*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bafta Mari la eco!

Cand am ramas insarcinata prima data aveam nume doar pt fetita: Ozana. Desi mi-au spus ca-i baiat tot nu reuseam sa aleg...a fost Ozi pana la urma. A doua oara (anul trecut) am avut sentimentul ca va fi tot fata si-i ziceam Bristena...dar n-a fost sa fie nimic! acum, mi-au zis initial ca e fetita si am zis Sanziana (desi in sufletul meu eram cam indoita...i-as fi zis tot Bristena dar mi-era teama...) asa ca s-a hotarat ca e totusi flacau...si mi-a venit sa-i zic Tudor. ozana insa a zis ca nu e ok...Tudor va fi doar daca e brunet si bucalat dar daca e blond si mai costeliv va fi Costin...acush exersez cu Costinel ca parea cam suplu baietasul.

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!! aicea sunt! (merci de gand, monica-matz )
uite si eu intr-o pauza de treaba, ca ce naiba, sunt in pre-natal !!

azi dimineata am avut rendez-vous cu Serban, ca de fiecare data s-a ascuns de zici ca e don'soara rusinoasa!! acuma avea cordonul si si-l tot plimba prin fata, abia-abia daca l-a prins la foto. nu am poze la mine ca le-am pus pe stick-ul de memorie a lu' tati, ca mai stateam 10 min pana scria cd-ul. mai pe seara promit o poza 'smulsa' cu greu. in rest toate la locul lor, 2400 +/- 300 gr, adica mai ia un kil jumate ca popa, sa vedem dup-aia pe unde-l scoatem. am vazut ca aproximarea a facut-o de la circumferinta abdominala..

Ieri am avut intalnire de mamici-burtici de Cta (care au vrut) si a fost asaaa misto! se uita lumea la noi, eram burtoase sau cu copii, mai e si o zuza care e cu noi in ian-feb si care a promis ca o sa vina si pe aici

acuma, am vazut ca s-a ajung din nou la zodii. de sagetatori, ce sa spun, bunicul, bunica si mama sagetatori toti trei (13, 15 si 4 dec), divortul a fost cand mama avea cativa ani, bunicu' a murit intre timp, iar fiica cu mama nici acuma nu dau pe dinafara de amor. s-au aricit tot timpul unii la altii, da' mama si-a cultivat de timpuriu diplomatia si macar nu si-au scos ochii... e si cazuri din-astea!

Rlc, bine ca esti tu si bebe bine, te luam eu si Louiza la training de varsat naduful pe mitocani, n-ai citit ca ea s-a certat si cu jandarmeria romana! iar eu imi cam incalc promisiunea aia ca nu injur, da' cand sunt doar eu cu bebe

sarat inseamna muraturi mai ales! tot sodiul din sare ramane in aliment, chiar daca nu mai pare ca are gustul sarat pe care il avea saramura! stiu ca sor-mea daca manca muraturi nu se mai putea incalta dup-aia. mai exista un remediu de incercat, bai recisoare la picioare -cat suportati, evident, nu facem anexita tocmai acum! genul de apa rece cum e in piscina, si inotul e un remediu bun -pentru cine poate!

felicitari zuze noi care scrieti si fiti bine-venite!!
cynthia, am inteles ca la cei cu hainutele poate fi o problema cu livrarea, mai intarzie, dar vin si sunt foarte bune. eu ma gandeam sa fac o comanda tot asa, de pe acum pentru varsta de 3 luni, da' astept intai sa-l nasc, sa vaz io cat de mare a iesit ingineru' lu' tata.

nu mai am idei acum, va pup dulce

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Se pare ca Cluju' si cu Constanta au fost infratite ieri!! Si Natalia zicea ca s-a vazut cu fetele.

Apropos, Natalia, te duci maine la marea sarbatoare de la voi, din urbe?

quote:
Originally posted by docdecap
Ieri am avut intalnire de mamici-burtici de Cta (care au vrut) si a fost asaaa misto! se uita lumea la noi, eram burtoase sau cu copii, mai e si o zuza care e cu noi in ian-feb si care a promis ca o sa vina si pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Am mai intrebat mai demult: voi unde petreceti Craciunul si Revelionul?

Noi de Craciun am invitat bunicii si incingem de o petrecere in familie; a doua zi vin finii la noi asa ca iara mancare, vin si...vorba la greu. De Rev am fi mers la un restaurant numai ca se fumeaza...de dansat e cam greu, sotul nu mananca deloc porc asa ca se cam duce varianta asta...

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Noi de Craciun am invitat bunicii si incingem de o petrecere in familie; a doua zi vin finii la noi asa ca iara mancare, vin si...vorba la greu. De Rev am fi mers la un restaurant numai ca se fumeaza...de dansat e cam greu, sotul nu mananca deloc porc asa ca se cam duce varianta asta...

30+
AMR 10

Noi cred ca la spital.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Salut ,fetelor!
Multumesc pentru urari,nu mai stiu cine mi-a urat de Sf Andrei

Sunt foarte tristapentru ca e ultima zi la servici inainte de prenatal,colegii mi-au facut niste cadouri minunate pentru mine si bebe...imi vine sa plang
Nu stiu daca treceti prin acelasi lucru dar incepe sa mi se faca frica ,simt ca s-a incheiat o etapa din viata mea si incepe alta,total necunoscuta si grea pentru mine ...Parca nici nu ma mai simt destul de responsabila incat sa fiu mama.Ma obisnuisem atat de tare cu viata asta de "office"!Trebuie sa-mi gasecc preocupari intersante pe acasa pana nasc pentru ca altfel innebunesc

Voi cat mai mergeti la servici?

Mergi la inceput

La noi, traditia e urmatoarea: Craciunul in Bucuresti, Pastele in Piatra Neamt. Am incercat sa facem un Craciun in Piatra, ca mi se parea de poveste (de obicei acolo ai parte de zapada!), dar am facut 5 ore din Valea Ialomitei pana aproape de Voluntari si ne-am intors.
Acum incercam sa ii convingem pe socrelii sa vina ei incoace.
Deci Craciunul acasa, cu familia.
A doua zi, pe 26, de obicei, ne vedem cu prietenii.

Iar Revelionul... intr-un singur an, am mers in Delta. In rest, tot acasa. Sincer, nici nu-mi vine sa ies pe undeva... Zgomot mult, fum mult, agitatie... Asa ca va fi petrecere monstru acasa, la noi. Cu artificii, baloane, confetti, tot tacamul.

quote:
Originally posted by grati.ela

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dupa-amiaza, zuzici!Bine v-am gasit!
Astazi a fost ultima zi de serviciu...De luni intru in pauza cea mult asteptata...Voi incepe sa-mi termin bagajul pentru spital si sa pregatesc hainutele bebitei...In plus, incet, incet, ceva curatenie de sarbatori...
Voi cu ce va mai ,,laudati"?
Vad ca faceti cumparaturi de zor...
Bebeii sunt bine?
Multa sanatate si voua si lor!
Apropo...am intrat in saptamana 35!
AMR 5 SAPTAMANI

mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

grati.ela, da-o-ar Domnul macar una din doua sa se petreaca laspital:))

creata, io n-am mai vazut fetita urata! cu atat mai putin cand e mica! evident ca iese o frumusete mica si creata! daca merge logica cum zici tu, si bruno e asa scump... da' de da'de iese si la noi un sacha dragut. doar ca bruno, cum fu in burtica, fu si real, pe cand sacha... in burtica nu ma convinge, da'o fi avut nasucul lipit de perete ca de un geam.

emilia, uuuuuf! iar imi dai frisoane! aici toata lume aimi zice ca nu e capat d elume, ca blah si blah! dar ieri ii ziceam lui sotu, hai sa facem ceva deosebit, sa iesim, doar noi doi, fara copil, sa ne prefacem ca suntem singuri, si p-orma il ducem pe bruno undeva special ca sunt ultimele momente in 3. va fi greu la inceput, da suntem mame bune, si sigur ne maic reste o inima!

docdecap, bine-ai revenit cu vesti bune. voi va tot vedeti, va intalniti, numai eu nu reusesc sa le colbin pe virgo si pe micsunea. chiar, s-o fi mutat. a reusit sa-si rezolve pb casei virgo?

micsunea, hai sa ne vedem, io propun a treia oara, o sa zici ca-s belea la casa omului, da macar o poza cu doua burti imense sa facem, haidi maaaaaaaaaaaaaaah, nu vrei? vin cat vreid e aproape de zona ta. bem o cafea la scara blocului daca nu poti sa teplimbi! haidi ca acusi acusi se termina si-o s ane para raaaaaaaaaaau!

io am dormit ca bursucul. m-a epuizat matematica cu saptamanile. si am coborat, am mancat o banana - e voie, si o mandarina - nu e voie, si doo patratele de cioco fara zahar- e voie, am bautapa sic red ca merg inapoi[:)))] ca maplictisesc, pe de alta parte n-am chef de calcat ahine, nici de aranjat in dulapuri... asa ca...kikiki

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Ooooo... eu mai vin pana pe 13 decembrie.

Preocupari?? Sa te vezi cu prietenele, sa barfiti ore in sir, sa citesti toate cartile restante (incepute si lasate pe noptiera), sa te uiti la tot felul de prostioare la tv, sa citesti "Mama si copilul", sa inchiriezi filmele pe care doreai sa le vezi de mult timp, sa gatesti retete noi, sa te joci solitaire si alte jocuri fara noima, sa joci jocuri de strategie, sa mai faci o data curatenie, sa mai aranjezi inca o data lucrurile lui bebe... Mai vrei????

quote:
Originally posted by andreea29

Salut ,fetelor!
Multumesc pentru urari,nu mai stiu cine mi-a urat de Sf Andrei

Sunt foarte tristapentru ca e ultima zi la servici inainte de prenatal,colegii mi-au facut niste cadouri minunate pentru mine si bebe...imi vine sa plang
Nu stiu daca treceti prin acelasi lucru dar incepe sa mi se faca frica ,simt ca s-a incheiat o etapa din viata mea si incepe alta,total necunoscuta si grea pentru mine ...Parca nici nu ma mai simt destul de responsabila incat sa fiu mama.Ma obisnuisem atat de tare cu viata asta de "office"!Trebuie sa-mi gasecc preocupari intersante pe acasa pana nasc pentru ca altfel innebunesc

Voi cat mai mergeti la servici?

Mergi la inceput