Sa dam sfoara in tara: salvati-o pe Tumpi!!!!!!

Sabina, frumoase poze! Ce senin doarme bebe Gheo!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar m-a distrat ultimul post al lui Carmen.
De cazut in tr-o cutie nu am cazut, dar sunt mereu pe fuga, munca-ap nou-ap vechi si tot asa.PLus ca inca nu am net dincolo,desi am facut cerere de acum o luna sa-mi faca transferul de la 1, ei imi iau in considereare data de cand ma mut nu de cand am facut cererea, asa ca pot sta si fara net inca vreo luna.Acum sunt la ap vechi ca mai am de facut una alta pe aici.
Sunt franta de oboseala, abia mananc,dar cantarul meu azi dimineata cand m-am suit pe el arata 63,2, iar eu ieri am mancat doar 2 felii de paine prajita cu sunca si cascaval si multe mandarine.O fi oare ca sunt inainte de problema lunara , nu stiu.
Abia astept sa asez dincolo, sa ma linistesc si eu si sa-mi bage netul ca sa pot sta din nou cu voi la taclale.
Acum fug sa-mi termin treaba ca sa plec acasa ca imi e pisicuta singurica si infometata.

O zi buna va doresc.Am sa incerc sa intru macar martea sau miercurea sa dau raportul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, ne-ai linistit!
Spor la treaba!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Pauza de suc ca daca mai pun o cafea imi fac olandezi statuie aici si chiar asa repede nu vreau.

Ma bucur ca ai scris Tumpi lasa ca o sa fie vreme si mai buna.

Carmen mai facem un concurs sau o lasam dupa sarbatori.

Tzuni cum ti-ai facut stricat piciorul.

Mamica dulce frumoase pozele si cea in care sunteti impreuna e super.

Diseara am sa va arat poza ca poate maine duc copilul la gradi cu o punga in cap,ca eu numai suprize de astea am la tuns plus ca aici isi trag doamnele niste tunsori de ramai uimit si te intrebi daca nu cumva le-au tuns pe intuneric.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112401

un nou concurs dupa sarbatori, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Raport: stagnare
M-am consolat cu gandul ca vin sarbatorile si n-am nici o sansa sa slabesc. Poate dupa...cu forte proaspete.

[blue] Subscriu! Si raportul meu tot de 89kg. este. Insa sunt pe drumul cel bun. Aseara unltima masa am luat-o la 4. Dupa n-am mai baut decat apa. Sper sa reusesc aceeasi performanta si astazi. [/b]

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, numa' sa nu dormi in frigider la noapte!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Zuzilici, numa' sa nu dormi in frigider la noapte!

Pai n-auzisi soro ca de la 4 adica orele 16 n-am mai mancat nimic!
sa stii ca m-am trezit mai usoara sau cel putin asa mi se pare mine.
premianta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Va doresc sa primiti in asta seara cadourile dorite, dar mai ales sa va bucurati de bucuria copiilor vostri!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

InaC o seara cu un Mos gras si tie!

Si www.youtube.com/watch?v=-hftHHJESxI&feature=related" target="_blank">AICI o dedicatie pt Zuzilici! ...sa aiba ritm in drum spre frigider

Mergi la inceput