Mamici de noiembrie- decembrie (125)
Raspunsuri - Pagina 17
Vasari spune:
Creem, avem zile cand si noi suntem la fel. Bine ca a mea dupa 12, max 2 doarme bine pana dimineata. Cand a fost asa in primul rand i-am curatat bine nasucul - i se infunda de la lapticul care iese. Eu am folosit batista bebelusului. Azi o sa incerc sa nu-i mai dau sab, sau sa-i dau doar odata. Dr imi recomandase de 3 ori pe zi. In functie de cum se simte dupa ziua asta fara sab o sa o sun pe dr sa-mi spuna daca pot incerca altceva pt colici. A mea se stramba rau la gustul lui.
Daca stau sa ma gandesc, parca nici nu se simte ca ii dau picaturi, tot plange seara... sau fara ele o fi mult mai rau??
Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
Lixa, daca ajungi la Metro inaintea mea sa-mi spui si mie ceva detalii despre wrap-uri.
Maria - 3 NOV 2007
crisstiana spune:
Mamicile care utilizati sterilizator Chicco. Pot sa sterilizez biberoanele Avent in sterilizatorul Chicco.?
Crisstiana 37+
ancadragoman spune:
Measaj de la Dany2007"Azi a fost cea mai fericita zi din viata lui tati si a mamei ,pentru ca azi m-am nascut eu.Am 3,2 kg si 48 de cm si ma numesc Luca Rares."
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! Sa te refaci repede si asteptam poze
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
vali_delide spune:
Mesaj de la Dany2007:
Azi la 10.25 am vazut lumina zilei.Am 3,200 kg si 48 cm si am luat nota 9.Mami e si ea bine si a uitat de tot cand m-a vazut!Va pup.LUCA
Am asteptat cu sufletul la gura acest mesaj, acum pot rasufla usurata...dupa tot ce a indurat, Danei i s-a implinit visul!
Luca, bine ai venit, sa fii sanatos si sa le luminezi viata parintilor tai!
Dana si Dan, felicitari, sa va traiasca puiul!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 6 zile
slimatei spune:
dana felicitari...sanatate multa si tie lui Luca si taticului..sa dea Domnul sa fiti ea mai fericita familie..
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Anne_Ma spune:
Lavinia, multumim frumos! Voi incerca sa ma odihnesc, dar eu de cand ma stiu nu pot sa dorm mai mult de 6 ore pe noapte si ziua nu am mai dormit de la 6 ani.
Roxx, mai poti? Eu sper sa stea pana luni, ca in ultimele 2 zile este cam ciudat.
Faza dura! Astazi mi-am sunat doctorul sa-i urez toate cele ca este ziua lui si mi-a raspuns la telefon in felul urmator:" 'Neata! S-a intamplat ceva?" Stresat saracu'.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 2 zile pana la cezariana
crisstiana spune:
Felictari Dany2007
Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de fiul vostru drag, iar tie refacere rapida!!!!!!!
Crisstiana 38+
vali_delide spune:
Ancutza, ai scris mai repede ca mine...dar e aceeasi veste buna si ma bucur ca am primit-o!
Stefania, tocmai am venit de la sarmale! E ziua bunicii sotului meu, asa ca azi am profitat de ocazie si am facut ultima reuniune de familie cu mine rasfatata nr. 1, ca de sapt. viitoare pitica va fi centrul atentiei! Mai ales ca sarbatorita de azi e foarte fericita ca i se naste stranepoata!
Nu va mai zic ce am papat, dar m-am simtit ca la Craciun
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 6 zile
Anne_Ma spune:
FELICITARI DANY2007!!!!!! SA FITI SANATOSI SI SA AJUNGETI CU BINE ACASA!!!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 2 zile pana la cezariana