Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Saru'mana mult!
Sper sa mai prind sfarsitul de saptamana cand o sa ma duc la control, ca de vineri am inceput sa am niste dureri super naspa cand stau in picioare. Doctorul mi-a spus ca am colul usor deschis. Cred ca asta este motivul durerilor, ca pana acum am fost fresh, nu m-a durut nimic si nici nu prea sunt genul care sa stau numai in pat. Cred ca bebita vrea sa faca primul lui Craciun afara din burtica si nu cum ar trebui.

36+

Asteptand barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Felicitari Vali!! Sa iti traiasca printesa..Asteptam impresii..
Zicea cineva ceva de un test pt anestezie.. Eu am nascut la stat primul bebe..Nu mi-a facut nimeni asa ceva..Deci bravo lor daca ei fac asa ceva..
Vor sa se asigure ca stiu tot si totul va decurge ok..Pe mine m-a intrebat doara anestezistul inainte de a intrat in sala cand am mancat.. atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

SErvus mamici si burtici!

Ma alatur si eu dupa o ampla informare si inspaimantare la capitolul nasteri la stat! Asadar, am ales sa nasc la Medlife , asta dupa ce pana acum eram ferm convinsa ca acest lucru se va intampla la Elias! Cu parere de rau pentru faptul ca voi renunta la Dr. Parvu (de care eram f multuita) va trebui sa ma reorientez pt ca si eu, la fel ca multe dintre voi, vreau sa simt ca exista cineva care isi da interesul ca atat mie ca si bebelusului meu sa ne fie bne in acea zi mare!

Trebuie sa va spun ca citind povestile celor care au nascut la medlife m-am linistit f tare! parca imi venea sa-mi iau boccelutza si sa ma duc sa nasc! Durerea exista si aici, dar cel putin ti-e alinata de oameni care nu si-au pierdut bunul simt !

Asadar, ma alatur listutei cu :

bebe fetita - Honey Ioana
um 10.07.2007
dpn 8-15.04.2008 (la eco parem si noi mai mari cu 1 saptamana)
nastere preferabil natural cu peridurala

Inca nu m-am hotarat ce mdeic voi alege, dar oscilez intre Predoi si Mendez ... oricum, zilele astea voi lua o hotarare ... eu am fost pacienta Mirelei Popa, dar se pare ca nu am reusit deloc sa comunicam...si asta in ciuda faptului ca sunt f multe care o admira , la noi nu stiu ce s-a intamplat ... probabil ca voi merge in continuare la ecografii la medicul meu de acum, dar pentru control si nastere voi merge pe mana Medlife-ului si a medicilor de acolo!

Va pupacesc si abia astept sa n cunoastem mai bine!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mami, bine ne-am gasit si aici! Si eu sper sa fie cea mai buna alegere nasterea la Medlife! Oricum, emotiile si teama legate de nastere o sa le avem si aici, dar sper sa trecem mai usor peste toate si sa ne simtim bine ,psihic vorbind, in cele cateva zile de spitalizare la Medlife.

Vali, cred ca esti deja acasa cu bebelina, dar te solicita din belsug. CAnd gasesti putin timp liber, te asteptam sa ne povestesti in amanunt cum a fost nasterea incepand chiar de la internare. Pupici multi pentru tine si bebelina.

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

uite vezi clau, asta e avantajul postarilor pe mai multe forumuri ... si pupicii sunt mai multi! acum sunt mai sigura ca niciodata ca nu as fi putut lua alta hotarare mai buna pentru noi (honey + mami)...ramane sa vad ce doctores imi aleg si pe urma ... go planet !

astept si eu multe povesti cu bebei sanatosi si pufosi! (mai ales despre nasteri naturale)

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu-gama spune:

Felicitari Vali!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa .Cred ca esti foarte fericita sa petreci primul Craciun cu Andreea.Sa te refaci cat mai repede si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Pupici

Manu 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Mami bine ai venit printre noi!!! Sper sa fim din ce in ce mai multe aici..
Medicul meu este Mirela Popa..Ma mir ca nu ai reusit sa comunici cu ea..Eu sunt ff incantata de ea. S-a intamplat ceva intre voi?sau cum?

Pe Mendez nu il stiu dar pe Predoi l-am cunoscut la un moment dat cand am fost cu o amica.Este ff dragut si rabdator.Explica ff bine si ff stapan pe situatie.El este si seful sectiei de ginecologie de la ei si la materno fetala.Asa ca io as recomanda pe Predoi.
Vali io azi am fost pe la spital si am vrut sa te vizitez dar nu am stiut numele tau real sa te caut acolo..Chiar daca nu ne cunosatem eu iti urez numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavaleria spune:

Buna seara tuturor! Vali, desi nu ne cunoastem, te felicit pentru minunea de fetita, un ingeras desavarsit. Am zarit-o ieri la Acvariu, pt ca din pacate bebelinul meu e cam naravas, si a cam dat semne ca vrea sa vina si m-am internat de urgenta sa vedem ce se poate face pt a-l determina sa mai stea. Sa fiti sanatoase si mancacioase si sa aveti parte numai de noroc si de zile si nopti linistite!!!
Pentru mami_papatot iti marturisesc din experienta mea de doua zile in acest spital, ca ai facut o alegere potrivita. Toti cei de aici fac tot ce le sta in puteri pentru a te ingriji cat mai bine, a te trata asa cum meriti. Eu sunt pacienta dlui dr Predoi si intra-devar am reusit sa comunic de minune cu dumnealui, desi repet, am venit la dansul in saptamana 34 si cu toate acestea face tot ce se poate pentru a ne ajuta sa ajungem la termen, sau ma rog sa ajungem cat mai aproape de acesta.
Toate cele bune, sanatate din plin si bebei mancaciosi!
Mami de bebe Vladimir Ioan 36 saptamani si 6 zile
Doamne ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

Mergi la inceput

iubu si multumesc frumos pentru primire ... si mai ales pentru sfaturile legate de Predoi ... ai idee cam cati ani are? despre mirela iti voi trimite un pm pentru ca nu are sens sa deschid aici polemici...poate a fost doar o experienta pur personala si nu vreau sa pun pe nimeni in dubii...

mariavaleria ... pupici dulci si pentru tine ... in primul rand sa-i spui lui bebe mic sa faca bine sa stea la caldurica paa de mai dospeste putin asa, ca un cozonacel de Craciun ... inteleg ca esti pacienta lui Predoi ... cum treuie procedat pentru a obtine o programare?oare sun direct la clinica? sau trebuie sunat la spital? pe mine m-ar mai interesa si daca este adeptul nasterii naturale cu peridurala ...

vali, te felicit si eu pentru andreutza mica si abia astept povesti despre debarcarea ei pe aceasta lume!

va pupacesc pe toate si va doresc numai bine !

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata fetelor, va doresc o zi minunata !

mami_papatot bine ai venit printre noi !!!!

Sa ai o sarcina usoara in continuare! Da-mi si mie te rog pm despre Mirela Popa.

VALI ce mai faci? Ai ajuns acasa? Cum e cu bebelina? Am atatea intrebari si tu probabil esti prinsa pana peste cap, dar extrem de fericita
Va doresc la amandoua tot binele din lume

Anka AMR 10 zile !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput