Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata

ankule nu ai somnic????

bb m-a trezit chinuindu-se sa faca kk, am ajutata si acuma doarme ca un ingerash.....fug si eu inapoi la nani...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

se trezise Raul sa pape si era si tot cacacit si dupa ce am terminat am vazut ca sotul adormise uitanduse la un film pe calculator, si am profitat sa intru putin pe forum ...Cred ca ies si eu afara cu Raul desi e vremea asta de .......

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

am intrat sa va salut ,nu e nimeni pE aici?numai eu care sunt consemnata la pat din cauza raceli care nu imi mai trece.

va pupacesc pe toate.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noi maine plecam la bunici cu varicela cu tot...sa vedem cui ii dam cadou de Craciun ca mama zicea ca nici ea nu a facut.
Am fost azi la dr si mi-a facut un eco. Bebe pare in regula, dupa masuratori e mai marisor decat varsta lui. M-a incurajat dr, mi-a spus ca a mai avut o gravida care a luat varicela si copilul a fost ok. si infectionistul mi-a zis ca orice virus presupune un risc, insa sa stau linistita si ca e bine ca nu am facut rubeola ca atunci chiar era riscant. Mi-a spus si ca sunt la prima varicela, ca a doua oara se face Zona Zoster. Bine ca nu am avut o forma urata...acum nici nu ai spune ca am avut varicela.
Cristan e plin de bube pe fata, la puta si prin cap, insa nu mai face febra si e spre bine...Sper ca in cateva zile sa se vindece. Trebuie sa-l izolez 2 saptamani. Bine totusi ca putem sa plecam la drum!

Va pup! Sper sa mai intru si de la sat pe net!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,
Sunt ffffff.fericita ,am primit rezultatul de la triplutest si e un risc de 1/2134 ,deci sunt in grafic.
Vad ca sunteti ocupate cu pregatirile de Craciun ,va urez toate cele bune si sa vi se implineasca toate visele .
Sarbatori fericite!
Elatim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau dragelor!
am fost azi la control la nea doctoru...bebe are 3300g, col inchis. am hotarat ca in 5 ianuarie imi face cezariana!!! mai este un pic...abia astept!
nu am mai avut dureri de burtica si nici de spate, ce-i drept am stat mai mult in pat, dar obosesc foarte repede...
de sarbatori...pe aici...speram sa ninga putin...
Va doresc la toate Craciun Fericit si Imbelsugat!
pupici si aveti grija sa nu mancati prea mult!!!

Adia 37+ Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

FETELOR, multumesc de raspunsuri. Maine merg si eu la doctor sa vad ce mai zice.
Ma bucur ca sunteti bine toate si ati inceput sa intrati in spiritul sarbatorilor.

Sarbatori frumoase cu bucurii si bebelusi sanatosi:)

VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapa spune:

ciao,am o intrebare cine imi poate da un sfat sunt Ari din Timisoara,si nasc prin februarie 2008 pe la odobescu,si sunt curioasa cum decurge treaba materiala pe acolo,cam la ce sa ma astept?adresa mea de mess e boghydan@yahoo.com o folosesc a sotului,ms anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am facut si noi bradutul... si ne-am bucurat tare cand am vazut beculetele.Am vorbit (pe limba noastra) cu bradutul pana am facut clabuci la gura .
Zilele astea am papat si la tzitzi... si e bine facem kk si fara lactoza acum ......suntem smecheri.Doar ca ne-am cam marait vreo 2 nopti si nu prea am dormit cum trebuie

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapa spune:

buna,vreo mamica din Timisoara care a nascut si poate sa ma sfatuiasca,plz un mesaj privat .Ms anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Noi nu am mai intrat de ceva timp ptr ca am fost tare ocupati... sedinta de sfarsit de an la servici, serbarea kinderilor cu Mos Craciun ( de la care o sa pun si poze cand le primesc), petrecerea de sfarsit de an de la servici si am fost terminata... inca nu mi-am revenit... pluuuuus cumparaturi, curatenie si toate treburile zilnice.

In 19 am fost la control, bebelina, de data asta, e super ok si am sperante ca totusi e fata desi a stat in fundulet cumva si nu se vedea prea bine dar sper ca la controlul din ianuarie sa stiu sigur.

Miha imi pare rau de tzumpinu saracul si mai ales pe drum... eu stiu ca infectionistii nu te lasa sa pleci cu copii la drum cu boli contagioase si mai ales cu febra. Cum se descurca el saracutul? Pupic sa treaca!

Ank ma bucur ca Raul face kk si e cumintel, cat se poate!

Cata si noi am facut Priorix si tot asa l-am amanat de frica dar nu am avut absolut nici o reactie, cica unii ar putea sa faca febra dar altii nimic! Sper sa ai norocul nostru!

Adia ma bucur ca esti bine si nu te mai doare burtik ! mai putin si vine ingerasul!!!

Va pup pe toate !!!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput