Nasterea la Medlife (3)
Raspunsuri - Pagina 8
uberbax spune:
Anka mersi de raspuns!O sa incerc sa ajung undeva dupa amiaza,acum depinde cand poate sa ma aduca sotul!
38 saptamani,fetita!
uberbax spune:
Intre timp am vazut ca asa e regula ca primele 10 mess sa apara dupa ce le da ok administratorul!
38 saptamani,fetita!
uberbax spune:
Abia astept sa merg si eu la control sa vedem cam ce face bebita si cam cand va venii ea ....ca deocamdata ma cam doare doar burtica....
38 saptamani,fetita!
clauclau spune:
Luny, concediul prenatal ti-l da medicul de familie, nu ginecologul.
Vali, multumesc tare mult, am vazut ca m-ai vizitat la randunici, ti-am raspuns acolo. Multe pupicuri si imbratisari pentru tine si bebelina . Sa nu-ti fie teama ca esti pe maini foarte bune!
CLAU 27 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
iubu77 spune:
Gratiele pentru a naste la Medlife trebuie sa fii in evidenta unui medic de acolo..Au zis ca nu se naste asa fara sa te fi consultat cineva de la ei..
Dintre cei enumerati eu as recomada pe Silviu Predoi..Am fost o data cu o amica la el..si a fost ff dragutz.. Stiu ca este si seful medicilor din spital.. Pelinescu este si el bun dar cred ca este ff ocupat..ca deh..profesor..director de spital..
Eu am nascut cu dr.Popa.. si ea ff ok.. Acum mai totzi sunt buni... si Mendez..etc Vezi si tu la care cum gasesti loc la consultatii
Succes
iubu77 spune:
Buna Luni...
Prenatalul se da de catre medicul de familie..pt ca ei au contracte cu casa de asigurari..
La Medlife iti dau concediu doar daca te internezi la ei pt diverse operatii sau probleme..
Prenatalul are un regim mai special si se da de medicul de familie la care esti inscrisa..Sper ca ai unul,da?
Eu pentru raceala am luat oscilococcinum.. pt ca este homeopat.. si chiar a functionat
Sanatate maxima
luny spune:
quote:
Originally posted by iubu77
Buna Luni...
Prenatalul se da de catre medicul de familie..pt ca ei au contracte cu casa de asigurari..
La Medlife iti dau concediu doar daca te internezi la ei pt diverse operatii sau probleme..
Prenatalul are un regim mai special si se da de medicul de familie la care esti inscrisa..Sper ca ai unul,da?
Eu pentru raceala am luat oscilococcinum.. pt ca este homeopat.. si chiar a functionat
Sanatate maxima
Banuiam eu ca asa e cu prenatalul, o sa iau de la medicul de familie...
Osccilo o sa iau si eu de maine, am gasit prin casa niste Strepsils, stiu ca merge si asta...azi am incercat cu ceai de lamaie cu miere doar...
Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!