Mamici de noiembrie- decembrie (125)
Raspunsuri - Pagina 7
ggaby spune:
ADINA, sunt din iasi si eram sigura ca si tu esti moldoveanca! pai cam de 8 anisori dar am facut un du-te vino pt ca eram la Univ. Cuza in iasi. Din pacate nu am terminat-o pt ca barbata-miu se saturase sa ma vada mereu pe drumuri...asta e...nu regret prea mult am avut alte satisfactii in viata printre care faptul ca voi deveni mamica si ma gandesc cateodata ca nu poate fi adevarat...dar imi revin repede pt ca il simt pe "ficior miu" cum imi da cate un ghiont
Oricum frumos prin partile Sucevei si e totusi pacat ca nu se mai tin anumite traditii!
ggaby 38+
adinag spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
si eu o spal cu apa normala doar la ochi cu ser fiziologic.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Asa-i BB, la ochi cu ser fiziologic, din afara inspre mijloc, nu stiu cum sa explix, altfel se poate infunda mai rau.
Adina 36+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Adra, Jasmina nu ragaia niciodata! A papat insa numai la san, si nu a avut deloc colici! Puteam s-o tin si cu orele, si nu ragaia.
Deci, daca in rest e bine si n-are probleme, las-o asa!
Adina 36+
Vasari spune:
adra_bell, eu folosesc batista bebelusului care se monteaza la aspirator. A mea sta foarte cuminte cat o aspir :). E mai grea partea de inceput, cat ii bag serul in nasuc. Eu ii bag cu o seringa ser pe ambele nari, o las putin si apoi aspiratorul. Ies o gramada de mucisori! Mai nou o aspir odata la 2-3 zile ca-i mai iese si laptic pe nasuc si ramane acolo. :)
Maria - 3 NOV 2007
adinag spune:
Gaby, deci esti si tu o moldoveanca de-a mea! Numai ca tu esti de la oras mare, io-s de la targ!
Eu sunt plecata de tare mult, la vara se fac 19 ani. Nici eu nu mi-am terminat facultatea aici, pentru ca m-am apucat de serviciu si altele, dar am de gand s-o termin totusi, asa din ambitie (adevaru-i ca nu sunt asa ambitioasa, ca atunci as fi ales cariera ]
Adina 36+
dany26 spune:
of mie nu imi mai trece rana de la san...desi dau cu garmastan....cu ce altceva sa mai dau??
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
RGE spune:
DANY eu am scapat de rani ..dar nu stiu ce varianta a mers..m-am dat cu lapte de la mine, cu garmastan si cu bephanten ala de fundulet...asa ca nu stiu care a avut efect dar eu tind sa cred ca laptele.
ADINA ..nici al meu nu ragaie oricat l-as tine si dr mia- spus ca nu este neaparat nevoie ca bebeii alaptati cu lapte praf trebuie pusi neaparat sa ragaie.
..si eu am chinuit copilul cu aspiratorul, cu sterimar si ser fiziologic si nu scoteam nimic dar el tot fornaia pe nasuc si dr mi-a zis sa-l las in pace ca poate sa forneie si din cauza caldurii din casa..desi am udimificator.
..mie mi-au zis sa sterg ochisorii de la nasuc inspre exterior
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
ggaby spune:
Vai ce-mi plac in ultima vreme bauturile gazoase si ce-mi mai place sa ragai...asta ca vb de ragaitul la bebe...am devenit o adevarata purcica in ultima vreme...numai eu pe forumul asta vb despre cat ragai,fac kk sau altele...scuzati-ma!
Abia astept sa reven eu...la 55 de kg....cum am fost odata
ggaby 38+
adinag spune:
quote:
Originally posted by dany26
of mie nu imi mai trece rana de la san...desi dau cu garmastan....cu ce altceva sa mai dau??
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Dany, dupa alaptat spala sanul cu apa calduta. Dupoa, stoarce cateva picaturi de laptic cu care ungi mamelonul si lasi sa se usuce la aer. Lasa sanul cam 10-15 minute la aer. Apoi, da o creme cu lanolina, adica lanolina pura trebuie. Sper sa-ti treaca cat mai repede!
Adina 36+
RGE spune:
..pritenei mele care a nascut al Giulesti i-au spus sa stearga ochisorii de la nasuc inspre exterior si pe dedesupt dinspre exterior inspre nasuc....cate bordeie atatea obiceie
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"