Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Va dorim din toata inima Craciun Fericit!!!

Sanatate si fie ca de sarbatori sa aveti parte de cel mai de pret lucru : dragostea celor apropiati!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Cu prilejul Cr#259;ciunului #351;i Anului Nou, în toiul colindelor str#259;mo#351;e#351;ti, v#259; doresc din suflet s#259;n#259;tate, fericire #351;i împlinirea celor mai nobile gânduri, împreun#259; cu urarea tradi#355;ional#259; LA MUL#354;I ANI !

Mergi la inceput

Scuze de mesaj... nu am stiut ca nu pot scrie cu diacritice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Sunteti libere sa o schimbati pe J Lo cu cine vreti

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!!!

In sfarsit dupa 4 luni, sa intors si sotul meu, si am fost tare bucurosi.

Adia, am sperat si eu ca poate ne intalneam cumva in spital, dar se grabeste bebelina ta. Ma bucur tare ca te simti bine. Eu sper sa ma duc la control pe 3-4 ianuarie. Si tot atunci cred ca o sa discutam despre cezariana, ca baietelului meu ii place cu capul in sus. Poate ii place sa aude cum bate inima mea.

Cred ca zilele urmatoare o sa fim cu toti ocupati cu sarbatori. Va urez sarbatori fericite!!!!

Va pupam,

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zapa

buna,vreo mamica din Timisoara care a nascut si poate sa ma sfatuiasca,plz un mesaj privat .Ms anticipat

activeaza PM..ca nu e activat

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapa spune:

Buna,sun Ari din Timisoara prin februarie o sa nasc la Odobescu.Poti sa imi spui si mie la ce sa ma astept financiar in ziua care nasc,doctor asistenta etc?Scuze de deranj si merci frumos

Mergi la inceput

pai eu am dat asa: 200 euro doctor(nastere normala), 80 ron moasa si 30 ron o asistenta care a tot umblat dupa mine la nastere.
Dupa 40 ron la asistenta sefa, 100 ron la doctorita neonato.Si am mai dat a asist de la neonato cate 10 ron, sau 5 ron.|In functie de cat erau de dragute.Vezi si tu te mai orientezi cat , cum si ce merita fiecare, sa nu arunci bani la cele care se comporta aiurea, ca tot asa vor fi si dupa ce le dai.
daca mai vrei epidurala mai trebuie si la anestezist vreo 50 euro.eu nu am vrut si nu stiu cum merge sigur

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! VA PUP PE TOATE SI SA AUZIM DE BINE!

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput