Va rog ajutati-l pe Fabian

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Corina, ce mai stii de micut?

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

stiu ca asteptati vesti asa ca postez aici un sms primit azi de la Corina:

"Am avut unele probleme si nu am mai putut intra pe net!Fabian a primit toate pachetele si multi banuti si sper sa intru zilele acestea pe forum sa le pot multumi tuturor!Fabian e de ieri la control,citostatic si analize si in seara asta o sa sun sa vad cum au iesit toate,dar speram sa fie bine.Va multumim."

sa dea domnul sa iasa bine,ne rugam pentru sanatatea lui Fabian

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Multumim, Dandusa. Corina, doamne-ajuta sa vii cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

zilele trecute ma intrebam ce-o mai face Fabian...,nu mai stiam nimic despre el...si ce credeti?!...,m-am trezit cu el la usa...
a venit cu bunica la spital,pentru analize si tratament si au trecut cu un buchet de flori sa ma cunoasca si sa-mi multumeasca pentru pachetel...,m-am blocat...,aproape ca nu realizam cine sant...,apoi m-am dezmeticit si le-am multumit pentru bucuria facuta...
Fabian arata asa de bine...,un baiat inalt si f bine dezvoltat pentru varsta lui...,se alerga cu printesa mea pe jucarii...
bunica lui,o femeie tare trista ,plangea si-mi povestea...cat de greu le este cu atatea tratamente si drumuri la Buc din 6 in 6 saptamani...,am incurajat-o cum am putut mai bine,am ascultat-o si am admiat-o cat de devotata ii este nepotelului ei...,o femeie minunata ce sa mai...,un suflet adevarat...
asta ca sa vedeti ce mica este lumea...

Mamica stralucitoare
5+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Ce draguta bunica, sa vina sa te cunoasca, foarte frumos gest.
Dar Fabian cum e cu sanatatea? Au iesit bine analizele?

Mergi la inceput