Mamici de noiembrie- decembrie (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

defapt pot spune ca sunt o ignoranta...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell
[.
Dany, mie cu garmastan mi-au trecut ragadele.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

mersi de raspuns!

bb speli bibe cu detergent mereu sau doar inainte sa le fierbi?

of am si eu capsa pusa pe chestia cu sterilizatul asta...scuze daca sunt sacaitoare...

fetelor care dati bibe voi cum faceti?le fierbeti mereu sau doar o data....
faza e ca am citit articole cu pareri diferite si nu stiu care e mai buna...
mai ales ca nu ma incanta sa le fierb mereu-asa cum am facut pana acum...e cam stresant mai ales noaptea...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mie nu imi raspunde nimeni :(

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by slimatei

defapt pot spune ca sunt o ignoranta...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

nu sunt in elvetia dar am un sot italian(sicilian) aici in geneva e partea franceza...spre lugano e partea italiana...oricum nu-ti bate capul....si cu un sot asa la noi in casa se vede doar tv italian...dar nu ma deranjeaza f tare!
Stiu ca esti din iasi noi doua am mai vb asta vara cand iti spuneam ca voi merge in iasi si ma voi duce la "purcica" etc etc si imi spuneai ca ti-ar fi placut sa vii si tu...

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, batista bebelusului mi se pare super, mi-a recomandat-o si pediatra mea. Acum depinde cum reactioneaza fiecare copil. A mea devine foarte atenta cand dau drumul la aspirator si nici nu o intereseaza ce-i fac. :))

Dureaza cateva secunde toata operatiunea si nu este nimic invaziv. Daca ti-e mai usor vorbeste cu pediatrul, poate prima data o incercati impreuna daca iti poate face o vizita acasa.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

------------------------
Flory de Joshua Raphael

nici mie

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..pritenei mele care a nascut al Giulesti i-au spus sa stearga ochisorii de la nasuc inspre exterior si pe dedesupt dinspre exterior inspre nasuc....cate bordeie atatea obiceie

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

si eu am patit asa...in maternitate mi-au zis sa ii sterg ochisorul de la exterior catre nasuc si apoi actuala pediatra si oftalmoloaga mi-au zis ca de la nasuc spre exterior ca altfel aduc toata infectia in ochi ...cine ii mai intelege si pe astia

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Mamici, eu i-am dat sa pape la bb, i-am dat si picaturile de sab simplex, dupa care a vomitat tot. E a doua oara cand se intampla asta dupa picaturile de sab. Vi s-a intamplat sa reactioneze asa la solutiile anticolici? Ea e foarte cumintica cat mananca, nu i-am schimbat pozitia, nu am agitat-o... asa ca nu prea vad ce ar putea fi. A papat normal de mult, nu a depasit limita. Plus ca am reusit sa-i pastrez mesele la cel putin 3 ore distanta. Ce alte motive ar putea fi?

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

dany26, eu cand folosesc biberonul... extrem de rar, cand e vb de ceai intre mese (pt ca daca-i e foame rau nu pot sa scap altfel si nu pot amesteca mesele), il sterilizez de fiecare data. Eu il fierb cateva minute, 3 de regula.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufulet74

------------------------
Flory de Joshua Raphael

mai intreaba-ne odata.

Maria - 3 NOV 2007