*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*
Raspunsuri - Pagina 20
creata2008 spune:
Belgienii aia pun botu' la orice, sa inteleg?!
Nu stiu cum se numeste, dar este un grup de 5 stele care arata cam asa:
ccccccccccccccccccc*
cccccccc*cccccccccc*cccccccccc*
ccccccccccccccccccc*
Steaua de sus este a mea. O am de vreo 14 ani, cred, cam asa. De cand eram pe o capita de fan cu Cassy, un tip din Arad, in tabara din Apuseni, dintre Anina si Bozovici.
Ce spune steaua asta despre mine? IN afara de faptul ca am o memorie excelenta, evident... ![]()
PS: Hai ca m-am chinuit sa desenez stelele asa cum sunt ele, ca prima oara nu mi le-a luat cum trebuie. Asa ca am pus niste c-uri pe beige, dar stelutele sunt importante. Daca vedeti si c-urile, nu le luati in seama.
quote:
Originally posted by miri_mik
creata, am vrut sa-mi deschi birou: "madame luna", stii tu, de ghicit in stele:)) ca as fi avut clienti:))
miri_mik33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
docdecap spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Belgienii aia pun botu' la orice, sa inteleg?!
Nu stiu cum se numeste, dar este un grup de 5 stele care arata cam asa:
*
* * *
*
Steaua de sus este a mea. O am de vreo 14 ani, cred, cam asa. De cand eram pe o capita de fan cu Cassy, un tip din Arad, in tabara din Apuseni, dintre Anina si Bozovici.
Ce spune steaua asta despre mine? IN afara de faptul ca am o memorie excelenta, evident...quote:
Originally posted by miri_mik
creata, am vrut sa-mi deschi birou: "madame luna", stii tu, de ghicit in stele:)) ca as fi avut clienti:))
miri_mik33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
creata, ti-o ghicesc eu, mai lipsesc cateva stele si este constelatia Lebedei. iar ce ti-ai ales tu e fix o aripa.
inseamna ca vei avea o fetita creata, si cand va fi mare o sa-i creasca si doi sani frumosi!!
si va fi dreptace.
se accepta si plata cu cardul
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
micsunea spune:
Miri-Mik,
na, ca tembelul de calculator a trimis mesajul! si eu nu terminasem inca!
Deci eu sufar de anxietate serioasa!
Dar saptamana viitoare merg la medic marti si ce zici sa ne vedem pe urma (de miercuri incolo), cand poti tu, poate fi si peste doua saptamani, cum te aranjeaza, ca deh, tu ai si scoala si o gramada de altele pe cap, dar daca ai putea sa vii tu la mine, pleeaase!!! Ca eu nu am voie inca sa ies din casa!
Hai ca ne scriem pe pm (sau adresa mea yahoo e oepure@yahoo.com).
Trebuie sa-mi spui ce sa iau de baut/mancat ca nu am mare lucru prin casa, adica am, dar cum tu trebuie sa mananci la regim sa-mi spui exact ce sa iau (il trimit pe sot sa ia).
Hai ca stabilim detaliile si vii tu sa ma vezi cu aparat foto daca ai, ca sa pui si o poza cu mine, ca dupa cate vezi eu tot n-am fost capabila sa pun poze!!! 
Pupici Miri,
pupici tuturor,
Micsunea
31+
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
si eu merg la servici pana pe 21 ian....30+
AMR 10
ADIC' PANA LA 38 SAPTAMANI .. VREI SA NASTI ACOLO???
eu intru in CO la 36 saptamani .. zic ca e decent .. nici devreme nici tarziu .. vreau sa-mi linistesc creierii inainte sa vina bebita .. sa nu fiu gata stresata .. si in plus .. am atatea de facut ..
35
EVA MARIAAMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Monica-docdecap, si tiganii care ghicesc in diverse, tot la psihic umbla, ca si tine. Daca ai 14 ani, ce iti pot dori? Un baiat frumos si destept, care sa te iubeasca. La 20 ani iti doresti un barbat frumos, destept, care sa te iubeasca si sa aiba Ferrari. La 30? Pai un copil frumos si sanatos!
Ne faci cu capu', asta e!!!! ![]()
Noi suntem mai fragile in aceasta perioada, urla hormonii in noi... ai teren fertil!
Ce cont ziceai ca ai? Sau mai bine ti-i dau cand vii tu in Bucuresti, ca si-asa te declaram mama-plimbareata! Sigur mai ajungi inca o data pana cand nasti! ![]()
grati.ela spune:
studentii intra in sesiune pe 20 ian si tre sa dau ex cu ei...asa e frumos! eu n-am putut sa sufar sa-mi predea un prof si sa ma examineze altul. Oricum dupa anul nou studentii prezinta referatele de grupa iar in ultima sapt cam trag chiulul.
30+
AMR 10
mariaanna spune:
Da, Creato, ma grabesc, pentru ca asa cum zicea si alta zuzica, mi-e burta numai pietroi...Si culmea e ca am pietroii la ficat...E o bucurie....De aceea sper sa nasc mai repede de termen, ca e si fetita!
Si, oricum cred ca e mai bine cu ea in brate, decat in ficat ,nu?
Va tin la curent cu toate...inclusiv cu nasterea...Saptamana viitoare sa-mi spuneti cum va mai ocupati timpul, ca eu cred ca nu va dura o vesnicie sa-mi fac bagajul si sa pregatesc hainutele!
PUUUUP!

mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
mariaanna spune:
Ininte de termen, adica inainte de cele 40 de saptamani! ma gandeam prin saptamana 38-39! Mai devreme, nu, Doamne fereste!!!!
O vreau totusi, fara probleme ...
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
alina023 spune:
Doamneeeee....ce viteza aveti la scris, ceva de speriat!!!
Buna zuzici!
Sa va spun ce parinti denaturati suntem eu si sotul? Ne-am bagat la somn (nici nu-mi vine sa cred; e prima zi in care dorm si eu la pranz dupa ...ani de zile) si...am dormit. Numa' ca aveam si una bucata copil de recuperat de la gradinita. Noroc ca l-a palit inspiratia pe al meu si s-a uitat (cu ochii iesiti din orbite
) la ceas. Si cand colo ce sa vezi? Hehehe....era trecut deja de ora la care trebuia Luca pescuit. Sa vezi viteza pe 'mnealui (care de obicei are numa' doo viteze: intai si inapoi), cum zbura pe usa cu hainele fluturand! Heheheeee...hai ca m-am distrat nitel (da' sa vedeti mustruluiala ce ne luam noi de la Luca
).
Hai va pup si merg sa va citesc.
PS. Suntem bine si cu moralul ochei!
Alina
37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR maxim 3 saptamani!!!!