Mamici de noiembrie- decembrie (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pussi
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE TUSTE
PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Pussi - Am vazut pozele cu micutele voastre comori!Sunt extrem de scumpe!FELICITARI!!!
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">POZE TUSTE
PUSSI 36+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
pussi bine ai revenit!! ma bucur ca esti bine si sa fiti akasa cat mai repede in formula completa!!! aveti niste printese frumoase!! sa va traiasca!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
Dany, ma bucur mult ca in sfarsit ai reusit sa-ti tii minunea in brate! Recuperare rapida si multa sanatate!
Pussi, bine ai revenit, ai niste fete minunate! Iti doresc sa fiti cat mai curand in formatie completa acasa!
Pun acum un link cu niste poze mai recente cu burtica mea, stiu ca nu mai sunt interesante, la atatia bb-i frumusei, dar deh... :-))
http://www.flickr.com/photos/19411425@N00/sets/72157603346210476/
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pufulet74 spune:
pussi, felicitari multe!!! sunt superbe tustele!!!
adina, f frumoasa burtica :) si nu ti-a iesit buricul deloc !
erika, tu mai alaptezi? te intrebam ca ai zis ca ai inceput dieta..
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
Lala_D spune:
Adina ai o burtica superba si nu esti deloc asa mare cat te crezi , arati extrem de bine
Pussi bine ati revenit acasa , fetele sunt superbe
Dany felicitari pentru Luca
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
loub_erika spune:
Buna dimineata..,ne-am trezit si noi..,dupa o noapte dormita singurica in patutul ei,ptr ca pana acum am pus scoica in camera la noi,ca imi era frica sa o las singurica in camera ei,in patut,ca era perioada in care mai si vomita din cand in cand,acum nu mai avem probleme,digera mult mai repede si nu mai vomita,asa ca aseara am pus-o in patutul ei,am pupat-o de noapte buna si am iesit din camera..,a plans vre-o 2 min. dupa care a adormit,iar noaptea la fel ..dupa ce-i dau de mancare,o legan un pic..,dupa care in patut..,plange un pic dar adoarme singurica..,ma bucur ca nu sa dezobisnuit de patut,ca imi era teama fiind mai amre decat scoica,acum inca mai doarme de la ora 6 dim. si e o lumin la ea in camera...,dar se pare ca nu are treaba!!
Pussi felicitari,ne bucuram ptr voi ..,sunt frumusele foc,sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Pufulet,eu nu alaptez,am ramas fara ,ptr ca asta mica nu reusea sa manance,nu am sf. absolut deloc,norocul meu e ca nu am avut probleme..,nudului,etc,acum papam lapte praf NAN si ne merge extraordinar de bine,chiar si pediatra sa bucurat sa vada cat de mult a pus pe ea! Asa ca am zis totul spre bine,m-am apucat sa tin o dieta personalizata,care imi prieste deja!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
Dany2007 felicitari si tie,sa iti traiasca minunea,care te-a tinut un pic pe ace..,sa va faceti bine ,pupici!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Anne_Ma spune:
Pussi, bine ai venit acasa! Sa fiti sanatoase toate 3!
Vali, multumesc pt. urari si pt. incurajari! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
Fetelor, mi-a intrat un morcov cu tot cu iepure, vanator si pusca! Maine la 7 dimineata m internez si la 8 a zis dr. ca ma vrea pe masa. Deci sunt cu mult mai putin de 24 de ore pana atunci.
Voi ce mai faceti?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 1 zi pana la cezariana
roxx spune:
salutare!
anne, eu nasc la mangalia. nici eu nu mai pot. de 2 zile e f agitat ma dor toate. mai tarziu il sun pe dr sa vad ce zice.si am niste emotii.....
Roxana 39+
mami de Luca Teodor
AMR : oare pana pe 03.12????
crisstiana spune:
Felicitari, Pussi! Tustele sunt frumoase foc! A meritat efortul pe care l-ai facut. Felicitari si refacere rapida!
Anne-Ma, mult curaj pt ziua de maine. Gangeste-te ca in mai putin de 24 de ore o sa-ti tii comoara in brate. Priveste partea bua a lucrurilor!
Fetele, cine ma poate ajuta cu o informatie? Azi dimineata la 5, am simtit ca sunt uda si eram sigura ca mi s-a rupt apa. Cand am ajuns la baie, era plin de sange chilotul meu. Asa c am mers de urgenta la spital. Mi-au facut eco abdominala si vaginal si monitorizarea batailor inimii la bb, dupa care mi-au zis ca totul e ok si m-au lasat acasa.
Singura explicatie care mi-au dat-o a fost ca am sangerat din cauza ca probabil am avut o contractie puternica. Eu nu simtisem nimica, doar ca sunt uda.Acum curge sange, dar in cantitate mai mica si am usoare dureri, ca la menstruatie.
Vreau sa va intreb: Travaliul poate debuta cu sange??? E de rau?? As fi fost mai linistita daca mi-ar fi introdus ovule pentru sterilizarea vaginului. Nu vreau sa fac vreo infectie sau ceva. Ma poate ajuta cineva????
Crisstiana 38+