Va rog ajutati-l pe Fabian
Raspunsuri - Pagina 4
anca_vlad spune:
ai dreptate cornelia, incep eu.
eu am pus cam asa:
2 caciuli
1 pereche cizmulite marimea 28
1 pantalon mai gros verde inchis
2 perechi pantaloni de primavara (1 bleumarin si o pereche de blugi maro)- sunt pentru 98-104 cm
1 ceaca de primavara
multe maieuri si 2-3 perechi de strampi
jucarii, plusuri!
in mare majoritate toate sunt pentru 98-104 cm.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
iula78 spune:
Particip si eu, doar sa ia sotu' leafa. Cred insa ca problemele micutului Fabian nu se vor rezolva prea curand, intrucat el va avea nevoie de atentie sporita mereu si, din cate am inteles eu, doar bunica ii este aproape. Deci, Corina, tine tu legatura cu el si prin tine si noi.
Maadi spune:
Eu pun urmatoarele:
- o geaca groasa de iarna cu gluga
- pantaloni sky
- pijamale
- maieuri
- bluzite cu maneca lunga - 4 buc.
- cizmulite cauciuc marimea 28
- masinute.
Marimile cam ptr. 105 cm.
Eu stau in Drumul Taberei si lucrez in zona Universitate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
anca_vlad spune:
eu spun sa mai vedem pana maine cine se mai inscrie si sa incercam sa ne vedem vineri undeva la un oficiu postal sa facem pachetul si sa il trimitem!
eu nu stiu zona prea bine, dar ar fi posta de la piata amzei sau cel mai bine e cea de la gara de pe bd.ul garii ca e un oficiu mare si fetele se misca repede in comparatie cu cele de la amzei!
astept propuneri
POZE VLADUT
DobreC spune:
imi pare rau ca va raspund asa tarziu dar am avut ceva probleme si nu am mai putut intra ... nu am mai ajuns nici la Fabian sambata asa cum planuisem dar o sa merg pana duminica sigur... Va multumesc
Sunt bune si ghetutele si hainutele dupa cum am vazut eu descrierea aici! am reusit sa-i fac rost de vitamina c din italia si o sa merg sa i-o duc pt ca are mare nevoie! o sa va tin la curent cu starea lui si cu ceea ce o sa mai facem...
Carmi spune:
Corina, ce fel de vitamina C ii trebuie? Daca imi raspunzi repede, poate ii pot trimite prin sora mea, care pleaca vineri spre tara.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Gretchen spune:
Draga Corina,
Am pus si eu niste banuti astazi in contul pentru Fabian.
Sper sa ajute.
Daca mergi duminica la el, transmite-i multe imbratisari din partea noastra.
anca_vlad spune:
azi pun oachetul la posta!
POZE VLADUT
MADYN spune:
Sint alaturi de Fabi! Am pus azi 50 Roni in contul tau, Corina. Sper sa ajute si ma rog pt. micut sa fie bine!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)