Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Cata, am pus eu pozele ca mi le-a trimis Adia
Deci cumintel pustiul meu dar lasa ca azi a recuperat si a terminat=o pe bunicasa... cand am ajuns de la lucru era stoarsa se toata energia ...

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Daaaaaa... pacat ca nu prea a stat la poze...
cat despre zapada abia astept sa apara sa mergem si noi cu sania... chiar ceva nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Deci e in recuperari junioru'! Si a mea o epuizeaza pe bunica insa este asa o excroaca sentimentala, ca atunci cind bunica zice ca nu mai poate, sau refuza ce-i cere nu-i mai spune "babi"
ca de obicei, ci "babitzi"..iar bunica se topeste instant si executa la fel de rapid.

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

ca tot veni vorba de zapada si hai si de mos craciun...

Mos Craciun intra pe horn īntr-o casa si nimereste īn dormitorul unei tinere superbe, care dormea goala īn pat.
Nehotarīt, īncepe sa se plimbe de colo-colo prin īncapere, zicīnd:
- Daca o fac, nu voi mai fi primit īn cer, dar, daca nu o fac, nu o sa mai pot iesi pe cos.

Somn usor mamici si bebici!!!

Mergi la inceput

Cata, asa face si al meu cu sentimentalismele adica face iiiiiiii si se lipeste de tine ... asta inseamna ca te iubeste !!! si gata te topesti ...

Azi a inceput sa zica si pipi, nu numai caca... progrese!!! si e a 4=a zi fara pampi ziua!!! performanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ati fost harnicute azi fetele .. azi am profitat ca Raul a facut nani vreo 4 ore de amiaza si am facut curat si papa ca in vremurile de demult .
Am vazut pozele , sunt trista ca nu am venit si noi... dar data viitoare ne revansam promitem solemn

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

bb_yasmi- nu suna deloc bine,off off off,imi pare rau pt ea,noroc cu dr cioata.dar la el se asteapta cu orele

am inteles ca scorul e cam 500 euro e adevarat?
stie cine ceva de noua clinica de pe aradului ?

thx fetele

Mergi la inceput

multumesc mihaser

da stiu va e f.f.f. important,hrubaru nu e cel mai vorbaret,si cioata e tot timpul bussy,si in rest nu stiu altul .
eu as fi optat pt o dr.de sex feminin.....dar cineeee????????

helpuiti ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor din Timisoara , va urmaresc de mult timp ,imi sunteti tare dragi si m-am hotarat sa intru in vorba cu voi.Sunt o graviduta in 14 sapt ,in concediu medical cu utrogestan pt ca am avut o mica hemoragie ,dar acum totul e ok.
DPN 08.06.2008 iar medicul este dr. Murariu Alin ,de la Odobescu ,un medic super din toate punctele de vedere ,profesional ,uman ,sunt foarte fericita ca l-am cunoscut .
Christine26 de ce doresti medic femeie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elatim

Ceau fetelor din Timisoara , va urmaresc de mult timp ,imi sunteti tare dragi si m-am hotarat sa intru in vorba cu voi.Sunt o graviduta in 14 sapt ,in concediu medical cu utrogestan pt ca am avut o mica hemoragie ,dar acum totul e ok.
DPN 08.06.2008 iar medicul este dr. Murariu Alin ,de la Odobescu ,un medic super din toate punctele de vedere ,profesional ,uman ,sunt foarte fericita ca l-am cunoscut .
Christine26 de ce doresti medic femeie?

bine ai venit
ma gandesc ca e mai human,si apoi imi permit sa vb altfel cu ea,si sa o stresez mai mult la nastere....poate ma insel....

Mergi la inceput