Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Yupiiii !

Ne-am intors de la consultatie si am stabilit data 20 decembrie.
Deci, mai sunt 2 saptamani ...

Suntem bine, foarte fericiti, ne-a placut de doctorita

Anka In saptamana 38 Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Lala,

Felicitari pentru rezultatul la eco. Ma refer la faptul ca bb e bine . Nasol cu circulara de cordon, dar pana la nastere poate se mai elibereaza...

Si ce facem? Am ramas fara colega de camera? Pe 27 d-abia?

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addelaidde spune:

Buna fetele!
Doamne , dar shtiu ca atzi scris, nu gluma!Am apucat sa citesc pe sarite, intre un alaptat, un muls shi un schimbat de pampershi.
Bebelina mea a implinit azi 2 saptamani-ieri ne-a vizitat acasa dritza pediatra de la Medlife shi ne-a confirmat ca suntem bine.
Vali itzi doresc nashtere ushoara shi daca apuci sa citeshti mesajul meu in timp util, te-ash sfatui sa iei la tine doar cosmeticele din ce-ai enumerat: au acolo tampoane de vata in tifon shi chilotzi medicinali (toate sterile) la discretzie (oricum tzi se face toaleta conshtiincios, dar daca ai nevoie in plus de ceva, tzi se va da).Deasemenea itzi dau camasha de noapte, halat, papuci de unica folosintza shi sincer, eu ce mi-am luat in plus in bagaj m-au cam incurcat prin dulapul din rezerva.
Vreau sa va spun ca eu am fost luata in evidentza de dr.Caliopia Parfene de care am fost foarte multzumita( deshi am avut ceva suspiciuni la inceput), care m-a shi operat impreuna cu dr.Alina Bolintineanu-la fel de dragutza shi amabila (pentru cine intreba de dansa).Mi-a placut foarte mult echipa formata shi din medici shi asistente ATI care mi-au stat non-stop la cap shi m-au alinat.Ulterior m-am recuperat foarte bine shi sunt consvinsa ca shi datorita calitatzii actului medical, iar cicatricea (pe care mi-a vazut-o o prietena dr.de chirurgie plastica shi raparatorie shi care mi-a zis ca nici ea nu o putea face mai bine) arata excelent shi n-a necesitat pansamente sau ingrijiri speciale acasa.
Pupici, shi numai bine... deja ma cheama aia mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Salut ! Felicitari fetelor care au nascut deja si nastere usoara celor care urmeaza !
Sunt si eu o pacienta Medlife - la dr. Mendez, cu DPN dupa ultimele masuratori 09.05.2008...stiu, mai am pana atunci, dar urmarindu-va ma bucur sa observ cata lume a realizat diferenta intre stat si privat, diferenta nu la bani (caci totalurile sunt apropiate) ci la ingrijire si atentie, comportament, etc.
Eu vin la Medlife de aproape 6 ani, pentru ca d-na dr. Marcu i-a fost de la inceput pediatru fetitei mele. Am ales-o pe dansa pentru ca la randul meu am fost in ingrijirea dansei cand eram copil (ca toti copii din cartierul Drumul Taberei unde era la policlinica). Am vazut clinica crescand (i-am zis odata tipei de la receptie - Jana, parca - , mai in gluma mai in serios ca si noi (mama in special) am pus o caramida la baza hyperclinicii) si m-am bucurat foarte tare ca s-a decis sa faca si un spital privat - stiu ca-si tine afacerea cu o mana de fier, impreuna cu baietii ei (unul e medic, celalalt e acum directorul Grupului Medlife, parca).
In fine, pe Raluca am nascut-o la municipal, in 2002, cu dr. Constantinescu. Desi am fost multumita de el, nu m-as mai duce acum la Municipal - in primul rand din cauza asistentelor, asta e, din cauza ca fiind cu bebe sinngura in rezerva (desi mi-as fi dorit sa o ia cineva macar vreo 2-3 ore, rupta de operatie cum eram, sa dorm si eu un pic) m-am trezit cu un individ in halat cu o stropitoare ca la sobolani ca el a venit sa dezinfecteze camera !!! Atunci m-am ridicat cum am putu in capu` oaselor si i-am zis sa iasa in secunda doi ! Argumentul lui? Ca sa nu spun la nimeni ca n-a dat si la mine (era rezerva dubla doar) si ca substanta nu e periculoasa pt. copil !!! Auzi, nu-l deranjeaza pe un bebe de 2 zile ! Si de asta vreau sa nasc in alte conditii....voi stiti la fel de bine !

Considerati-ma asadar si pe mine pe lista, dar mai la anu`, prin mai :)

Dana M. 17+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Lala,

Felicitari pentru rezultatul la eco. Ma refer la faptul ca bb e bine . Nasol cu circulara de cordon, dar pana la nastere poate se mai elibereaza...

Si ce facem? Am ramas fara colega de camera? Pe 27 d-abia?

poze burtik

Mai eu sper sa " vina" natural pana de Craciun .
Mai stau o saptamana cumintica ca mai am niste treburi si apoi liber la : curatenie , bai, sex , alergaturi cu masina prin oras

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Buna dimineata ! Cine vine la ?

Lala, deci nu ma lasi ? Te pui pe munca ?

Mai are cineva programare sau DPN in jur de 20 dec? Ca sa stiu cu cine ma intalnesc la spital

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!Eu am DPN pe 15.12.2007,dar cum a zis la control,nu sunt semne inca de nastere!Programare la cezariana nu am facut inca ca mai asteptam poate reusesc sa nasc normal!

38 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Anka dar de ce vrei cezariana?Nu se poate normal?

39 saptamani,fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor,

Anka, vin si eu la cafeluta ca mi-e cam somnic! Eu nasc in februarie, mai am de asteptat...dar va tin pumnii voua fetelor, care nasteti in decembrie.

Vali, azi e ziua cea mare, sa sti ca m-am gandit la tine de cand m-am trezit! Sper ca ai putut sa dormi putin noaptea trecuta...Te pupic si sa ai o naster super, super usoara! Abia astept sa-ti vad bebelina!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

CLau mersi mult si tie sarcina usoara in continuare!
Vali bafta multa azi si sa auzim de bine!

39 saptamani,fetita!

Mergi la inceput