Va rog ajutati-l pe Fabian

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna seara de la noi!

In dupa masa asta am reusit sa ajung si eu la banca si am trimis 50 ron in contul de mai sus,la BRD.Corina,banii vin de la Bogdan Daniela,asta e numele meu.Sper ca l-am ajutat pe Fabian cu mica noastra contributie.Ii dorim multa sanatate si sa auzim vesti bune despre el...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

nu l-am uitat pe Fabian si promisiunea facuta...,doar ca zilele astea am fost fff prinsa in treburi ...
f curind voi merge sa cumpar hainute si pina la sfirsitul saptaminii trimit pachet

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DobreC spune:

imi pare rau ca va raspund abia acum ... va multumesc din suflet si va spun ... nici nu stiti ce bucurie ii faceti micutului ... daca l-ati auzi cum multumeste ati intelege dar sunt sigura ca veti simti rugaciunile lui ... pt ca el asta face ... se roaga pt toti cei care-l ajuta ... "sanatate multa" asta ureaza el cand aude ca primeste ajutor pt ca eu tin legatura cu el si i-am spus de toti cei care au dat din putinul lor pt el ...
va multumim din suflet si bunica transmite tuturor sarbatori fericite si multa sanatate ... ca spune ea ca daca este sanatate se fac toate!!!

Mergi la inceput

Doamna Daniele va multumesc in numele lor si va spun ca nu e putin ... pt ei inseamna foarte mult si or sa primeasca banii cu lacrimi in ochi!
am reusit sa-i iau vitamina c si cu acesti bani si cu ce am mai primit o sa-i luam liovacul(aceste 2 pastile ii trebuiau urgent)
Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate! Sa va ajute Dumnezeu pt gestul minunat pe care l-ati facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Trimit si eu peste cateva zile niste bani. Sanatate micutului Fabian !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vreau sa intreb mamicile din bucuresti daca nu vor sa facem un pachet maimare pecare sa il punem la posta, eu am ceva hainute de la vladut si as vrea sa le trimit.

daca imi poti spune ce inaltime are puiul mic sa imi pot da seama mai usor ce i-ar veni din ce am!

multumesc!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

nu stiu ce inaltime are Fabian dar sambata o sa merg la el si o sa il masor... o sa va scriu atunci!
multumim din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Anca - Eu as vrea sa facem un pachet mai mare si sa-l trimitem lui Fabian. Si eu am lucrusoare si jucarii si cred ca ar fi minunat sa ne unim mai multe.
Intre timp poate ne spune Daniela si marimile lui Fabian.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sunt de acord eu le-am strans si astept un semn de la cine mai este amator sa facem un pache sa nu punem bunica pe drumuri de mai multe ori!

eu am serviciul in zona calea victoria-moxa!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Particip si la pachetul pentru Fabian. Eu stau in Titan dar facem cumva sa ne intalnim. Si cred ca ar fi bine sa scriem fiecare cam ce punem ca sa fie cat mai diverse lucrurile chiar si cele de imbracaminte.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput