Nou stil de viatza (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Somn usor mephala si tin pumnii maine la radiografie!
Ma duc si eu la munca!

PS. Iar nu mai vreau sa muncesc....vreau sa fiu o intretinuta! Stiti pe cineva?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Carmen asa este, eram pe aici , mananc o mandarina si ma bucur de cadoul de la mos, iti tin pumnii ;la doctor,

pupici

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...aveti papucii la usa deja?
Eu tocmai ce i-am umplut la pui cizmulitzele cu dulciuri bune-bunutze, un ceas electronic de la Cars ca e innebunit dupa ceasuri si m-am saturat sa i le dau pe ale mele(pe care inca nu le poate citi,dar deh, e smeker) si am petrecut o ora foarte creativa cu o nuielusa pe care am cules-o din copac in bezna,pe la 9 seara Am infasurat-o in hartie sclipitoare adeziva cu efect 3D si cu sarmultza aurie cu stelutze...arata ca bagheta fermecata,nu ca nuielusa pentru copii obraznici...nu de alta,dar de nevoie o introduc(teoretic) ca e catastrofal cupilu' de la un card de vreme.Nu c-as folosi-o,dar o pun la loc de cinste pe post de avertisment
Va pup si bucurie in toate casele maine dimineata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Zuzi, eu i-am spus mosului ca n-am timp de el miine asa ca la mine vine simbata.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Cred ca esti prima care-l trimite pe mos la plimbare si-i face programare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza, poftiti la o si la un ceai. Si o cioco mica Kinder. Azi e voie.

La multi ani celor care-si serbeaza azi ziua numelui!

La multi ani, Delia Nicoleta!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
CARMEN , multumesc pentru ciocolata( am casa plina si e greu sa rezist tentatiilor)!

Am o perioada foarte aglomerata: munca cat cuprinde la serviciu, goana dupa cadouri si cumparaturi la greu, copii care nu au somn, curatenie , legislatie de citit.

RAPORT: stagnare

va

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata!

Carmen, .
Tin pumnii pentru vizita la doctor.

Poftiti la o felie de tort, virtual bineinteles , si un pahar de sampanie .

Tzuni, destul de nasol sa petreci atita timp in trafic si mai nasol ca te-ai plictisit si de prietena.
Eu prefer metroul, chiar daca la Unirii ajung sa stau ca o sardea in cutie...macar nu stau mult.
Azi ce program ai?

Si eu trebuie sa fac niste cumparaturi pentru ai mei de Mosu', cu tata o mai rezolv eu dar sint in pana de idei cind vine vorba de cadouri pentru sora-mea si mama. Poate ma ajutati voi cu o sugestie.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

La multi ani Delia
Sa ai sanatate si multa fericire.
La tine Mosul vine incarcat ca sunteti sarbatoriti amandoi

la toate fetele. Sunt pe-aci
Carmen multa sanatate
Zuzulici spor la slabit

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani Delia! Sa traiesti cu numele!
La multi ani pentru toti cei dragi voua care poarta nume legat de Nicolae!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata sau buna ziua!

cam neobisnuit sa intru atat de dimineata, dar diseara am niste drumuri si iar nu o sa intru.

In primul rand vreau sa urez La Multi ani pentru Adela, sa fii cumintica si sa-i asculti pe ai tai

Apoi, LA MULTI ANI ! DELIA-NICOLETA SI DIANA- NICOLETA (DORDIA), si tuturor celorlalte Nicolete si celorlati Nicolae. Sa va aduca Mosul sanatate si numai bucurii!

Saptamana asta este o saptamana grea pentru mine: marti am avut un tir de marfa, vineri am alt tir de marfa, iar colac peste pupaza, luni ne vine o delegatie pentru patru zile. Super pentru un sfarsit de an.

Am zis ca va tin la curent cu analizele mele, dar cred ca le voi lasa dupa sarbatori. Saptamana viitoare am delegatia pe cap, apoi este saptamana inainte de craciun si pe urma sfarsitul de an. Asa ca probabil in ianuarie le voi face si voi incepe cu HSG-ul.

Va las acum, va urez o sarbatoare cat mai placuta azi si distractie placuta.

Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput