Va rog ajutati-l pe Fabian
Raspunsuri - Pagina 2
DobreC spune:
imi pare rau ca va raspund asa tarziu. Tratamentul acesta natural costa in jur de 600-700 de euro. Cat despre cont...eu astazi merg la Fabian si am sa vorbesc cu bunica lui sa vad daca pot face cumva sa fac un cont pe numele sau daca nu luni merg la banca si il fac pe numele meu. Adresa lui Fabian v-o trimit tot mai pe seara pt ca nu stiu exact cum se numeste satul(Darvani sau Darvari) si nici comuna. Stiu casa dar o sa va scriu adresa exacta. Va multumesc din suflet si va transmit urarile lui de sanatate.
DobreC spune:
Cat despre Liovac si Vitamina C nu stiu exact cam cat ar costa. Din cate stia bunica o fiola de Liovac ar costa cam 400 de mii lei vechi si are nevoie de 12 fiole iar vitamina C 30 de fiole(astea pt tot anul 2008 dupa care am inteles ca nu o sa mai fie nevoie de ele). Dar v-am spus nu stiu costul exact al accestor fiole mai ales ca nu am gasit decat la o femeie care s-ar putea sa-i vanda Liovacul dar nu stiu exact,iar fiolele de vitamina c nu le-am gasit inca. Am rugat in Italia,in Spania,in Germania si in Belgia pe cate cineva sa le caute si astept raspunsurile lor.
anca_vlad spune:
Astept sa ne dai mai multe informatii despre fabian si o sa pun si eu un pachet cu ceva hainute de la baietelul meu pentru fabian ca se pare ca se potrivesc la marimi!
Multa sanatate si multa putere buncii!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
DobreC spune:
Adresa lui Fabian este urmatoarea: Comuna Valea Calugareasca,sat Darvari,nr 153.
Cont in lei: RO76BRDE300SV39361903000
Depunere de la orice banca
Titular cont Dobre Corina
Am si aprobarea bunicii pt acest cont.
dandusa spune:
Corina,
deci i-ai vazut azi,ai fost la ei?,ce mai face Fabian?
ramine marimea 27 la pantofiori ,da?,de marimea hainutelor ai aflat ceva?
inca ceva...,sa ne dai numele bunicii,s-o trecem la destinatar,zilele astea cumpar hainute si trimit colet,o s adepun si banuti cit de repede pot
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
DobreC spune:
da, am fost si era atat de fericit ca i-am dus si ceva jucarele si hainute. La pantofiori marimea este 28(27 ii este fix si nu poate sa-i dea o sosetuta mai grosuta) si la bluzite marimea15-16. Atat pot sa va spun. Va multumesc in numele micutului pt ajutorul acordat.
Bunica se numeste Constantin Gheorghita.
dannay spune:
Buna tuturor,
Desi nu o cunosc personal pe Corina,o sustin din tot sufletul si sper ca aceasta initiativa a ei de a-l ajuta pe Fabian sa fie un succes.Acest copil are nevoie de noi, oameni mai norocosi decat el.Desi a fost lovit prea mult. Odata cand parintii lui l-au parasit, o data cand a aparut aceasta boala neiertatoare si din nou neputinta bunicii de a-i oferi minimul de ingrijire decenta. Bunul Dumnezeu si-a pus mana asupra lui cand l-a cunoscut aceasta fata de 20 de ani,Corina care si-a propus sa bata la usa tuturor pentru a cere ajutor pentru el, dezinteresat.Este minunat ceea ce face pentru un necunoscut caci asta era Fabian pentru ea acum cateva saptamani.
La fel ca si ea ma simt responsabila pentru Fabian din momentul in care am aflat despre necazurile lui si va rog si pe voi sa faceti la fel.Din putinul pe care fiecare il avem trebuie sa ii oferim si lui.Primul ei gand a fost sa bata la usile celor care isi fac atata publicitate cu actele caritabile pe care le fac, gen Becali, M Radulescu si altii.Dar asa cum se stie de multe ori pe acesti oameni ii intereseaza doar imaginea publica.Din pacate Fabian este un anonim la fel ca atatia alti copii nefericiti.
Citesc de mult timp mesajele voastre de pe acest forum si raman impresionata de fiecare data cand vad cat suflet si cata marinimie dovediti de fiecare data cand apare un caz nou.
Va admir si ma alatur voua
DobreC spune:
Dana iti multumesc din suflet pt srpijinul acordat in incercarea mea de a face binele necesar lui Fabian ... Fara ajutorul tau nu ma aflam unde ma aflu acum si pt asta iti sunt foarte recunoscatoare!
Asa cum sti deja nu am primit niciun raspuns de la oamenii care se tot lauda ca ajuta pe oricine le cere un gram de ajutor dar inca sper sa reusesc si cu credinta in Dumnezeu merg mai departe. Sper sa se faca ceva pt Fabian mai ales ca vad ca pe acest forum foarte multe persoane ofera ajutorul. Va multumesc tuturor!
danuta36 spune:
Buna ziua!
Am citit despre Fabian si m-a impresionat povestea lui,faptul ca a fost abandonat de parinti,iar eu stiu ce inseamna sa cresti fara mama..As vrea sa ajut trimitand niste bani,dar nu stiu cum sa procedez,poate imi spune cineva...Corina?
Multa sanatate lui Fabian!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
DobreC spune:
Daca se poate sa ii depuneti in contul de mai sus... Eu as putea spune sa-i trimiteti si prin posta dar nu stiu cum se procedeaza...adica imi e teama sa nu-i ia bunicul asa... pt ca are patima bauturii si nu-l ajuta cu nimic pe micut...