Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Fancy si eu tot elevit am luat. Dar sint sigura ca nu de la el am vomitat, ci pur si simplu nu m-am oprit din luna a doua pina in a patra. La serviciu nu puteam sa vomit, dar cind intram in casa primul lucru era sa iau chiuveta in brate. Dar dupa luna a patra a disparut starea asta de-odata. Am continuat cu elevitu' toata sarcina si inclusiv dupa, cam doua luni. Abia atunci i-am simtit efectul pt ca am fost foarte slabita. In maternitate era sa lesin pe coridor pt ca le uitasem acasa.
Miha iti tin pumnii tie si bbeului.Doamne ajuta!

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fancy eu am luat Prenatal si tot am avut greturi, nu am vomitat prea mult, dar starile astea nasoale au trecut de tot cam la 4 luni si oricum cele mai proaste momente au durat cam 4 saptamani.Doar daca astepti iti trec

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Fetelor am o mare rugaminte. Voi face tot posibilul sa ajung maine, insa mai devreme de 19 si un sfert nu cred ca voi ajunge. Imi acordati sfertul academic?:)

cata

Mergi la inceput

ok catalina.... iti acordam, daca vrei iti dau un PM cu nr meu de tel sa ne suni sa stii pe unde suntem , asta daca intarzii mai mult

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Multumesc Ank oricum daca nu ajung pina in 7 si un sfert inseamna ca nu mai pot veni..ceea ce sper ca nu se va intimpla.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

salut fetele de timisoara.
Ma numesc christine am 26 de ani si anu viitor vrem si noi un baby.
Pana de curand am fost pacienta doamnei dr.Karadja,dar de cand lucreaza pe banda rulanta,nu ma mai prea incanta..
Am fost la un control de rutina la Dr.Cretu Adina si as ramane si in continuare la ea.A nascut cineva cu ea ?Daca da cum se comporta?Este prezenta la nastere sau ramai cu dr de garda?

multzu
va pup

Mergi la inceput

christine26 eu nu te pot ajuta, nu o stiu pe nici una din ele, pe prima doar din auzite, dar din experienta proprie iti zic ca nu e neaparat sa fie renumita sa fie doctor competent, de obicei sunt mai atente cele sau cei care nu au un renume .(sunt si exceptii in ambele cazuri)

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christine26 spune:

dr adina cretu e la cabinetul dr Cioata,a fost "eleva"lui din cate am inteles.da asa e,dar fiecare isi doreste ce e mai bine pt bebita si atunci vrei sa te asiguri din start ca suntem pe maini bune .

multzu pt raspuns ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fancy nici eu nu cred ca iti e rau de la Elevit... sunt greturile din primele luni. Si pe mine m=au tinut pana in sapt 13 si acum deja ma simt mult mai bine.

Deci pana la urma se miceste trupa la intalneala...
Cata iti acordam sfertul de ora academic ... numai sa ajungi!!!

Bun venit Christine

Pusilici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

[quote]Originally posted by christine26

salut fetele de timisoara.
Ma numesc christine am 26 de ani si anu viitor vrem si noi un baby.
Pana de curand am fost pacienta doamnei dr.Karadja,dar de cand lucreaza pe banda rulanta,nu ma mai prea incanta..
Am fost la un control de rutina la Dr.Cretu Adina si as ramane si in continuare la ea.A nascut cineva cu ea ?Daca da cum se comporta?Este prezenta la nastere sau ramai cu dr de garda?

multzu
va pup

[/quprietena mea a nascut acuma o luna cu ea si nu a fost prea incantata. a lasat-o sa se chinuie 4 ore, sa impinga, bebele nu era coborat pana la urma a vazut-o cioata si i-a zis sa ii faca cezariana cat mai repede ca bebele nu coboara degeaoaba o chinuie pe mamica!! plus ca are scorurile cam mari!!
numai bine si sa vina bebele cat mai repede!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput