Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

dansul familiei mele http://www.elfyourself.com/?id=1770575494

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ce superi sunteti Ank - elfisorilor!!! mi=am facut si eu!!! beton!!!

Cum ati petrecut de sarbatori???
O sa punem si noi poze cu mosul, care este bunicul!!!

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Pozeeeee cu mosul nostru!!! Ce ziceti????

http://good-times.webshots.com/album/561885777esqZUT

Mergi la inceput

Fetelor noi maine plecam la Hateg, asa ca vorbim mai spre sfarsitul saptamanii. Revenim cu poze de la munteeeeeee si cu zapadaaaaaa si pentru voi dragelor.

Pupici multi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Fetelor noi maine plecam la Hateg, asa ca vorbim mai spre sfarsitul saptamanii. Revenim cu poze de la munteeeeeee si cu zapadaaaaaa si pentru voi dragelor.

Pupici multi

sa stii ca in Hateg chiar nu e zapada.doar daca mergi in retezat gasesti .
Sotul meu e de acolo de asta stiu , cine stie poate avem si prieteni comuni ... ca Hategul nu e chiar asa de mare

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna fetelor.
E prima data cand intru aici la voi.In primul rand vreau sa va doresc un Craciun fericit si multe impliniri in anul care vine.
In al doilea rand: sunt o proaspata gravidutza, de fapt inca nu sunt 100% sigura (am avut 3 teste pozitive, 2 slab pozitive si unul pozitiv) si as avea nevoie de ajutorul vostru.Nu am inca un medic ginecolog care sa ma urmareasca pe perioada sarcinii si as avea nevoie de o recomandare ca as vrea sa ma programez la o consultatie imediat dupa Anul Nou.

Diana
4+

Mergi la inceput

dyanira bine ai venit.. eu zic sa propui tu medici si noi ne dam cu parerea.Sau uita-te pe listuta cu gravide si mamici si mai intreaba-ne de fiecare medic de acolo si iti raspundem cu placere.
Sa stii ca majoritatea suntem multumite de medicii cu care am nascut.Deci cam ai de unde sa alegi

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ank merci pentru raspuns.
M-am uitat pe lista din fata si de exemplu m-ar interesa amanunte si despre doctorita ta daca se poate.
Si despre dr Chiriac as vrea mai multe amanunte de la mihaser.La dr. Chiriac am fost si eu prin martie la o consultatie dar as vrea sa stiu cum se comporta in cazul unei sarcini.
Si de asemenea m-ar interesa si detalii despre dr.Bacila.Pe el mi l-a recomandat doctorita mea de familie.
Va multumesc inca de pe acuma pentru raspunsuri.

Diana
4+

Mergi la inceput

dyanira citeste la pagina 11 ca am mai postat acolo pentru o alta graviduta despre cum s-a purtat Iuhas cu mine la nastere.
De Chiriac eu am auzit lucruri f f bune, am o prietena care a nascut cu ea normal si cu epidurala si a fost super multumita.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ciao fetelor,ce mai faceti?cum ati petrcut sarbatorile?la mine a fost aiurea de sarbatori aici sarbatorile nu le simnti ca acasa asa ca am schimbat biletul de avion si vin acasa de revelion .Organizam o intalnire?
ANKA te astept la mine tot nr ala ii ai?
PUSI ce mai faci?sper sa ne vedem va sun.

SARBATORI FERICITE VA DORESC!!!!!!!!

LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR(daca este cineva pe aici cu acest nume)

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput