*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 19
mariaanna spune:
CYNTIA, vad ca esti din P.Neamt si esti si in saptamana 35...Pe ce data nasti, mai exact si la ce medic esti inscrisa?
Poate vom fi colege de salon...
AMR 5
mariaanna
Ellenuta spune:
gratiela .. noi speram sa petrecem craciunul si revelionul acasa .. dar nu cu bebe caci il vrem ,,fabricatie 2008,, .. sper sa stea in casuta lui pana pe cel putin 4 ianuarie .. sa se trezeasca doctorii din mahmureala .. si sa vina de prin vacante ..
andreea .. eu intru pe 6 decembrie vacanta .. era sa scriu post .. DOAMNE FERESTE .. abia astept .. numar zilele .. mai am 10 zile CO pe anu' trecut si apoi intri in pre-natal!!!
35
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
scuze .. sunt capie .. era sa scriu post-natal ..
35
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
creata2008 spune:

Cel mai tare raspuns, bravo Gugu!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Noi cred ca la spital.
docdecap spune:
aaa, era sa uit!
LA MULTI ANI
pentru sfinti si sfinte!!
si , ca sa ma laud totusi cu ceva (ca in rest cupilu' e pe medie, adica mi-a mutat dpn-ul cu 2 zile doar): COLUL ARE 5 CM!!
frate, pai ma pun pe
la greu!! asa lung nu l-am avut in nici un moment al sarcinii! sper ca se va deschide can dva fi cazul! si io care ma gandeam daca o fi bine ca am contractii si la 10 minute uneori, si seri cand parca am burta numai pietroi!!
barbatu' a auzit si el, ca doar era acolo, asa ca in we s-ar putea sa facem festival!!
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
creata2008 spune:
Esti ursitoare cu acte in regula, sper!!!!! ![]()
quote:
Originally posted by miri_mik
creata, io n-am mai vazut fetita urata! cu atat mai putin cand e mica! evident ca iese o frumusete mica si creata! daca merge logica cum zici tu, si bruno e asa scump... da' de da'de iese si la noi un sacha dragut. doar ca bruno, cum fu in burtica, fu si real, pe cand sacha... in burtica nu ma convinge, da'o fi avut nasucul lipit de perete ca de un geam.
nemary spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Neata fetelor,
Felicitari celor care si-au vazut bebelusii!
Am si eu o problema: ma scol cu mainile umflate; degetele parca sunt carnaciori, nici nu pot sa strang pumnul.
Mai pateste cineva asa ceva?
Roxana34+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 6 SAPTAMANI!
din pacate eu patesc asa. am incercat sa mananc cat mai nesarat si tot degeaba. am baut intr-o zi ceai diuretic pt.gravide... niciun efect. chiar nu stiu ce sa mai fac.
Mari
31+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
creata, am vrut sa-mi deschi birou: "madame luna", stii tu, de ghicit in stele:)) ca as fi avut clienti:))
miri_mik
33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
creata2008 spune:
Da si tu cu cutitul, normal!!! Care mai aveti, care mai dati??? Toata lumea intra in concediu, numai eu frec tastatura la birou, cand pot sa fac asta foarte bine si de acasa.
Sa fie intr-un ceas bun! Dar daca ai intrat in saptamana 35, amr-ul e de 6 saptamani. :) Te grabesti ca fata mare la maritat, ai?! ![]()
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna dupa-amiaza, zuzici!Bine v-am gasit!
Astazi a fost ultima zi de serviciu...De luni intru in pauza cea mult asteptata...Voi incepe sa-mi termin bagajul pentru spital si sa pregatesc hainutele bebitei...In plus, incet, incet, ceva curatenie de sarbatori...
Voi cu ce va mai ,,laudati"?
Vad ca faceti cumparaturi de zor...
Bebeii sunt bine?
Multa sanatate si voua si lor!
Apropo...am intrat in saptamana 35!
AMR 5 SAPTAMANI
mariaanna
micsunea spune:
Miri-Mik,
Sunt un magar, un porc, ce vrei tu!!!!
Na, n-am raspuns la invitatie ca mi-a fost frica! Eu stau asa in canapea si astept sa pmice drobul pe mine si cum a mai fost si vestea aia asa de rea cu meda, tin sa-ti spun ca de atunci am inlemnit de frica, la cea mai mica problemuta,