Va rog ajutati-l pe Fabian
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
stiu ca asteptati vesti asa ca postez aici un sms primit azi de la Corina:
"Am avut unele probleme si nu am mai putut intra pe net!Fabian a primit toate pachetele si multi banuti si sper sa intru zilele acestea pe forum sa le pot multumi tuturor!Fabian e de ieri la control,citostatic si analize si in seara asta o sa sun sa vad cum au iesit toate,dar speram sa fie bine.Va multumim."
sa dea domnul sa iasa bine,ne rugam pentru sanatatea lui Fabian
Micuta chinezoaica
Carmi spune:
Multumim, Dandusa. Corina, doamne-ajuta sa vii cu vesti bune !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
dandusa spune:
zilele trecute ma intrebam ce-o mai face Fabian...,nu mai stiam nimic despre el...si ce credeti?!...,m-am trezit cu el la usa...
a venit cu bunica la spital,pentru analize si tratament si au trecut cu un buchet de flori sa ma cunoasca si sa-mi multumeasca pentru pachetel...,m-am blocat...,aproape ca nu realizam cine sant...,apoi m-am dezmeticit si le-am multumit pentru bucuria facuta...
Fabian arata asa de bine...,un baiat inalt si f bine dezvoltat pentru varsta lui...,se alerga cu printesa mea pe jucarii...
bunica lui,o femeie tare trista ,plangea si-mi povestea...cat de greu le este cu atatea tratamente si drumuri la Buc din 6 in 6 saptamani...,am incurajat-o cum am putut mai bine,am ascultat-o si am admiat-o cat de devotata ii este nepotelului ei...,o femeie minunata ce sa mai...,un suflet adevarat...
asta ca sa vedeti ce mica este lumea...
Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006
Carmi spune:
Ce draguta bunica, sa vina sa te cunoasca, foarte frumos gest.
Dar Fabian cum e cu sanatatea? Au iesit bine analizele?
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)