*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 17
creata2008 spune:
Pot sa-mi dau cu parerea? Octavian mi se pare un nume foaaaaarte frumos, dar asocierea cu George nu mi se pare reusita. Ar merge simplu, ca este destul de puternic si are impact.
quote:
Originally posted by cynthia_
Octi vine de la octavian.Pe bebele nostru daca nu ne razgandim pana vine el pe lume am vrea sa-l cheme Octavian George35+
Octi
grati.ela spune:
cand am aflat ca am fetita (practic cu 2 sapt inainte de a o naste pe Ozi) ma gandeam ingrozita: ce ma fac dak va fi o uratanie?! ma tot consolam zicandu-mi: "sanatoasa sa fie, ca desteapta o facem noi - batem ca la fasole, iar frumoasa...o cioplim (mai un nas, un fund, mai nou ceva tzatze...). Acum sunt mai relaxata...sanatos si destept ca la barbati este iertata uratenia...
30+
AMR 10
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Pot sa-mi dau cu parerea? Octavian mi se pare un nume foaaaaarte frumos, dar asocierea cu George nu mi se pare reusita. Ar merge simplu, ca este destul de puternic si are impact.quote:
Octi vine de la octavian.Pe bebele nostru daca nu ne razgandim pana vine el pe lume am vrea sa-l cheme Octavian George35+
Octi
sau :
- Octavian Ioan
-Octavian Marian
asta daca iti doresti si un nume de sfant .

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 5 saptamani!
stoisor spune:
si eu sunt sagetatoare gugustiuc si sotul meu capricorn ...nu stiu ce sa zic dar parerea mea e ca sunt zodii bune,se zice ca saget este mai strengar ,aventurier iar capricornul mai retinut ....ha ha ha.Nu te prea lua dupa zodii,daca era asa eu nu ma mai maritam cu un capricorn pt ca tot asa se zice ca nu ar face casa buna cu saget si sa nu-i pui unu langa altul ca iasa scantei, ca nu se accepta ,etc si uite ca nu numai ca facem casa buna dar ne si complectam unul pe altul de multa ori ,relatia noastra a fost de 8 anipana la casatorie si acum de 2 si ceva casatoriti ....asa ca nu te uita prea mult in horoscoape,voi doi o sa va modelati puiul.
alinus
creata2008 spune:
Cynthia, nu ne-o lua in nume de rau, dar ai zis ca inca nu sunteti hotarati 100%. Noi ne-am mai dat cu parerea acum ceva vreme, cand venea vreo zuza cu vreo intrebare. Ellenuta avea si ea dubii... si s-a hotarat la Eva Maria.
ALte fete se intreaba in legatura cu data nasterii... fiecare cu ce-l doare, ca sa zic asa. 
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by creata2008
Pot sa-mi dau cu parerea? Octavian mi se pare un nume foaaaaarte frumos, dar asocierea cu George nu mi se pare reusita. Ar merge simplu, ca este destul de puternic si are impact.quote:
Octi
sau :
- Octavian Ioan
-Octavian Marian
asta daca iti doresti si un nume de sfant .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim 5 saptamani!
nemary spune:
quote:
Originally posted by stoisor
salut, sunt si eu o viitoare mamica de fetita,pe care o astept prin 20 feb ,acum avem 28 sapt si as vrea sa ma alatur voua pt ca as avea nevoie de pareri din partea celor deodata cu mine
DN 12.12.1980 UM16.05.2007DPN 20.02.2008
bine ai venit
te asteptam cu cat mai multe mesaje si intrebari la care speram sa-ti putem raspunde

Mari
31+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
Pai nici la noi numele Alex nu e batut in cuie. Am hotarat ca o sa decidem cum o sa-l chgeme in ziua in care o sa nasc. Se spune ca fiecare bebe se naste cu numele sau, o sa ne ghidam dupa intuitie
. Toate catoate dar poate pana la urma o sa am surpriza sa nasc... o IRIS![]()
![]()
![]()

In ceea ce priveste zodiile nu cred ca este vreuna rea. Exista doar anumite incompatibilitati intre ele, datorita trasaturilor de caracter. Eu de exemplu ma bat cap in cap cu racii si berbecii.
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
nemary spune:
mai am o ora si intru in concediu de odihna 7 zile
dar parca vad ca o sa plictisesc acasa si o vreau inapoi la serviciu.
azi mergem la eco de trim 3, la Herghelegiu, sper sa venim cu vesti bune.
Mari
31+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Si noi ne pastram deschisi... sa nu cumva sa iau moasa la bataie, daca imi zice "felicitari, aveti un baietel sanatos!".
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Pai nici la noi numele Alex nu e batut in cuie. Am hotarat ca o sa decidem cum o sa-l chgeme in ziua in care o sa nasc. Se spune ca fiecare bebe se naste cu numele sau, o sa ne ghidam dupa intuitie. Toate catoate dar poate pana la urma o sa am surpriza sa nasc... o IRIS
creata2008 spune:
Asa, Nemary, infige adanc cutitul. Eventual si rasuceste-l, te rog. Eu mai am 5 minute si adorm si as vrea sa mai am o ora si sa intru in concediu. Orice fel de concediu. Sunt extrem de obosita.
Normal ca vei veni cu vesti bune!!!! Altfel nu te primim inapoi!!!! Te apropii de 1,5-1,7 kg si vreo 38-40 cm, cam asa.
Succes!
quote:
Originally posted by nemary
mai am o ora si intru in concediu de odihna 7 ziledar parca vad ca o sa plictisesc acasa si o vreau inapoi la serviciu.
azi mergem la eco de trim 3, la Herghelegiu, sper sa venim cu vesti bune.

,pe care o astept prin 20 feb ,acum avem 28 sapt si as vrea sa ma alatur voua pt ca as avea nevoie de pareri din partea celor deodata cu mine