Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Luni poti lua si un paracetamol asa seara..dar maxim 2/zi daca e grava treaba..
Eu asa am luat..Insa am luat saptamanal dupa preventiv oscilococcinum si a fost super..ca nu am mai racit

Uberax..la spital la Medlife mergi cu periuta si neaparat cu burtica la tine!!!..In rest se ocupa ei de tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Luni, dai cu ceai de lamaie, cu miere pe stomacul gol o lingurita si cu oscilococcinum pe mine ala ma pune pe picioare, ia rla concediu ai voie normal si ti-l da medicul de familie, si prenatalul la fel, asa ca fugi i-ati un medical si stai acasica sa te faci bine

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Doamne..fetelor..ma uitam acum la tv..
si am vazut o mamaica care a murit la giulesti dupa cezariana..a facut hemoragie si nu s-a ocupat nimeni de ea..
Fetelor oare in ce tara traim?? chiar asa se moare cu zile pe aici...si nimeni nu raspunde..
Mi-as dori ca toata lumea sa isi permita o nastere la un spital privat incat sa fie tratata decent si sa i se acorde ingrijire medicala corespunzatoare..
Fiecare caz si fiecare necaz ma intristeaza si imi dau seama de nepasarea unor medici si a unui sistem..
Sanatate la burtici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

salut fetele, in sfarsit am gasit si noi cateva minute sa vad ce mai faceti.noi, adica serban pavel si eu suntem bine, ne luptam cu constipatii, muls de tzitzi si multa oboseala, dar nu e bai ca trec toate numai cand ma uit la el.
fetelor sa devii mama e un sentiment ce anuleaza tot ce ai trait pana ati vedea mogaldeata in brate.
sunt extrem de fericita si am atatea sa va povestesc si nici nu stiu cu ce sa incep.
in primul rand va multumesc pentru felicitari. acum o sa incerc sa retraiesc acele momente unice.
in final am decis sa nasc la medlife si am facut cea mai buna alegere din viata mea.celor care au facut deja alegerea le trimit felicitari.
totul a fost perfect si aceasta alegere a scapat viata puiului meu.
am fost pe mainile unor oameni atenti si preocupati de tot ce mi se intampla si astfel am putut trai o experienta unica placuta.
eu em dorit sa nasc natural si am plecat spre spital cu aceasta optiune in suflet dar nu a fost sa fie. o sa va povestesc totul cat de curand posibil. acum trebuie sa va las ca ma apuc iar de muls. ma simt ca o vaca fulga pe o parte bag nutrienti iar pe cealalta scot, ma omoara faptul ca nu pot alapta si trebuie sa ma mulg ca sa pot respira.gata va las. pupici.

40, doamne ajuta-ne!!!!

Mergi la inceput

Totulli ne bucuram ca esti bine si totul a fost ok..Asteptam povestea ta..
Cu laptele e mai complicat,..pe mine m-a ajutat o polmpa de la avent ffff buna..Nu am facut furia laptelui si am alaptat cu succes puiutul pana la 9 luni..
daca ai intrebari nu ezita .
Felicitari pt minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Vali multumesc mult pentru informatii ..si nastere usoara. de abia astept sa ne povestesti..dar cand te mai refaci putin.
Totulii felicitari pentru Serbanel.sa creasca mare si sanatos Asteptam cu nerabdare povestea
Iubu77 am inteles ca pompa electrica de la Avent e mai buna decat cea manuala. tu de care folosesti?

am 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata

Tottuli inca o data sa-ti traiasca si sa creasc amare, si lasa tu ca toate trec, macar ca serbanel bea laptic de la mamic ca e la biberon sau nu asta e asa ca mai bine vacuta fulga decat fara laptic

Cu Giulestul am citit in romania libera ma-m ingrozit cum de se poate intampla asa ceva am ajuns sa ne fie frica sa picam pe mana lor si pe mana sistemului sanitar romanesc

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata!

Totulii, bine ai revenit acasa! Simteam ca ai nascut la Medlife, pt. ca tocmai la ora aceea eram acolo si am vazut agitatie la receptie, cred ca tu deja erai in sala! Sa-ti traiasca Serbanel, sa fiti sanatosi! Asteptam povestea, cand ai timp si, te rog, incearca sa-l alaptezi cat poti tu,chiar si asa,cu mulsul.Bafta multa! si sa pui si pozici cand poti!

Luny,zici ca ne-am vorbit, cu raceala asta...eu sunt varza, noroc ca nu am febra, dar in rest sunt topita.Sper sa-si faca efectul oscilococcinumul cat mai repede...adica inainte sa nasc Sanatate multa!

Iubu, am vazut si eu reportajul si sunt si f. speriata, si f.indignata...E revoltator ce se intampla si stau si ma intreb:pana cand mai trebuie sa moara mamicile la nastere, in sec. 21, din cauza incompetentei unor bestii cu chip de om, numite doctori...
Pe noi nu ne dau banii afara din casa, dar am reusit sa avem oportunitatea de a naste la acest spital privat...dar eu, noi, platim taxe de ani de zile si acum, iata, alti bani, alta distractie...si nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca exista spitalul asta.

Inuta, Luiza, Clau, va multumesc mult de urari...sper sa mai pot intra si maine, sa va salut pe toate inainte de ziua cea mare...Doamne, ce emotii am!Va multumesc din suflet tuturor, inca odata, pentru sustinere!

Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Luni, dai cu ceai de lamaie, cu miere pe stomacul gol o lingurita si cu oscilococcinum pe mine ala ma pune pe picioare, ia rla concediu ai voie normal si ti-l da medicul de familie, si prenatalul la fel, asa ca fugi i-ati un medical si stai acasica sa te faci bine

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

Exact asa iau, Osccillo si ceai de lamaie cu miere, si toamai am citi ca cel mai bun ar fi ceaiul de macese!! Ce noroc, am cules in vara si am un borcanel!! Noroc ca de marti sunt in medical pana joia cealalta, si asta pt ca ma doare rau spatele pe partea dreapta, m-a tras curentul si cred ca e nevralgie, dar a naibii durere nu mai trece!! Raceala a pus capac!!
M-am lamurit cu prenatlul, il iau de la internist!

Totulii, sa-ti traiasca Serbanica si sa-ti aduca din ce in ce mai multa fericire! Diseara vine Mos Nicolae pt prima data la el!!

Luny, in 24+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, cred ca e un virus ceva, ca eu nu aveam unde sa racesc, sigur am luat-o de pe undeva!...Sanatate si ceai mult!

Luny, in 26+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput