*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 16
Ereena spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Ereena ,eu sunt pt tensiune chiar acum o astept pe mami sa vina pt ca mi-a luat tensiometru sa-mi pot urmari valorile.Edemele sunt cand te umfli de la retentia de apa?
Am inteles, si eu tot fara sare tot din cauza de HTA declarata si mai nou am si pierderi de proteine in urina .Edemele la picioare sunt oarecum normale in sarcina pt ca organismul retine mai multa apa dar cand ai HTA trebuie observate edemele la nivelul mainilor si fetei , cele mai severe sunt unul din semnele preeclampsiei.
Eu am avut TA 14/9 si de la 21 sapt sunt pe dopegyt si se mentine 13/8 , nu e foarte mica dar e ok atat vreme cat nu creste .Eu imi iau tensiunea si de trei ori pe zi , e bine sa ti-o poti verifica acasa.
31+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
cynthia_ spune:
irinouka multumesc mult de tot si bebele tau sa stea la catdurica cat mai mult sa fie sanatos si sa va bucurati din plin de el.
35+
Octi
rlc_sandor spune:
Ereena si am avut 15o/90-100 iau tot dopegyt,am luat nifedipin si mi-a fost rau,preeclamsie nu am; am facut analize sange si urina dr a spus ca bebe se hraneste normal dar trebuie urmarita ,sper sa nu mai ajung in spital.De asemenea si ginecologul si med de fam au zis ca daca am avut si anterior HTA nu e chiar asa periculoasa ca tensiunea indusa de sarcina;eu am avut acum cativa ani ,am tratat-o dar de cand s-a stabilizat nu am mai luat tratament pana acum
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by cynthia_
Salut fetelor m-am intors de la medicul de fam si NU am infectie urinara URAAAAAAAAAA, chiar ma bucur ca nu trebuie sa iau medicamente.
gugushtic sa stii ca zodia sagetatorului e o zodie f buna ,bine si eu si sotul meu suntem in sagetator i s-ar putea si bebe sa fie cine stie, se zice ca relatia sagetator-sagetator e foarte frumoasa dar nu rezista. persoanele nascute in sagetator sunt norocoase, bine am citit undeva ca persoanele nascute iarna ar fi mai norocoase, iar ca defect al sagetatorilor sunt prea realisti, prea sinceri si zic omului in fata ce au de zis.
rlc sandor stiu ca nu e voie sarat si nici muraturi dar au ai mei niste pepeni murati de iti vine sa-i mananci goi.35+
Octi
Realisti..., la capitolul asta cred ca un capricorn e pe primul loc
Tocmai am citit ceva despre copilul sagetator si spune ca e cel mai fericit, curios si dornic intr-una de a cunoaste si invata chestii noi. Asa ca, vai de capul nostru cand o invata bebele sa mearga si v-a incepe sa scoata tot de prin sertare si dulapuri si sa tranteasca pe jos

GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
gugushtiuc spune:
CINTHYA, OCTI e un diminutiv sau ce provenienta are numele asta ca nu l-am mai auzit niciodata?
GUGU
35+
Alex? 
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
cynthia_ spune:
gugushtiuc din sertare o sa scoata si daca e sagetator si daca e capricorn sau orice alta zodie, dar iti dau remediul unor prieteni le lipesti cu putin(ca sa nu lase urme si nici sa nu se vada) schoch
35+
Octi
cynthia_ spune:
Octi vine de la octavian.Pe bebele nostru daca nu ne razgandim pana vine el pe lume am vrea sa-l cheme Octavian George
35+
Octi
Ellenuta spune:
miki .. ai dreptate .. mai este asha de putin!!! abia astept!
miri .. si io-s bolnava cu portocaliu, galben, verde-prazuliu, lila .. si sunt moarta dupa dungi ..si desigur imi plac animalutele pe lucrushoare, lenjerii etc .. dar la bebe ..
creata .. mi-e asha de drag de lucrushoare .. mi le scot din dulap si le admir, le intorc pe fata si pe dos .. abia astept s-o imbrac pe bebelusha!! si vorba ta .. nu stiu cand a zburat timpul ..
gugu .. eu si creata si parintii ei suntem sagetatoari .. si te asiguram ca este o zodie buna!!!
creatoo .. cum sa fie bebe urat!!!! o sa vezi ce printesa frumoasa o sa ai!!
monica felicitari ptr masina dar si ptr oale .. sa fac papa bun in ele!!
rlc .. bine ca sunteti ok tu si bebi!! cat despre nenii aia .. da-i naibii .. sa plateasca asigurarea .. nu inteleg ce bani vor de la tine daca nu au fost raniti ..
gugu .. sa-ti povestesc eu cum eram cand eram mica .. argint viu .. curioasa .. neastamparata .. baietoasa .. batausa .. ma urcam in toti copacii .. am avut capu spart de cateva ori .. demontam tot prin casa .. etc etc ..
va pupacesc
35
EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
cynthia_ spune:
am luat de la voi un site pentru a face comanda de hainute pt bebe nu mai stiu cum se cheama stiu doar ca pentru a face comanda trebuia sa trimiti un mail la octavian_69ro ceva de genul asta, daca stie cineva despre ce e vorba spuneti-mi si mie in cat timp a venit comanda, ca eu am facut comanda de pe 18.10 si nu a ajuns nici acum si ma gandesc sa o anulez, da ce zic eu sa anulez cred ca nici nu m-au bagat in seama. Totusi am vb cu omul pe mess si mi-a zis ca o sa vina nu stiu ce sa fac sa mai astept?
35+
Octi
creata2008 spune:
Apai... nu stiu ce sa zic.... sa speram ca va fi frumoasa! Ca daca nu, inseamna ca mai trebuie sa facem inca una, sa ne asiguram! 
quote:
Originally posted by Ellenuta
creatoo .. cum sa fie bebe urat!!!! o sa vezi ce printesa frumoasa o sa ai!!