Mamici de noiembrie- decembrie (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ggaby

Vai ce-mi plac in ultima vreme bauturile gazoase si ce-mi mai place sa ragai...asta ca vb de ragaitul la bebe...am devenit o adevarata purcica in ultima vreme...numai eu pe forumul asta vb despre cat ragai,fac kk sau altele...scuzati-ma!
Abia astept sa reven eu...la 55 de kg....cum am fost odata

ggaby 38+

f bine profita cat mai ai timp...ca daca alaptezi nu mai ai voie!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pai Roxana, in mod normal, cand ii stergeam ochisorii, oricum ii inchidea, si de aia de la nasuc inspre exterior.

Dany, depinde de cpil. In primea luna am evitat bauturile gazoase, pana am observat ca Jasminei ii era indiferent, nu avea nimic de la ele. Iar renuntatul complet la paine in timpul alaptarii nu este asa recomandat, ca lipseste vitamina B

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by adinag

Gaby, deci esti si tu o moldoveanca de-a mea! Numai ca tu esti de la oras mare, io-s de la targ!

Eu sunt plecata de tare mult, la vara se fac 19 ani. Nici eu nu mi-am terminat facultatea aici, pentru ca m-am apucat de serviciu si altele, dar am de gand s-o termin totusi, asa din ambitie (adevaru-i ca nu sunt asa ambitioasa, ca atunci as fi ales cariera ]

Adina 36+

pai erai micuta tare cand ai plecat din tara...m-am uitat la profilul tau ai 32 ani nu? e bine totusi ca ai ramas destul de romanca(moldoveanca)
Nu cred ca nu esti ambitioasa e doar ca in viata facem alegerile care ni se par noua mai bune la momentul respectiv...si eu am ales dragostea si nu cariera dar dupa cum ti-am spus nu regret ma simt destul de realizata!Am avut si am destule satisfactii pe plan profesional...chiar si fara facultate!

ggaby 38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Pai Roxana, in mod normal, cand ii stergeam ochisorii, oricum ii inchidea, si de aia de la nasuc inspre exterior.

Dany, depinde de cpil. In primea luna am evitat bauturile gazoase, pana am observat ca Jasminei ii era indiferent, nu avea nimic de la ele. Iar renuntatul complet la paine in timpul alaptarii nu este asa recomandat, ca lipseste vitamina B

Adina 36+

am vrut sa zic de la exterior inspre nasuc. Si gata cu filozofia stersului ochilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna seara..,am aparut si eu pe aici,ca nu ami stiam nimic de voi,cu RGE tin legatura prin tel.,asa ca acum am prins un moment si am intrat sa vad ce mai fac ,mamicile..,am citit doar ce tine de acest capitol,o sa trag cu ochiul si din urma,ca ati scris nu gluma...!
Noi suntem bine,crestem mari,avem 5.500kg..,mai avem cate o seara cu colici dar trecem si peste asta..,asa crestem mari,nu?! Azi am fost impreuna sa facem piata la Charfour..si ne-a placut ,am facut si poze..cu buni..! Noi am primit unda verde de la doamna dct.,asa ca suntem super fericiti,in rest am inceput sa fac sport ,atat cat imi permite corpul,organismul..,au trecut deja 5 sapt de la operatie..,dct mea nutritionista imi povestea ca ea a inceput dupa doar 3 sapt..,asta depinde de fiecare!
bb_yasmi ,ma intrebai cat mananca Angelina mea,pai poti sta linistita,ca si a mea e o macacioasa..,eu am sticlute de 125ml..,asa ca dupa ce o terminam fara nici o problema ,facem o pauza de 10 min.dupa care vrem desertul inainte de culcare adica 30ml,doar dupa aceste 30 se simte satula...,noi terminam o cutie de NAN,pe sapt.
Pediatra a vazut-o si a spus ca nu e absolut nici o problema daca ea la inceput mai repede in greutate,ptr ca o sa vina si momente cand va pierde si e mai bine sa aibe de unde!
Cine merge la BABYEXPO?! Eu cred ca voi merge mai mult ptr atmosfera si poate mai vad ceva interesant sa imi iau..,azi mi-am mai luat din nou ,din Charfour..,acele mulaje de care v-am mai povestit,ptr minutele si piciorusele bebelusui ,ca sa le ai amintire,chiar azi primise marfa,gasiti in Charfourul din Baneasa,la libraria de la langa MINIBLU,nu ami stiu cum se numeste!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

GABY, aveam aproape 14 ani cand am venit, deci eu sunt crescuta asa intre doua culturi, se poate zice! Si chiar asa micuta n-am fost, aveam deja numai bazaconii in cap

Adina 36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

DANY eu am scapat de rani ..dar nu stiu ce varianta a mers..m-am dat cu lapte de la mine, cu garmastan si cu bephanten ala de fundulet...asa ca nu stiu care a avut efect dar eu tind sa cred ca laptele.
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

mersi o sa incerc si eu cu bepanthene...poate poate scap...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

erika mergi la nutritionit ce super!si cam ce sfaturi iti da?ne inveti si pe noi...ce sa papam si ce nu....sau tu mergi pt a slabi??!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

"fietili" eu ma bag la un film adica la serialul meu preferat "HEROES" acuma cat mai am timp vreau sa vad si sesonul 2!pup am sa ma mai trag cate un ochi pe forum sa vad ce mai povestiti ca tare ma mai ajutati cu sfaturi pt bb si nu numai! multumesc!

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor de ieri am inceput un regim personalizat,dupa analizele de sange, cu dct nutitionista si vreau sa va spun ca in seara asta am voie sa mananc doar ananas ,cat doresc,dar intre 18 si 18.30,eu deja am concer in burta...,dar sunt curioasa ce rezultat voi avea la sf. celor 3 sapt.,nici nu am sa ma cantaresc ,vreau sa vad la cabinet..,sper sa am aceeasi motivatie pana la capat..!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput