*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 22
LaLa_20 spune:
buna zuzici!un capitol nou ?ceva?
cretzo...la mine nu se aplik eu la 20 de ani mi-am dorit un copil...nu un barbat frumos....k il aveam deja....doar m-a trecut pe numele lui.
![]()
Cea mai optimista gravidutza!
Laura
30s+
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
mariaanna spune:
Cynthia, eu sunt la Dr Poparlan si ar trebui sa nasc pe 8-9 ianuarie.Insa, dupa cum se prezinta burta, s-ar putea mai repede...E fetita!!!
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
sa ma urneasca cineva de pe canapeaaaaaaaaaaaaa!
miri_mik33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Eu am impresia ca mi s-a lipit fundul de fotoliu, sau invers. Heeeeeeeeeeelp!!!
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
cynthia_ spune:
am pe cineva mai exact o verisoara care a nascut tot fetita si a nascut la termen fix 40 de saptamani. Prin ce zona stai poate facem si noi intalnire ca si fetele din orasele mari cu toate ca noi suntem 3 sau 4 stiu ca mai e si laura ioana
quote:
Originally posted by mariaanna
Cynthia, eu sunt la Dr Poparlan si ar trebui sa nasc pe 8-9 ianuarie.Insa, dupa cum se prezinta burta, s-ar putea mai repede...E fetita!!!
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
35+
Octi
Ellenuta spune:
gugu .. same here .. nici mie nu imi mai creste par ca odinioara .. a trecut o luna de la epilat si pot sa ma duc pe 4 la dr fara sa mai ma epilez ..
yuppyyy .. inca un atuu al sarcinii
35
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
gugushtiuc spune:
Fetelor, voi nu ati desoperit si alte utilitati ale burtii?
Eu pe a mea o folosesc ca suport pt reviste, ca masa pt farfurii cand pap, pe post de pad pt mouse-ul de la calculator. Ma distreaza ca gugu nu e prea incantat de treaba asta si de fiecare data imi raspunde cu o repriza de shuturi exact in locul pe care pun ceva
.
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
cynthia_ spune:
a mea e buna ca opritor de firmituri , pentru ca eu daca nu dau pe mine inseamna ca nu mananc
35+
Octi
gugushtiuc spune:
o-ho-ho!!! eu cred ca as face orice porc veritabilsa crape de invidie. Daca nu pun prosop sub barbie e imposibil sa nu dau mancare pe mine, pt ca nu pot sta la 90 gr ci un pic lasata pe spate.
Oare o babetzica pt mamici nu este de cumparat?
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
gugushtiuc spune:
Zuzici nu se indura nimeni sa deschida un nou capitol?
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!