Mamici de noiembrie- decembrie (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Lala, felicitari! Eu am avut mai multe emotii la ultimul set de analize decat la primul. :) Sper sa te programeze cand vrei. Poate sa incerce intai inducere si dupa ceza?
Maria - 3 NOV 2007
Multumesc
si eu am avut emotii ca imi bagase un cui pe sistemul cum de fac eu bebei de 4 kg la conformatia mea si ma suspecta de diabet.
Dar am o glicemie super buna asa ca m-am linistit.
Dr mea de la Municipal ar fi mers pe inducere insa dr asta de la Medlife nu vrea.
Asa incat parca ma vad la cezariana ca nu ma risc sa il las la termen si sa se faca de peste 4 kg .
Vom vedea exact estimarea de la eco de pe 12 dec si daca si el e mare ca fratele sau voi opta pentru cezariana in lipsa de alternative.
Sau poate se deschide colul pana pe 19 dec ca si asa saptamana trecuta era scurtut .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!
vali_delide spune:
Salutare!
Am intrat sa va zicem we placut si "La multi ani!" de ziua romanilor!
Va pupam pe toate si pe toti bebeii, azi avem sarbatoare in fam. si se lasa cu sarmale.
Pupici!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 6 zile
slimatei spune:
sal ...vali chiar ma intrebam pe unde esti...
ai dreptate..vezi daca sunt departe alta natie alte obiceiuri...patria noastra draga
la multi ani Romania..sa cresti mare si frumoasa bogata si incarcata
slimatei spune:
ce coincideta si eu m-am gandit la sarmale si la salata beuf...nu mai am rabdare pana la sarbatori.... da' ce se sarbatoreste la tine...se chiama cineva Roman....(glumesc tu nu te supara)
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
lala si eu am avut aceleasi emotii mai ales cu glicemia.. si uite ca nu am nimik(doar kilede' papica buna)..slava Domnului...
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by slimatei
lala si eu am avut aceleasi emotii mai ales cu glicemia.. si uite ca nu am nimik(doar kilede' papica buna)..slava Domnului...
Eu la sarcina asta am luat in limite aproape normale kg ( cam 13 kg) insa la Bogdan au fost 27 de kg .Le-am dat jos cam intr-un an.
Insa ambii baieti au aparut de-a lungul satcinii mai mari decat varsta ecografica si de aceea ma suspecta doctora.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
slimatei spune:
pt. stie dinainte.. e aceeasi,nu...? pai daca la primul n-au fost probleme..?
adinag spune:
Buna dimineata!
Lala, te inteleg, si pe mine m-au trimis la testul asta special de diabet. Tu tot asa unul ai facut, nu? Ala la care bei 75g glucoza si iti ia sange pe stomacul gol, la o ora dupa glucoza si la 2 ore dupa. Ce valori ti-au iesit? Mi s-a parut gretos, mai ales ca in aceste 2 ore este interzis si apa sa bei
Adina 36+ (maine 37)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineata!
Lala, te inteleg, si pe mine m-au trimis la testul asta special de diabet. Tu tot asa unul ai facut, nu? Ala la care bei 75g glucoza si iti ia sange pe stomacul gol, la o ora dupa glucoza si la 2 ore dupa. Ce valori ti-au iesit? Mi s-a parut gretos, mai ales ca in aceste 2 ore este interzis si apa sa bei
Adina 36+ (maine 37)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Nu l-am facut pe acela deoarece toata sarcina mi-a iesit glicemia din sange mica : 74, 77 . Plus trigliceride si alte alea bune.
Asa ca nu a mai considerat ca e vreun pericol.
Stefania eu saptamana trecuta am schimbat medicul si spitalul asa incat dr noua era putin nedumerita.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
slimatei spune:
cunosc senzatiile..beehhh...