Mamici de noiembrie- decembrie (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by adra_bell
[.
Dany, mie cu garmastan mi-au trecut ragadele.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

mersi de raspuns!

bb speli bibe cu detergent mereu sau doar inainte sa le fierbi?

of am si eu capsa pusa pe chestia cu sterilizatul asta...scuze daca sunt sacaitoare...

fetelor care dati bibe voi cum faceti?le fierbeti mereu sau doar o data....
faza e ca am citit articole cu pareri diferite si nu stiu care e mai buna...
mai ales ca nu ma incanta sa le fierb mereu-asa cum am facut pana acum...e cam stresant mai ales noaptea...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

le soal cu detergent de fiecare data. in legatura cu sterilizar=tul totul de bb, cum accepta el. eu incerc sa nu o "cocolosesc" prea tare ca sa nu ne fie greu dupa aia. bineinteles dc bb ar fi fost mai sensibila i le-as fi sterilizat de fiecare data. la fel si cu spalatul hainutelor, le spal la masina de spalat, cu detergent normal (persil) si cu balsam sensitive.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Asta era problema mea: "piticul meu maninca f bine, la 3-4 ore cite 90-120 gr de laptic, la doua saptamini de viata. Insa de saptamina trecuta a cistigat in greutate doar 70 de gr iar mie pediatra mi-a spus ca ar trebui sa ia cam 200 de grame in greutate pe saptamina.
Acum eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui si ca al meu fiind mare la nastere probabil creste in greutate mai putin, insa poate stie cineva dintre voi mai mult.
Ce mi se pare surprinzator e ca maninca f bine, nu plinge ca i-ar fi foame dupa ce ii dau sa pape asa ca nu inteleg de ce nu ia mai mult in greutate...
"

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

voi ii faceti baie la ore fixe???
asa trebuie???
ca al meu nu se scoala la 8-9 cand trebuie sa ii facem baie si ne e mila sa il trezim noi....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pufulet, daca mananca asa bine nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Mai ales ca bb tau era grasut si la nastere. Vezi cum merge de-acum incolo. S-ar putea sa fie vorba de ritmul lui.

dany, eu ii fac baie cam de 3 ori pe saptamana. Unul din motive ar fi ca o spal oricum la chiuveta de fiecare data cand o schimb si altul ca sotul meu 3 seri pe saptamana ajunge dupa 8 seara acasa si de multe ori e tarziu... ea inca nu are program de masa fix. Singura inca nu-i fac baita.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Flory, nu citisem intrebarea ta... Eu zic ca nu-i motiv de ingrijorare. Deci s-a nascut cu 4 kg, cu cat a iesit din spital? Si cat are acum? Pentru ca in mod normal ei slabesc la inceput. Lasa-l sa pape mai departe. Cate scutece (pampers) ude are pe zi? Sunt cel putin 5? Daca da, atunci este ok. Da-i sa pape la cerinta, si atunci va fi ok!

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany, eu nu ii fac baita la ora fixa, i-am facut si al 20 dar si la 22.30, dar ii fac in fiecare seara!! din cate stiu asa e recomandat pana la 3 luni!

va spunem noapte buna!!! sa aveti somnic usor!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si
un we placut tuturor...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata .
Buna cafeluta Stefania

Mi-am luat azi listoiul cu rezultate la analize , in mare sunt bune, cateva modificari la hemograma dat banuiesc ca sunt normale in sarcina.
abia astept sa merg joi la dr poate stabilim si cand nastem.
Eu sper sa fie pe 19-20 decembrie

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Buna dimineata. :)
A doua noapte in care nu se trezeste sa pape! Sper sa fie bine si sa nu ma bucur degeaba. Asta inseamna somn de 6,30 neintrerupt. Partea rea e ca azinoapte am dormit cu ea in brate pana pe la 4... a avut niste colici si a fost mai greu de data asta.

Stie cineva daca ar trebui sa o trezesc sa pape totusi la 4 ore macar?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Lala, felicitari! Eu am avut mai multe emotii la ultimul set de analize decat la primul. :) Sper sa te programeze cand vrei. Poate sa incerce intai inducere si dupa ceza?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput