Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Vali, felicitari ! Sa va traiasca piticuta !
Cel mai civilizat mi se pare faptul ca la cateva ore dupa nastere poti sa intri pe net sa-ti anunti 'victoria' ...ce diferenta, Doamne....abia astept sa ne povestesti cum a fost !

Jackie, da, se pare vom fi colege si de doctor, si de luna; mie initial mi-au zis 13 mai, dupa UM (desi n-am nici un chef sa ma opereze careva intr-o marti 13, ca sunt superstitioasa !), pe urma, dupa masuratori la echo mi-au zis 9 mai...om vedea spre final ce data va fi.

Succes pe mai departe ! Cine urmeaza?

Dana M. 17+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Vali sa iti traiasca minunea sanatoasa si fericita ! Recuperare usoara, mult laptic si asteptam cu nerabdare povestea !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bravoooooooo, Vaaali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FITI SANATOASE SI TIE REFACERE RAPIDA!
VA PUP PE AMANDOUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luny, in 26+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Vali, m-am bucurat sa te cunosc, m-am bucurat sa te vad fericita si sanatoasa si totodata m-am bucurat sa-ti admir minunatia de fetita. Sa nu te indoiesti niciodata ca esti un exemplu pt noi ca miracole se intampla si atunci cand toti ceilalti nu cred asta.

Am fost la control aseara sa vedem daca ni se recomanda cezariana in urma circularei de cordon aparute la ecografie si a rezultatelor analizelor. Se pare ca bebita are o intarziere de crestere de cateva zile care Dr. Mendez spune ca trebuie supravegheata si doar asta ar impune cezariana. Saptamana viitoare mergem IAR la ecograf sa vedem daca se accentueaza aceasta diferenta si totodata sa facem testul "non-stress" (daca am inteles bine) pt bebita. Cine a facut acest test poate sa-mi spuna si mie in ce consta si cat costat?
Dupa plecarea doctorului in concediu, vom ramane in grija doamnei doctor Mirela Popa pe care o vom cunoaste tot sapt. viitoare.

36+

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vali,

Felicitari! Sa fiti amandoua sanatoase si sa-ti revi repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

Buna,

felicitari Vali. Cred ca esti super fericita. Bun venit lui "pinkie" si sanatate maxima.

Littlebig, testul de no stress e simplu: dureaza 10 minute, timp in care ei monitorizeaza corelatia dintre bataile inimii bebelusului si miscarile lui. In mod normal trebuie sa observe o crestere a ritmului cardiac cand bebe misca,si o scadere cand nu misca.

Pentru asta iti pun pe burtica doua cureluse (am inteles ca le vom mai intalni si in cursul trava;liului) si iti dau in mana un butonas pe care sa apesi cand simti ca bebe misca. L-am facut prima oara la Medlife, acum 2 saptamani. E ceva obisnuit la ei. Era acolo o mamica -venise pentru ca pierduse deja dopul- si au trimis-o si pe ea la test no-stress.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Dana

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Felicitari Vali sa-ti traiasca sa creasca mare sa fie cuminte si mancacioasa

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

anka.san, am platit doar pretul unei consultatii obisnuite(75RON), nu a fost nimic in plus pe bon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Multumesc DanutaD pt informatii. Chiar imi sunt de un real folos. Tot la MedLife o sa-l fac si eu.
Poti sa-mi mai spui cat a costat, ca nu l-am gasit in lista lor de analize de pe net.
36+

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

Sigur,

mie mi-a spus asistenta care m-a condus ca intra in pretul consultatiei. M-am uitat acum si pe bon si intr-adevar, nu apare separat.

Consultatia la dr. Bolintineanu a fost 90 RON

35+

Mergi la inceput