Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Am miopie si sunt convinsa ca e mai bine pentru bebe.

Indicatia ar fi cezariana sau naturala asistata (adica forceps )

36 de saptamani am crezut ca o sa nasc normal, dar in fine - e una din multiplele schimbari pe ultima suta de metri....

quote:
Originally posted by uberbax

Anka dar de ce vrei cezariana?Nu se poate normal?

39 saptamani,fetita!

Anka In saptamana 38 Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Am inteles acum!
Da stiu ca in caz de miopie e mult mai sigura cezariana in loc de nastere normala!Sanatate multa si nastere cat mai usoara!

39 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Vreau sa multumesc pentru raspuns! Din pacate cel de-al doilea mesaj a aparut fff tarziu si nu cred ca l-a vazut cineva! Mai am pana strang cele 10 mesaje!
Legat de doctor m-am hotarat la doc. Silviu Predoi de care trebuie sa ma interesez daca face si ecografii. Daca este cineva la el poate ma ajutati si pe mine sa aflu daca face ecografii si daca nu la ce doctor va trimite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Vali nastere usoara si la fel tuturor fetelor care va apropiati de marele moment!
Eu mai am pana atunci, deocamdata abia astept sa vina saptamana viitoare sa merg la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Se pare ca urmez eu... si deja ma lasa picioarele cand ma gandesc...am programat cezariana pe marti...

uberbax, chiar vroiam sa-ti dau intalnire, caci aveam DNP-ul pe 13.12

anka.san, si eu am decis saptamana asta cezariana, tot din cauza miopiei, dar parca n-am avut timp suficient sa ma acomodez ci ideea

Am facut si controlul pentru anestezie. Ma asteptam la teste si masuratori si a fost doar o discutie despre ce inseamna anestezia si antecedentele mele neexistente, deoarece nu am mai facut niciodata o operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

La ce medic esti?
Saptamana asta ai decis cezariana?Ca eu nu am stabilit nimic cu doamna doctor ca as vrea sa nasc normal!
HAi stai linistita ca va fii totul bine vei vedea!

39 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Dana M., bun venit pe lista..ma bucur mai ales ca esti la mamici de mai, ca si mine.. si tot la Mendez..eu am DPN pe 17.05.
Altfel, nastere usoara pt toate burticile care va pregatiti de nastere. Ce bine de voi! Asteptam povestile voastre, macar asa sa ne treaca si noua timpul mai repede!

Jackie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Eu sunt la dr. Mirela Popa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

xelanoimis,

chiar vroiam sa intreb cum decurge controlul pentru anestezie. eu ar trerbui sa fac pe 18-19 decembrie.

poti sa-mi dai mai multe amanunte?

la cine ai facut? se face cu programare? cat costa? ce te-a intrebat?

gata ma opresc

Anka In saptamana 38 Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Vali am tot vrut sa intru sa-ti mai urez o data bafta dar nu am avut net, acum astept vesti

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput