Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 9
catal_ina spune:
Fetelor, unde fuserati?
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
mihaser spune:
Salut!
Azi la 6 am fost la dr mea si mi-a zis ca nu e cazul sa ne facem griji...a vorbit de fapt cu Mihai ca eu nu am intrat - cred ca sunt inca pericol public cu varicela asta...Dr a spus ca s-a consultat si cu alti medici si ca nu exista indicatie de avort...Sambata o sa merg la triplutest si pe 8 ianuarie la eco 4d.
La ora 19 eram la Mall in parcare...nu am intrat decat un pic in interior sa merg pana la wc ca nu mai puteam...apasa bebe pe vezica...Imi imaginam cum va plimbati voi cu bebeii si eu nu putam sa apar fir-ar! Dar vestea buna e ca o sa pot sa vin in ianuarie...asa ca astept a doua intalnire. I-am si dat Cristinei tel, dar nu stiu pe unde a umblat...apoi i-am dat sms!
Christine bine ai venit! Ai mare grija la ce dr mergi....mergi la unul de incredere. E foarte important!
Fetele de gemenele noastre si de Pussi mai stiti ceva? Sunt ok?
Va pup si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
Imi pare rau ca nu am putut sa ajung, dar nu m-am indurat sa plec de acasa cu Raul pe vremea asta.Daca ar fi fost doar frig nu era problema , dar cu ploaia asta ...Si eu am trimis sms Cristinei...Sper ca nu v-ati suparat , e prima data cand lipsesc la o intalnire cu fetele de pe forum
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
Miha ma bucur ca e totul bine si poti sa duci sarcina mai departe... ma bucur ca esti multumita de doamna Chiriac ... conteaza mult increderea
Ank Raul 17.10.2007
mihaser spune:
Ank si eu i-am dat sms Cristinei, dar ea si-a lasat tel acasa...Am vazut azi mesajele de la ea...era o vreme de tot rahatul aseara...cristi tot deschidea usa de la masina si zicea apa...poua, poua (asa zice el cand vede ploaia sau ninsoarea - nu prea face diferenta!
Lasa ca o sa ajungem si noi la a doua intalnire! Poate o sa reusesc sa mai dau si de carnet in ianuarie ca uit toata legislatia. Ce bine ca pot da ultimele examene de la master in Timisoara!
Despre dr m-a asigurat o stagiara de la spital ca e ok. Abia astept sa-mi vad din nou baietelul la eco!
Cristina tu cand faci triplu test? Aseara citam sms-urile cu liniutele...pe 20 sept ti-am dat eu sms si pe 30 sept mi-ai dat tu...la fix 10 zile!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Ciao fetele!!!
Miha super vestea ca totul e ok! Doamne-ajuta! Ti=am zis eu ca speranta moare ultima!!! Doamne Doamne e bun si iubeste ingerasul tau si are grija de el!!! Imi pare rau ca nu ai putut sa vii, dar lasa ca pe viitor ne intalnim. Cand iti trece varicela? Cristian nu a luat? sau inca nu se stie ca dureaza mai mult perioada de incubatie...
Miha, Ank imi pare rau ca mi-am uitat telefonul acasa... e groaznic fara si chiar ma gandeam ca Ank o sa sune sa zica daca vine sau nu... intelegem ca e greu cu bb ft mic sa=l scoti din casa dar data viitoare te asteptam!
Deci am fost doar eu, Adia si Cata si Alex bineinteles!!! si am fost la inghetata!!! (dar numai eu am mancat) hi hiii si apoi mi-a parut rau ca am mancat ca am avut niste crampe cand am ajuns acasa de am crezut ca mor... nu stiu daca de la inghetata...
O sa punem si poze cu noi care le=a facut Adia ca eu mi=am uitat aparatul acasa.
Sa speram ca pe viitor vom fi mai multe la intalnire!!!
Pusi pe unde mai esti? ce fac tustele tale? sunt ok??? Multa sanatate si pupici de la noi.
Cristina, Alex si cu buburuza
cristina_nagy spune:
Miha nu stiu daca fac triplu test...
si eu imi amintesc cu placere de sms urile cu liniutele!!!
Dar stii ce am mai gasit eu pe telefon???? Sms ul cu "Cristina azi nasc"!!! si "Cristina iti tinem pumnii." in ziua in care am nascut eu!
Iti dai seama cat a trecut??? Doamne, nu=mi vine sa cred!!! si am unul si mai tare de la o prietena de la Bucuresti care imi scria ca i s=a rupt apa, mi=a scris mesaj apoi face dus, se machiaza, se aranjeaza si abia apoi il trezeste pe sotul ei ca sa mearga la spital sa nasca ca daca il trezeste mai repede nu mai apuca sa faca nimic! E super tare!!!
Fetelor ce faceti?? nu mai scrieti nimic???
Cata ce a zis sotul tau de un forum al lor sau de o intalneala??/ hi hiiiii
cristina_nagy spune:
Fetele am pus pozele de la intalnire... nu sunt prea multe... mai multe sunt cu Alex ...
http://good-times.webshots.com/album/561740530jiHqZj
catal_ina spune:
Cristina, i-am spus sotului meu ca nu a fost singurul ce-a bintuit prin mall si a zis "na poftim!" asa ca daca stia ca mai sint tatici raminea cu noi. Iar la fii'mea i-am pove ca am cunoscut un baietel foarte foarte cuminte si ghici ce mi-a raspuns..."hmmm..bebi!" adica, cu alte cuvinte. sa-mi bag mintile in cap sa n-astept nimic asemanator de la ea:)
Sper ca la urmatoarea intilneala vom fi mai multe.Si eu ma voi duce citeva zile la sala sa pot veni cu bebita:))
Adia asteptam poze, bien-sure.
Miha ma bucur pentru voi!
Ank inteleg ca n-ai avut chef de plimbareala pe timpul ala. Sper sa se schimbe vremea si sa avem zapada sa ma pot inhama la sanie ca probabil aia i-ar place fiind ceva nou.
cata
catal_ina spune:
E total Alex cu ursii!:)
cata