Va rog ajutati-l pe Fabian
Raspunsuri - Pagina 5
antoni spune:
Am pus si eu azi 50 ron (de pe numele Antoni Melinda) in contul tau Corina,mi-au spus ca din cauza ca e alta banca(ING), numai luni iti vor intra banii.te rog mult daca poti sa-i confirmi sa stiu sigur ca au ajuns.Sa-i dai un pupic si din partea mea lui Fabian!
Meli+Timea-Larisa
dandusa spune:
nu am reusit sa pun pachetul ...,am fost plecata din oras cu multa treaba...,imi pare tare rau...,intre timp am mai facut rost de una,alta ...,deci am marit pachetul...
va astept sa spuneti voi daca ati ales posta pentru pachetul mareee,sa ma alatur si eu
propuneti o zi,o ora,un loc si vin negresit...,oriunde
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
anca_vlad spune:
si eu am pus vineri pachetul la posta dar din pacate am uitat jucariile, poate intre timp mai strang cate ceva si ii mai fac un pachet in ianuarie!
Doamne ajuta sa fie bine!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
DobreC spune:
draga carmi i-am facut rost de vitamina c...multumim oricum pt intentie dar nu are rost sa mai cheltui banii daca deja am reusit sa i le iau... mi le-a trimis cineva din italia!!!
Fabian a aparut in editia de sambata 23.12.2007 a jurnalului national si sper sa se mai stranga banuti pt ca si acolo a fost dat contul!
va transmit multumirile bunicii si ale lui Fabian si va uram sarbatori fericite... pt prima data micutul Fabian are sarbatorile pe care si le-a dorit si cu ajutorul vostru o sa reusim sa facem rost si de liovac. initial i-au dat cei de la sensi blue dar au fost pastile si el are nevoie de fiole dar sper sa le poata schimba ei...daca nu tot le luam mai ales ca fiecare a depus si banuti pt el! va multumim!
Carmi spune:
Ok, bine ca ati gasit. Am citit acum articolul din Jurnalul National, of, ce trist...
Vreau si eu codul IBAN, ca altfel nu pot trimite bani de aici, daca nu-l stii o sa trimit banii prin cineva, insa la inceputul lui ianuarie. Banuiesc ca o sa-i prinda bine si atunci micutului.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
dandusa spune:
am trimis pachetul pentru Fabian,sper sa ajunga in doua zile...
daca nu-i sint bune ghetutele,le primesc cu placere sa le schimb ca am vorbit cu tanti de la care le-am cumparat...
multa sanatate din partea noastra,un an nou plin de bucurii
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
anca_vlad spune:
a ajuns pachetul pentru fabian?
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Carmi spune:
Am trimis si eu astazi (prin cineva din Romania, pe nume Popescu) bani pentru Fabian, in contul Corinei.
Multa sanatate lui Fabian, mai spune-ne despre el cum se mai simte !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
iula78 spune:
N-am stiut ca trebuie sa confirm donatia. Am pus inainte de sarbatori 50 lei pe numele Balasa Iuliana.
Ce mai face Fabian? Cum si-a petrecut sarbatorile? Mi-ar placea sa-i vad o poza, doua.