Nasterea la Medlife (3)
Raspunsuri - Pagina 16
xelanoimis spune:
anka.san, a mers foarte repede...
M-am dus cu trimiterea de la dr. la receptie spital, de unde au anuntat telefonic ca am un consult anestezic si a venit o dna si m-a preluat in cateva minute. M-a condus intr-o camera si a completat un formular cu datele mele si cateva intrebari legate de sarcina si antecente, grupa de sange, probleme avute pe parcurs, s-a uitat pe ultimele analize, tratamente medicamentoase, reactii alergice cunoscute, operatii precedente, chestii generale. Dupa care am semnat formularul, cum ca infomatiile respective sunt corecte.
Mi-a povestit apoi in ce consta anestezia, injectie, catater, calmante si regim alimentar(imediat dupa operatie doar lichide si apoi mese usoare). Mi-a dat instuctiuni legate de mesele dinaintea operatiei, care trebuie sa fie tot usoare, branzeturi, iaurt, si nimic cam cu 4-5 ore inainte de ora programarii.
Si asta a fost tot... ma duc cu vreo 3 ore inainte de cezariana la receptia spitalului. Sincer sunt putin derutata, caci un control anestezic suna foarte important si ma asteptam la mai mult decat o discutie, mai ales ca ar fi prima anestezie care o fac, iar pana acum n-am avut probleme de sanatate care sa necesite nici macar tratamente serioase, ca sa nu mai spun internari sau altceva...
xelanoimis spune:
Chiar as vrea sa stiu daca si la celelalte fete care au facut controlul a decurs in acelasi mod?
clauclau spune:
Mesaj Vali:
AM VENIT PE LUME LA 14.10, AM 3,5 KG SI 51.5 CM, SCOR 10. SUNT CEA MAI IUBITA PRINTESA CU PIELE ROZ SI OCHI NEGRI. MAMI E BINE, FERICITA SI VA PUPA. ANDREEA SI VALI DELIDE.
Felicitari Vali, bun venit printesa mica! Sa ai o viata frumoasa, plina de impliniri si fericire! Refacere rapida Vali si te asteptam cu povestea nasterii!
CLAU 27 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Andrada79 spune:
Felicitari VALI! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ceea ce e mai frumos in lume! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
mariavaleria spune:
buna seara!
Sunt Maria Valeria, mamica de bebe Vladimir Ioan cu cezariana programata pe 27 dec. la Medlife, dr Silviu Predoi. Am mai scris cateva randuri acum cateva zile si dupa vreo doua ore, a disparut definitiv mesajul meu. Sincera sa fiu, nu prea inteleg de ce si cum, ca tare mai eram mandra ca mi-am gasit curajul sa va scriu. Pe de alta parte, cred ca am fost destul de coerenta si-am scris corect, dar cine stie...
Va salut dragi mamici, va felicit pentru curajul de care ati dat dovada si ma refer aici la cele care ati nascut deja, iar pt cele care asteapta cu nerabdare momentul, va doresc sanatate deplina si bebei sanatosi! Sper ca de aceasta data sa ramana mesajul meu, sa reusesc sa mai vorbesc si eu cu unele dintre voi, sa mai impartasim impresii, ca tare emotionata mai sunt acum ca se apropie momentul.
o seara frumoasa!
Maria si bebe Vladimir
vali_delide spune:
Va multumesc din suflet!
Claudia,Littlebig si multumiri speciale voua!
Eu sunt in reanimare pana maine, nu pot sa scriu prea mult,dar trebuia sa intru sa va spun ca sunt fericita ca eu si Pinki suntem bine,dar si pt. ca am venit la acesti oameni minunati.Va dau mai multe detalii zilele astea!
Multi si multe tuturor!
Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Asteptand ziua de maine!!!
anka.san spune:
BRAVO VALI !!!!!!! FELICITARI !!!!!!
Iti doresc din toata inima multa fericire alaturi de comoara ta.
Sper ca sunteti bine amandoua, ca nasterea a decurs minunat si.... asteptam povestea !
PS. nu ceri si tu un laptop cand ajungi in rezerva? ca au wireless...
Anka In saptamana 38 Andrei
poze burtik
inuta12 spune:
Felicitari din toata inima Vali..felicitari pentru Andreea..sa-ti traiasca, sa creasca frumos asa cum va doriti.
am 30 saptamani
anka.san spune:
Mutumesc mult xelanoimis de raspuns !
Nu te ingrijora ca stiu ei ce fac.
Gandeste-te ca la stat nu ti-ar fi facut nimeni asa ceva.....
Nu mi-ai zis daca te-a costat ceva
Anka In saptamana 38 Andrei
poze burtik