*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 23
Carmilia spune:
Buna,zuzici!
Gugu,eu m-am speriat ca primesc tarziu kitul pt.recoltare.Am primit contractul dupa 2 zile,luni il trimit inapoi si sper sa-mi trimita kitul in timp util!
Eu am deja 10 zile de raceala.Ce ma fac,nu-mi mai trece odata?!?
Carmilia
33s6z ,
Alex
AMR 6 sapt !!
stoisor spune:
ma trece si pe mine cineva in listuta va rog frumos
DN 12.12.1980 UM 16.05.2007
DPN 20.02.2008
honey79 spune:
Salutare zuzici.
LA MULTI ANI FERICITI!!!! tuturor celor care poarta numele sfant ANDREI/ANDREEA si derivate.Sa fiti voiosi, sanatosi, fericiti si ocrotiti de toate cele rele.
Inca mi-e greu sa realizez ca... in timp ce eu abia ma ridic din pat sa-ncep ziua, voi va pregatiti sa va bagati in patuc, cat mai confortabil, pentru a o incheia.
RLC Sandor imi pare rau de accidentul avut. Important e ca tu si bebe sunteti ok. Acum trebuie doar sa treci cat mai curand la volan...ca sa nu se instaleze teama de tot. Stii tu...ca si cu cazatura de pe cal. Cat despre cei " cu gura mare si cu avocat", cum au zis si fetele... n-au nici o baza legala sa-ti ceara asa... din pamant din iarba verde 2000 de euro. Cu banii aia iti platesti nasterea si prelevarea de celule stem...sa zicem. Mult noroc cu toate cele.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
28+
Andrew John
Vali
Tinna S. spune:
Fetelooor, cat ati scris azi???? ![]()
Tina
28+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
vela spune:
salut!In sfarsit am curajul sa va scriu dupa ce va citesc mesajele de ceva vreme(din care am invatat multe).Ar fi mai bine sa va dau datele mele poate ma treceti si pe mine in lista.DN-29.10.1975, UM-19.05.2007, DPN-15.02.2008, dupa ultimul ecograf am 29+sap si ar fi fetita-Alexia spunem noi, pana in prezent si mai am un baietel de 11 ani-Vlad.merci
vela
gugushtiuc spune:
Totusi, cum ramane cu asteptatul capitol nou. Fetele care se pricep au plecat pe la chefuri de Andrei probabil.
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Miri -scumpa si artista.... tare frumoase felicitarile. Cred ca o sa-mi trimit baiatul la tine .. la ora de educatie artistica. Ce zici..dai meditatii???? Eu mi-s in pom cu de-alde astea. Mi-a luat sotul acum ceva timp, sevalet, pensula, panza si culori...deh..poate-mi descopar vreun talent ascuns si devin "Micuta Picasso nr. 2". Ce-am reusit sa fac a fost o vaza cu 5 craci iesite din ea...caci florile n-am mai apucat sa le fac si nici nu m-a mai atras. 

Cynthia, bun re-venit printre zuzici. Te-asteptam cu cat mai multe mesaje, cu vesti de orice fel, despre tine si bebe.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
28+
Andrew John
Vali