Mamici de noiembrie- decembrie (125)
Raspunsuri - Pagina 18
alinus_25 spune:
Claudia1178, felicitari mamico! Ce mult ma bucur sa aflu ca ati sosit acasa, tu si papacioasa de Teodora-pui victorios-[red][/b]
[red] 3600??? Bravos, sa fie sanatoasa, ca norocoasa e cu asa mamica si Dumnezeu deasupra care v-a vegheat!
Of, ooof, mai-mai, de ce nu s-a putut altfel?
Te rog activeaza-ti PM, sau poate vorbim pe messenger. Id meu este alinus_20@yahoo.com
Va pupam, eu si Teutzul meu
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
vali_delide spune:
Anne_ma, in cazul in care nu reusesc sa intru maine, iti urez nastere usoara, sa te refaci rapid si sa ai o printesa sanatoasa, mancacioasa si cuminte.
Doamne-ajuta, sper sa ne poti transmite vestea cea buna, iar noi te asteptam cu drag sa ajungi acasa,sa ne povestesti despre marea intalnire...si vrem pozici multe.
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 6 zile
vali_delide spune:
Noi ne retragem, va dorim o seara frumoasa si o noapte linistita!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 6 zile
Vasari spune:
dany2007, felicitari!!
Ma bucur foarte tare pentru tine, sa-ti traiasca puiul, sa fie voinic, sanatos si norocos si sa te bucuri de el!
Maria - 3 NOV 2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Apropo de inducerea nasterii, ca nu am apucat sa va scriu povestea nasterii, eu am avut asa ceva si a fost aiurea de tot. Mi-a introdus niste ovule cu prostaglandine in vagin, ca sa declanseze contractiile, nu s-a intimplat nimic, si dupa 3 ore de asteptat mi-a rupt membranele care a dus la niste contractii f f violente direct la 2-3 minute interval si am ajuns la dilatatie maxima in 2,5 ore ceea ce nu a fost prea placut ... asa ca nu prea am avut timp sa ma obisnuiesc cu ele, nici sa ma mai intreb daca is sau nu contractii...
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
si mie mi-a indus nasterea dar nu a fost nasol. fara ovule doar perfuzii. am inteles ca partea rea e ca durerile sunt mult mai insuportabile!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Adra, mie mi-a zis pediatra sa nu-i dau la mai putin de 2,30-3 ore distanta ca-i distrug stomacelul. Daca mai vrea intre mese sa-i dau ceai (Baby Drink). Am avut vreo 2-3 seri la inceput cand ii dadeam foarte des, cum mi se parea ca-i foame ii dadeam sa pape, dar a inceput sa vomite si asa am aflat ca nu e bine sa se amestece lapticul proaspat cu cel deja existent in stomacel.
Acum eu nu am auzit decat sfatul pediatrei mele, nu stiu ce recomanda altii, dar ar fi foarte interesant de aflat. :)
Maria - 3 NOV 2007
si mie mi-a spus la fel pediatra!! in plus mi-a mai spus ca nu trebuie sa treaca mai mult de 5 ore fara sa ii dau sa pape!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
DANY2007 FELICITARI!!! REFACERE RAPIDA!! LUCA BINE AI VENIT PUIUTZ PE LUME!!!
pussi spune:
salutiiiiiii, Multumesc din suflet pt. sustinere!
sunt acasa ... doar eu pana luni, ca sa ma odihnesc ... de joi dupa masa am venit acasa in formatie completa, dar Elena mi-a facut facut figura aseara... s-a invinetit complet... directia spital ... acum e stabila .. la oxigen si icubator( la nastere n-a fost necesar oxigenul) si dr. au zis sa o las si pe Ana la spital. Diagnostic clar n-o sa am pana luni ... probabil convulsie sau s-a inecat sau speriat! Macar pot sa dorm si stiu ca ele sunt in siguranta, n-o sa le mai iau decat acasa daca sunt siguri dr. ca nu se repeta!
despre nastere...a fost bine.. mi-am revenit aproape complet inclusiv cu taietura, n-o mai simt! Doar ca sunt anemica in continuare! Am depasit si furia laptelui facuta cu febra 3 zile.. acum am laptic si ma mulg .. luni o sa vb cu dr. sa dau laptele muls la tetina la Tuste.. nu vreau sa-l pierd!
n-am citit din spate ...
va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
pussi, multa sanatate!! Cred ca te-ai speriat groaznic. Ne gandim la tine si sper sa nu fie nimic, doar sa se fi inecat. Ai grija de tine pana luni, dupa aceea o sa ai nevoie de multa energie sa te poti ocupa de Tuste.
Maria - 3 NOV 2007
pussi spune:
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE TUSTE
PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!