Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina_nagy spune:
Cata, am pus eu pozele ca mi le-a trimis Adia
Deci cumintel pustiul meu dar lasa ca azi a recuperat si a terminat=o pe bunicasa... cand am ajuns de la lucru era stoarsa se toata energia ...
Cristina, Alex si cu buburuza
cristina_nagy spune:
Daaaaaa... pacat ca nu prea a stat la poze...
cat despre zapada abia astept sa apara sa mergem si noi cu sania... chiar ceva nou!!!
catal_ina spune:
Deci e in recuperari junioru'! Si a mea o epuizeaza pe bunica insa este asa o excroaca sentimentala, ca atunci cind bunica zice ca nu mai poate, sau refuza ce-i cere nu-i mai spune "babi"
ca de obicei, ci "babitzi"..iar bunica se topeste instant si executa la fel de rapid.
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
cristina_nagy spune:
ca tot veni vorba de zapada si hai si de mos craciun...
Mos Craciun intra pe horn īntr-o casa si nimereste īn dormitorul unei tinere superbe, care dormea goala īn pat.
Nehotarīt, īncepe sa se plimbe de colo-colo prin īncapere, zicīnd:
- Daca o fac, nu voi mai fi primit īn cer, dar, daca nu o fac, nu o sa mai pot iesi pe cos.
Somn usor mamici si bebici!!!
cristina_nagy spune:
Cata, asa face si al meu cu sentimentalismele adica face iiiiiiii si se lipeste de tine ... asta inseamna ca te iubeste !!! si gata te topesti ...
Azi a inceput sa zica si pipi, nu numai caca... progrese!!! si e a 4=a zi fara pampi ziua!!! performanta!!!
Ank83 spune:
Ati fost harnicute azi fetele .. azi am profitat ca Raul a facut nani vreo 4 ore de amiaza si am facut curat si papa ca in vremurile de demult .
Am vazut pozele , sunt trista ca nu am venit si noi... dar data viitoare ne revansam promitem solemn
Ank Raul 17.10.2007
christine26 spune:
bb_yasmi- nu suna deloc bine,off off off,imi pare rau pt ea,noroc cu dr cioata.dar la el se asteapta cu orele
am inteles ca scorul e cam 500 euro e adevarat?
stie cine ceva de noua clinica de pe aradului ?
thx fetele
christine26 spune:
multumesc mihaser
da stiu va e f.f.f. important,hrubaru nu e cel mai vorbaret,si cioata e tot timpul bussy,si in rest nu stiu altul .
eu as fi optat pt o dr.de sex feminin.....dar cineeee????????
helpuiti ma
elatim spune:
Ceau fetelor din Timisoara , va urmaresc de mult timp ,imi sunteti tare dragi si m-am hotarat sa intru in vorba cu voi.Sunt o graviduta in 14 sapt ,in concediu medical cu utrogestan pt ca am avut o mica hemoragie ,dar acum totul e ok.
DPN 08.06.2008 iar medicul este dr. Murariu Alin ,de la Odobescu ,un medic super din toate punctele de vedere ,profesional ,uman ,sunt foarte fericita ca l-am cunoscut .
Christine26 de ce doresti medic femeie?
christine26 spune:
quote:
Originally posted by elatim
Ceau fetelor din Timisoara , va urmaresc de mult timp ,imi sunteti tare dragi si m-am hotarat sa intru in vorba cu voi.Sunt o graviduta in 14 sapt ,in concediu medical cu utrogestan pt ca am avut o mica hemoragie ,dar acum totul e ok.
DPN 08.06.2008 iar medicul este dr. Murariu Alin ,de la Odobescu ,un medic super din toate punctele de vedere ,profesional ,uman ,sunt foarte fericita ca l-am cunoscut .
Christine26 de ce doresti medic femeie?
bine ai venit
ma gandesc ca e mai human,si apoi imi permit sa vb altfel cu ea,si sa o stresez mai mult la nastere....poate ma insel....